2021-05-05 166 浏览
自從疫情之後都冇得去日本,我好掛住日本嘅燒肉,唯有喺香港搵間高質嘅燒肉一解我對燒肉嘅掛念,搵到呢間好似唔錯。店內嘅裝修好日式,一入門口就係open kitchen,有師傅喺度切魚生。位同位之間都好闊落,仲有好多特色嘅佈置。同朋友二人揀咗和牛放題$368一位,掃QR code手機落單十分方便!一開始店員就呈上海鮮拼盤,係贈送嘅,有大大隻嘅鮑魚,其他海鮮都好新鮮!之後就到燒肉,店員首先呈上一盤和牛,有晒唔同嘅部位,食完再自己encore!和牛色澤好靚,油脂分布好平均,食落非常Juicy軟嫩,勁正,值得一讚係部位選擇多,好滿足。熟食方面,有壽司、炸物、日式小食等等。當中一定唔少得壽司手卷同埋刺身,選擇唔算好多,但係都好食,每一款都唔錯!雞軟骨做得好出色,食左4轉!以為冇雪糕櫃就冇甜品食,原來每人都會送一盒MovenPick嘅雪糕,捧住個肚走。

與友人銅鑼灣來個飯局呢,就選了間日式燒肉的餐廳吧,120分鐘A5和牛放題,總體環境不錯,有日式擺設同模型,地方坐落舒服,聊天GATHERING是不錯的地方~.*浜燒蠔海鮮拼盤甲羅燒,蟹膏的味道鮮味濃厚,混以生蛋,味道更滋味~燒蠔,燒完仍很大隻,蠔味濃郁,蠔汁爆滿~鮑魚,有嚼勁不腥且肉質結實有咬口很鮮美香甜☺️扇貝,幾大隻圓大飽滿,味道鮮甜.*燒肉拼盤A4鹿兒島 黑毛和牛肩胛,黑毛和牛牛三角,黑毛和牛一口牛,黑毛和牛肩頸肉A5鹿兒島 黑毛和牛薄裙肉,黑毛和牛外腹肉,黑毛和牛貝身肉,黑毛和牛牛小排想想看A4A5叫完全可以再叫,真是很爽~!和牛肉味濃郁,鮮嫩入口即化的口感,燒時油花遇熱融出來的甜甜肉汁,咀嚼鮮味滿溢~總體食材新鮮高質,特別是A4A5和牛很有水準~!.特選燒肉類牛舌厚切,軟腍入味霜降類牛肉也不錯,肉味濃郁,油脂分佈平均細膩,入口嫩滑~.*刺身三文魚都很厚切滿滿,八爪魚帶子赤貝新鮮.飲品有啤酒,酸梅湯,水蜜桃等等,很多款式可選.*Movenpick雪糕朱古力同草莓味有極致的綿密口感~為放題晝下完美的句號.這家餐廳座位都算舒服,如果和朋友行到累來食日式燒肉燒烤野和聊天也不錯喔看到其他
與友人銅鑼灣來個飯局呢,就選了間日式燒肉的餐廳吧,
*浜燒蠔海鮮拼盤
甲羅燒,蟹膏的味道鮮味濃厚,混以生蛋,味道更滋味~
燒蠔,燒完仍很大隻,蠔味濃郁,蠔汁爆滿~
鮑魚,有嚼勁不腥且肉質結實有咬口很鮮美香甜☺️
扇貝,幾大隻圓大飽滿,味道鮮甜
*燒肉拼盤
總體食材新鮮高質,特別是A4A5和牛很有水準~!
特選燒肉類
牛舌厚切,軟腍入味
霜降類牛肉也不錯,肉味濃郁,油脂分佈平均細膩,入口嫩滑~
*刺身
三文魚都很厚切滿滿,八爪魚帶子赤貝新鮮
飲品有啤酒,酸梅湯,水蜜桃等等,很多款式可選
*Movenpick雪糕
朱古力同草莓味有極致的綿密口感~為放題晝下完美的句號
看到其他款式其實都吸引,找天要再來食呢🌈~~~
  • 海鮮拼盤
  • 燒肉
  • 浜燒海鮮拼盤
  • 特選燒肉
  • 和牛
上星期經朋友介紹下知道銅鑼灣有一間任食日本A5和牛同燒蠔嘅日式放題料理店於是即刻買番支日本酒同老公去嘆一下餐廳位於謝斐道金利文廣場3樓地點十分方便很容易找得到而且下面仲有位姐姐指引你上3樓到店後都因應現時政府要求登記並探熱然後被安排到餐廳較入位置坐下店員都很細心的先幫忙點了一份海鮮拼盤及和牛盛免得我地等太耐當然一坐低我地都點左少少刺身, 少少前菜炸物同壽司啦一邊食一邊燒海鮮同和牛嘛好老實燒蠔真係好少自己燒所以請店員為我地操刀鮑魚&帶子味道不錯, 不過可惜每人只包1隻, 如要追加要另外收費其他食物中規中矩吧以這個收費來說還要任食要求確真唔可以太高嘅勝在選擇夠多, 非常適合樣樣都想食嘅 “大胃王”喔!而且甜品係MOVENPICK雪糕呢~~~ 中意食嘅都知佢嘅云尼拿雪糕係無得頂架啦 (食番佢2-3杯都抵番晒haha)
上星期經朋友介紹下知道銅鑼灣有一間

