2009-06-16
小弟大鄉里, 無試過和民, 好朋友考試後帶我試下, 因為係星期六lunch關係, 無等位問題。我地比較細食, 只叫左三樣, 有機會希望可再來。和風比薩有其他pizza揀, 不如想試無咩材料, 個人認為咁先食到每樣食材既味道。好鍾意個醬汁, 批底夠薄, 又脆, 配埋d生洋蔥食一流, 好滿意。份量剛剛好, 兩個人食都唔覺太多。豬軟骨拉麵豬軟骨幾多, 30幾蚊幾抵, 估到到幾大碗。只係嫌湯底較淡, 如果係豬骨底就正, 拉麵都淋左d, 不過每個人口味唔同, 有人會鍾意淋d, 本人就鍾意有口感。甜蝦刺身本來想叫三文魚刺身, 但好朋友唔食魚, 唔理由自己食曬咁衰, 於是叫左甜蝦刺身, 就咁食有d唔慣個味, 擠d檸檬好好多, 易入口。值得一提既係, 小弟第一次黎唔識規矩, 見d waitress落單係半跪咁寫野, 有d驚訝
和風比薩
豬軟骨拉麵