2021-10-12
💛峇里堂·香濃惹味醬燒雞脾飯$57 (金貝飯+$8)佢哋個汁真係好特別 佢個質感係似杰身既沙嗲既 食落就甜甜地 鹹鹹地咁樣 真係唔錯😎😎之後佢隻雞脾好大隻 而且完全唔會太乾 好容易就可以用筷子同匙羹起到肉🐤不過我自己就覺得佢醬汁有啲太多 所以食到最後會有啲太鹹🤭🤭·羊肉$39 l 花枝丸$35 l 燒賣$32佢啲串燒全部都有兩串嘅 我自己最鍾意佢個羊肉 佢係真係燒到出邊脆脆地咁 而入邊仲係juicy嘅 配埋個沙嗲完全唔會騷🤤🤤之後佢個花枝丸都唔錯嘅 不過我自己略嫌佢有啲太粉 所以冇乜口感🤔個燒賣我自己就一般啲啦 雖然佢個外皮燒到好脆 但係佢個燒賣本身冇乜口感 而且冇乜味咁 所以食落有少少奇怪🙊🙊·#rbyeat#rby東南亞菜#rby💛#rby尖沙咀 #rby佐敦·📍尖沙咀彌敦道176號The Nate3樓
香濃惹味醬燒雞脾飯$57 (金貝飯+$8)
香濃惹味醬燒雞脾飯
羊肉$39 l 花枝丸$35 l 燒賣$32