到店後都因應現時政府要求登記並探熱
然後被安排到餐廳較入位置坐下
店員都很細心的先幫忙點了一份海鮮拼盤及和牛盛

免得我地等太耐
當然一坐低我地都點左少少刺身, 少少前菜炸物同壽司

一邊食一邊燒海鮮同和牛嘛
好老實燒蠔真係好少自己燒
所以請店員為我地操刀

其他食物中規中矩吧
以這個收費來說還要任食要求確真唔可以太高嘅
勝在選擇夠多, 非常適合樣樣都想食嘅 “大胃王”喔!
而且甜品係MOVENPICK雪糕呢~~~

2021-04-27
2021-04-29 374 浏览
今次做番一輪食肉獸!食燒肉放題😍店員好細心,仲會教我哋每一款肉同海鮮點樣燒🔥1️⃣120分鐘日本A5和牛放題 $398海鮮拼盤:甲黑燒丶生蠔丶海蝦丶鮑魚及帶子和牛拼盤:A4 鹿兒島黑毛一口牛丶A4 鹿兒島黑毛和牛牛肩胛丶A5 鹿兒島黑毛和牛牛薄裙丶A5 鹿兒島黑毛和牛牛腹肉丶A5 鹿兒島黑毛和牛牛三角丶A4 鹿兒島黑毛肩頸肉丶A5鹿兒島黑毛和牛牛小排、A5 鹿兒島黑毛和牛貝身肉🌟A5鹿兒島黑毛和牛牛小排肉類當中我最鍾意呢款,油脂香味重,而且好肥美!🌟清酒煮蜆呢個真係好wow!清酒味索哂入蜆肉裡面,好清甜🌟海鮮拼盤-帶子好鮮甜🌟希靈魚爽口鮮甜🌟左口魚裙邊壽司油脂香味濃郁!🙆🏻‍♀️美味指數:7.65/10💡整體來講,記得把握90分鐘點餐時間,和牛種類好多,仲有多款壽司丶刺身丶燒蠔丶炸物等。尚鮮日式燒肉漁市場 (銅鑼灣)地址🐾:銅鑼灣謝斐道496號金利文廣場3樓
[銅鑼灣~ 尚鮮日式燒肉漁市場]

1️⃣120分鐘日本A5和牛放題 $398
海鮮拼盤:甲黑燒丶生蠔丶海蝦丶鮑魚及帶子

🌟A5鹿兒島黑毛和牛牛小排
肉類當中我最鍾意呢款,油脂香味重,而且好肥美!
🌟清酒煮蜆
呢個真係好wow!清酒味索哂入蜆肉裡面,好清甜

🌟海鮮拼盤-帶子
好鮮甜
🌟希靈魚
爽口鮮甜
🌟左口魚裙邊壽司
油脂香味濃郁!

