2008-10-25
最近好想食日本野,東亞信用卡有優惠,原價399既餐減到199,當然要同老婆黎試 =p叫左第一個餐,好多野食,不過所有野上得好鬼快,張檯都唔夠位放=0=海老帶子沙律︰都幾大份,幾好食,D Salad dressing再多d就好啦 XD鮭魚刺身、帶子刺身︰兩樣一齊Serve,味道一般,雖然都預左呢度唔係食刺身為主清酒煮蜆︰都幾多蜆,老婆話好食,我自己唔慣酒味所以比左好多老婆食XD雞肉野菜串︰三大串,好過D雞肉有少少硬...同埋有d凍...唔係好夠味焗芝士年糕︰無乜芝士味,似係年糕加紫菜多D豪華壽司盛合 (灸燒帶子、鮭魚海鮮、鰻魚)︰幾好食XD好耐無食過好食既鰻魚牛肉火鍋︰好好食,有成8塊牛肉咁多,好足料,個餐真係超值!Caribbean Festival / Purple Red Coola︰我飲藍色那杯老婆飲紅色那杯,Caribbean Festival有橙味有菠蘿味,飲落其實唔係咁恐怖,都ok,不過老婆那杯紅色既甜左dd因為要250蚊先送甜品,我地自己另外再叫多個朱古力香蕉巴非做甜品,好大杯好多蕉好好味~兩個人埋單加埋260左右,但可以食到咁多野,真係好抵!我地坐左o係入面既3人位,燈
焗芝士年糕︰無乜芝士味,似係年糕加紫菜多D
牛肉火鍋︰好好食,有成8塊牛肉咁多,好足料,個餐真係超值!
兩個人埋單加埋260左右,但可以食到咁多野,真係好抵!
我地坐左o係入面既3人位,燈光暗得黎都OK,同埋唔會趕人走,服務幾好