2020-05-24
呢間火鍋真係好高質😚由食物到服務質素都好好 我哋個火鍋湯底係:姬松茸冬瓜瘦肉湯 初頭以為個湯底會太清淡 點知一飲真係好甜🤩🤩所以我成程都飲咗好多湯 但夜晚返到去一啲都唔口渴-特尚手切牛 $180個牛嚟到已經覺得好靚 雖然牛味唔太重 食落口都覺得好新鮮 而且啲肥牛肥瘦適中 好好食👍🏼👍🏼🙈-鮮打四寶丸 $86呢個係心機之作💕每一粒肉丸都係佢哋親手打嘅 食落口好彈牙 有牛肉 豬肉同墨魚🦑 而家親自用手打嘅肉丸已經好少有得食啦-有機田園盛 $86呢個田園盛非常豐富 有粟米、白蘿蔔、番茄、娃娃菜、油麥菜、皇帝菜等等 重點係佢全部都係有機菜所以非常甜 特別係個粟米 真係好中意😍-燒雞肉串($22)燒牛肉串($26)啲串燒燒得好Juicy😀好香口 我自己比較鍾意雞肉串 因為佢啲雞肉燒完之後都仲咁滑-燒雞皮墨魚卷$39呢個墨魚卷係呢間店嘅特色🤓雞皮墨魚都係佢自己包 唔係現成貨 所以有質素保證雞皮燒得脆卜卜 上面灑左少少孜然粉 墨魚又好滑 口感外脆內軟 值得一試👍🏼👍🏼-土匪雞翼$26再唔係譚仔先有得食 呢個雞翼唔會太鹹 燒得幾香口😄-呢度要加將郵費每位$15仲要+1服務費 雖然聽落有啲貴 但係服務真
特尚手切牛 $180
鮮打四寶丸 $86
有機田園盛 $86
燒雞肉串($22)燒牛肉串($26)
燒雞皮墨魚卷$39
土匪雞翼$26
再唔係譚仔先有得食 呢個雞翼唔會太鹹 燒得幾香口😄
呢度要加將郵費每位$15仲要+1服務費 雖然聽落有啲貴 但係服務真係幾好 你一路食啲waiter會間唔時行黎幫你畢走火鍋上面既油☺️好貼心