🙆🏻‍♀️美味指數:7.65/10
💡整體來講,記得把握90分鐘點餐時間,和牛種類好多,仲有多款壽司刺身丶燒蠔丶炸物等。
尚鮮日式燒肉漁市場 (銅鑼灣)
地址🐾:銅鑼灣謝斐道496號金利文廣場3樓
2021-04-29 269 浏览
就算飛唔到日本,係香港都可以享受高質和牛放題!銅鑼灣呢一間和牛放題,選用高質A5黑毛和牛,保證令你回味無窮😍.佢哋嘅選擇好豐富,黑毛一口牛,牛三角,牛肩胛,牛小排......唔同嘅部位都可以令你享盡黑毛和牛嘅滋味~牛肉好新鮮,食落肉味好濃,而且燒咗之後,微焦嘅感覺,令和牛更加甘香🤤.除咗有牛之外,仲有刺身壽司,炸物小食都係飲食,選擇非常豐富👍.另外送上嘅海鮮拼盤,海鮮都好多樣,食落好新鮮。香滑嘅Movenpick雪糕,更為晚餐畫上完美句號。

2021-04-28 177 浏览
好耐未返到我哋本部銅鑼灣,今次去到我哋熟悉嘅金利文廣場,呢幢大廈係我由細幫襯到大,基本上的消閑都有,今次嚟到呢間野即係冇得傾,大家睇相就知道附近都有差唔多水平,但呢度只係好平民嘅價錢,真係好抵!食下啲肉就知道,係靚貨!佢仲有其他海鮮,係送嘅經理好細心咁樣解釋,今次用檸檬汁查吓個網係冇咁容易癡,呢樣非常好。刺身都是任食隨便叫!我鍾意炸物方面都唔錯,若然唔夠飽叫啲就啱啱好!服務員真係好細心,呢啲要加分!直情係第二季最好嘅餐廳!真心推介!

即係冇得傾,大家睇相就知道

佢仲有其他海鮮,係送嘅

刺身都是任食隨便叫!我鍾意
炸物方面都唔錯,若然唔夠飽叫啲就啱啱好!
服務員真係好細心,呢啲要加分!

直情係第二季最好嘅餐廳!真心推介!
2021-04-26 261 浏览
很久之前有到過這間和牛放題,原來他們最近還有推出午市定食,今次來到還是來嘗一嘗他們的和牛放題。午市選擇都不少,而且看起來挺吸引。一坐下不久就有海鮮拼盤和任食燒蠔,裡面的甲羅燒很香濃,加了生蛋在裡面,令到甲羅燒口感更加滑。扇貝都很大,肉質鮮嫩以及肥美,十分新鮮。還有燒蠔和鮑魚呢,鮑魚的肉質厚實,鮮味十足;大蝦亦都很鮮美,這個海鮮拼盤在下單之前就會送到。另外就是首輪的和牛,個人覺得除了特別高質之外,亦都可以讓到我們可以選擇進攻哪些和牛部位。餐廳以Qr Code下單,我們都是三文魚刺身的愛好者,於是點了不少份量,沒有漏單的情況,超級抵讚。三文魚十分肥美,顏色不錯,亦都沒有雪味,甜蝦都很嫩滑,鮑片也很鮮甜。炸物方面,我們點了榴槤和香芋波波以及炸鮮奶,三款都很高質呀,味道都很濃郁,而且熱辣辣很開胃。清酒煮蜆亦都是一個必點的菜式,因為清酒讓蜆的鮮味帶出,加上肉質真的不錯。燒肉方面,每一款都很高質,適合各位食肉獸,個人最愛牛三角,因為油脂分佈平均,而且入口即融。最後當然不少得甜品,是我最愛的Movenpick雪糕一盒,朱古力味超級棒,飽飽的滿足離開。總括而言,以這個價錢來說,這間和牛放題整體性價比高

午市選擇都不少,而且看起來挺吸引。

扇貝都很大,肉質鮮嫩以及肥美,十分新鮮。

總括而言,以這個價錢來說,這間和牛放題整體性價比高,絕對是會一試再試的。
2021-04-25 188 浏览
🍴懷念日本🇯🇵燒肉放題嘅味道今日就嚟到銅鑼灣食日本🇯🇵風味當然要食豪啲食A5和牛放題🐮仼食,仼飲,唔嬲🙈(壽司🍣刺身,包羅萬有)🐂牛肉有分韓牛,A5和牛,A4和牛,普通和牛,另外仲分左不同部位可以每一個部分,都品嘗一下🙆🏻‍♀️牛肉脂肪分布平均入口即溶,自己燒自己食,幾成熟自己話事🕺🏻食A5和牛放題,另外仲會送海鮮拼盤有甲羅燒(鵪鶉蛋)令到蟹膏味道更出色🫕海蝦🍤生蠔🦪(兩款仲可以仼食)鮑魚,帆立貝海鮮好新鮮,並唔係冰凍🥶仲會食到有海水嘅味道飲品任飲。另外仲有啤酒🍻可以飲到不醉無歸🥤最後當然唔少得個,甜品啦雪糕🍦雪糕🍦雪糕🍦
🍴懷念日本🇯🇵燒肉放題嘅味道
今日就嚟到銅鑼灣食日本🇯🇵風味
當然要食豪啲
食A5和牛放題🐮
仼食,仼飲,唔嬲🙈
(壽司🍣刺身,包羅萬有)

