(非会员)
2003-06-18 26 浏览
父親節那天未夠十二點半已駕車到達此店。它的design and decoration 令我想起早排電視有個紀錄片講L.A.有間日本菜怎樣由構思到營業,非常好看。Wasabisabi係有style,但隨即被waitress 激死。只有四檯客,她帶了我們三位往坐雲石檯位,不過是正正要坐在四個客的隔離(雲石檯一大塊過冇虛位的)which means 排排坐,我們問how about 卡位,她說所有圓卡位full booking,(但空空如也).一係坐bar啦.我husband 立刻給她吹漲,最後自己揀位, 在另外一張雲石檯隔開一個位坐下來.但一杯綠茶都唔serve, 要叫先來.<br />食物中規中矩,鰻魚飯炒厎有少少創意,因此店叫創作餐廳.綠荼雪糕未夠濃,埋單$526.不會再去了.費事又俾人叫去坐"canteen" 位啦! 你估係迴轉壽司位咩。
2003-03-29 15 浏览
天婦羅定食
(非会员)
2003-03-15 5 浏览
裝修環境係好時尚﹐走在白色通道上面好有行catwalk既感覺。魚生新鮮﹐appetizer之類既小食都唔錯﹐烏冬麵亦幾好味。人手充足﹐服務幾有禮﹐可惜價錢都幾貴下﹐唔係都會多d幫襯。
2003-03-13 5 浏览
一d都唔似日本餐廳~ 好cyber feel, 好鍾意d 鐵鏈扮o既柱, 做成一條走廊, 好靚~<br />仲有d 大半圓圍板o既位(原來成個台可以轉o架), 依d 位竟然定o左最低消費$600~<br />但真係好吸引, 都係選擇坐~ hahha!!<br /><br />竹刺身(好似係$278) - portion好細, 但肉質好好, 特別係三文魚同蝦~ 朋友話好過set lunch o既刺身~<br /><br />燒魚翅($95) - 燒得唔夠香, 有幾塊太un~ <br /><br />燒多春魚- ok~<br /><br />天婦羅定食($99) - 相對o黎講好抵~ 唔錯~<br /><br />加一樽上善如水, 埋單$700~ <br /><br />service好好~~
但真係好吸引, 都係選擇坐~ hahha!!<br />
燒多春魚- ok~<br />
加一樽上善如水, 埋單$700~ <br />
<br />
service好好~~