可以每一個部分,都品嘗一下🙆🏻‍♀️
牛肉脂肪分布平均
入口即溶,自己燒自己食,幾成熟自己話事🕺🏻

食A5和牛放題,另外仲會送海鮮拼盤
有甲羅燒(鵪鶉蛋)令到蟹膏味道更出色🫕
海蝦🍤生蠔🦪(兩款仲可以仼食)
鮑魚,帆立貝
海鮮好新鮮,並唔係冰凍🥶
仲會食到有海水嘅味道

飲品任飲。另外仲有啤酒🍻
可以飲到不醉無歸🥤

最後當然唔少得個,甜品
雪糕🍦雪糕🍦雪糕🍦

2021-04-24 176 浏览
心癢癢又來吃燒肉,相隔一段時間就會心思思想來吃,這次5點多就來吃,人不太多。之前來是用iPad點餐,現在改了掃二維碼。海鮮拼盤有生蠔,蝦子,鮑魚,甲羅燒,帶子。鮑魚,帶子很大隻,肉厚;蝦子放在清酒裡煮熟,有另外一番風味;甲羅燒,蟹膏十分多,很鮮甜。值得一提是只有生蠔,蝦子可以無限點的。燒肉方面,牛三角,牛小排最好吃,但油份也十分豐富,吃到最後會有一點點膩。熟食,炸物方面,清酒煮蜆沒有沙,好吃;燒三文魚鮫油份豐富,肉質嫩滑,非常好吃。炸榴槤球,炸香芋丸,炸鮮奶卷炸得很香脆,不會很油,好吃。為了健康一點,我們也點了金針菇,冬菇,翠玉瓜,菠蘿等等的蔬菜,令整餐營養均衡一點。刺身,壽司方面,刺身點了三文魚,鯛魚,帶子,泰式生蝦,甜蝦,全都很新鮮,不過三文魚,鯛魚可以厚切一點就更好。壽司只點了2款,因為已經吃不下了。最後以movenpick雪糕作總結,吃得很飽,十分滿足。

之前來是用iPad點餐,現在改了掃二維碼。

為了健康一點,我們也點了金針菇,冬菇,翠玉瓜,菠蘿
等等的蔬菜,令整餐營養均衡一點。

刺身壽司方面,刺身點了三文魚,鯛魚,帶子,泰式生蝦,甜蝦,全都很新鮮,不過三文魚,鯛魚可以厚切一點就更好。壽司只點了2款,因為已經吃不下了。

最後以movenpick雪糕作總結,吃得很飽,十分滿足。
1K
放工就最好食放題,盡情享受工作辛勞後嘅美食,無壓力下想食乜就食乜,但講到尾最緊要係高質好食!位於鍋鑼灣嘅尚鮮日式燒肉漁市場就係一間A姐M佬推介嘅放題餐廳,款式勁多:燒烤、刺身、壽司、天婦羅等等,連和牛都係任叫任燒,入口即熔嘅感覺,正呀!浜燒蠔海鮮拼盤坐低之後,店員就會送上一份拼盤:扇貝、生蠔、鮑魚、虎蝦、甲羅燒。扇貝鮮甜彈牙,加少少鹽令味道大大提升;生蠔燒到表面乾身,但咬落去勁多汁,好新;鮑魚同虎蝦好彈牙,燒完都唔會變韌;而我哋最鍾意就係甲羅燒,蟹膏超多,鹹香惹味,鮮味十足!精選和牛和牛有8個選擇,坐低之後,店員就會將8款和牛先上枱,試完邊款啱你心意,就可以瘋狂encore啦!A4鹿兒島黑毛和牛肩胛:肉質厚實,油脂較少A4鹿兒島黑毛和牛牛三角:油份豐富,肉味濃郁A4鹿兒島黑毛和牛一口牛:牛味香濃,不過一口牛一向唔係我哋所愛,因為我哋掌握唔到燒一口牛嘅技巧,次次都燒得太老,一係就裏面太生,求教學A4鹿兒島黑毛和牛肩頸肉:雖然只係A4,但就係其中一款不停encore項目!牛肉薄身,油脂豐腴,牛味香,接近入口即熔A5鹿兒島黑毛和牛薄裙肉:肉味濃郁,油脂唔算多A5黑毛和牛外腹肉:追求健康,相對
放工就最好食放題,盡情享受工作辛勞後嘅美食,無壓力下想食乜就食乜,但講到尾最緊要係高質好食!位於鍋鑼灣嘅尚鮮日式燒肉漁市場就係一間A姐M佬推介嘅放題餐廳,款式勁多:燒烤、刺身壽司、天婦羅等等,連和牛都係任叫任燒,入口即熔嘅感覺,正呀!

浜燒蠔海鮮拼盤

精選和牛
A4鹿兒島黑毛和牛肩胛:肉質厚實,油脂較少
A4鹿兒島黑毛和牛牛三角:油份豐富,肉味濃郁
A5鹿兒島黑毛和牛薄裙肉:肉味濃郁,油脂唔算多
A5黑毛和牛外腹肉:追求健康,相對少油份可以選擇呢款
A5鹿兒島黑毛和牛貝身肉:油脂比例適中,肉味香濃,軟腍又無筋
A5鹿兒島黑毛和牛牛小排:另一款瘋狂encore嘅和牛,油脂分佈極高,入口即溶

厚切牛舌
食燒烤又點得牛舌,牛舌有三款口味,再分為厚薄兩種口感,共有六款選擇。燒烤嚟講,我哋就鍾意食厚切嘅牛舌,非常有口感,肉質爽口,夠晒入味。

雞翼、豬頸肉
除咗和牛,呢度燒烤嘅選擇都唔少,我哋就叫咗雞翼同豬頸肉,燒到微脆,好滋味。

刺身
除咗肉類,呢度嘅刺身選擇有三文魚、鯛魚、北寄貝、帶子、八爪魚、甜蝦、赤貝、蠑螺、甜蛋、蟹柳等,款款都夠晒新鮮,特別鍾意赤貝,大塊厚身,好鮮甜。

壽司、日式小食
亦有軍艦壽司、手卷、日式小食。

飲品
飲品櫃可以自取飲品,選擇都唔少,仲有好多無糖嘅茶類選擇。

Movenpick雪糕
接近放題嘅尾聲,啲面就會送上Movenpick雪糕,非常滿足。
2021-04-22
2021-04-18 395 浏览
Book左和牛放題午市12pm同男友食,我地12點鬆d去到係第一枱,職員安排左卡位,會先送上和牛拼盤和海鮮拼盤,海鮮會話你知點燒燒幾耐。用qr code落單,大致上d野都黎齊,但有d會等耐d,耐到你以為漏單再叫,就會黎😂留意返120分鐘放題,90分鐘就會last order,吾會有人再提你,記得自己睇時間。環境方面,d枱櫈都有d 黐黐笠笠,碟都好似有啲漬,自己再抹下會好d。。。另外個爐好搶火,個抽油煙機吾係好得,覺得吾係好抽到。同埋冇咩人收碟,張枱堆到冇位先有人收。仲有成日聞到有人食煙ge味。。。或者店主你吾好安排人坐近後門位啦野食質素係ok的,A5牛小排最好食,encore 左幾次,刺身炸物都新鮮ge,但飲品選擇較少。大家要量力而為,和牛真係好滯,食多幾塊個胃勁辛苦,頂足2日😨。$398+10%,2個人800幾蚊埋單,我諗應該試一次就算,和牛e家野貴精不貴多。。。純粹個人感受

2021-04-17
CP值極高‼️鹿兒島A5和牛120分鐘任食放題🐮晚市$398,除了和牛之外,亦有多款醃製肉品、燒烤料理及刺身炸物等選擇,更附送一客海鮮拼盤🦀、免費升級任食燒蠔🦪以及一杯Movenpick雪糕🍦超級豐富🤤老闆娘更分享招牌和牛是由產地直送,親力親為到日本養殖場商討合作,保證質量👍🏻🤩更抵讚是職員非常主動幫忙燒烤,指導不同食材燒烤的方法,細心注意食客需要🥰-🥩鹿兒島A5和牛🌟推薦的部位有和牛牛薄裙、牛小排、牛貝身肉其中以牛薄裙最岀色,油花分布平均,入口即化,肉質軟嫩😍🦀海鮮拼盤海鮮拼盤有鮑魚、元貝、海蝦、生蠔和甲羅燒,足料又新鮮,甲羅燒蟹膏鹹香惹味,如果再加點蟹子層次會更豐富,生蠔則略為不夠鮮甜🍣刺身有三文魚、鯛魚、北寄貝、帶子、八爪魚、甜蝦、赤貝、蠑螺、甜蛋、蟹柳等刺身,亦有軍艦壽司、手卷、和風小食提供🍗其他肉品、海鮮如果你是衝着和牛而來,基本款式的牛肉可以不點,因為吃不回去了🤣 雖然醃製方法有不同,但肉質始終有差,另外亦提供雞肉及豬肉的肉品,選擇也很多👅 還有錫箔紙兜的清酒煮蜆,有辣有不辣🍤炸物一般放題裏的炸物都有,有天婦羅、炸香芋波、榴槤炸彈、炸雞軟骨等,比較特別的有炸鮮奶,全部即叫即炸
CP值極高‼️鹿兒島A5和牛120分鐘任食放題🐮

🥩鹿兒島A5和牛
🌟推薦的部位有和牛牛薄裙、牛小排、牛貝身肉
其中以牛薄裙最岀色,油花分布平均,入口即化,肉質軟嫩😍

🦀海鮮拼盤

🍣刺身

🍗其他肉品、海鮮

🍤炸物
一般放題裏的炸物都有,有天婦羅、炸香芋波、榴槤炸彈、炸雞軟骨等,比較特別的有炸鮮奶,全部即叫即炸,非常鬆脆💥
🌿酌收10%的服務費
🌿記得訂座
🌿量力以為,珍惜食物
🌿以上圖文由Bobowannaeat版權所有,轉發需授權喔
A5/A4鹿兒島和牛
鮑魚
生蠔
  • 和牛牛薄裙
  • 炸鮮奶
尚鮮真係百去不厭🥰又去尚鮮啦,就黎變老顧客A5同A4和牛放題加埋海鮮都係加少少錢海鮮我推介甲羅燒 A5和牛基本上邊個部位都好食想試真啲就試晒先諗專攻邊款😂❤️我就中意A5嘅肩胛肉 超有肉味其實我全程就係海鮮同牛肉再叫牛肉咁食肉都飽🤣🤣🤣刺身同炸物都有 都係高質嘅食材✅仲有正正雪糕食😍😍最慘就係二人限聚都唔order得多款,解放之後一定再黎,叫成班fd一齊叫一齊食!真心係放題必食嘅餐廳✨#銅鑼灣放題 #A5和牛放題 #放題 #燒肉 #燒肉放題 #跟tiff哥食
尚鮮真係百去不厭🥰又去尚鮮啦,就黎變老顧客

A5同A4和牛放題加埋海鮮都係加少少錢

2021-01-23
午餐
A5和牛
2021-04-03 336 浏览
尚鮮!由於哩間燒肉放題 上次食完之後 實在太令我念念不忘啦 今次我決定返兜!再食多幾次!好啦事不宜遲入正題啦 同以往一樣 我食的套餐呢 係佢入座嘅時候已經會送人頭份量嘅海鮮拼盤 海鮮包括有白蝦生猛嘅鮑魚 勁新鮮嘅生蠔 扇貝同埋一個甲羅燒!當然唔少得嘅呢就係 尚鮮主打的和牛啦! 入座時已經有一個勁豪華的和牛的階梯 超級適合打卡相機食先呀!話明和牛放題 作為牛魔王嘅我哋梗係唔會執輸 不斷encore a4 a5 和牛啦 不過除咗佢哋主打嘅和牛之外 其實佢哋嘅刺身冷盤同熱食都好出色㗎 甜品嘅炸榴槤波波都係吸引我地回頭的重點之一! 岩岩先食完 已經好期待下一次再來哩到再食過啦😆!
尚鮮!
甜品嘅炸榴槤波波都係吸引我地回頭的重點之一!
岩岩先食完 已經好期待下一次再來哩到再食過啦😆!
2021-01-23
2021-04-03 270 浏览
〰️日替和牛燒肉御膳 $198呢款和牛燒肉套餐分別 有四款和牛•A5鹿兒島黑毛和牛牛小排•A5鹿兒島黑毛和牛外腹肉•A5鹿兒島黑毛和牛貝身肉•A4鹿兒島黑毛和牛肩胛肉4款和牛油脂分佈都好均勻 靚到好似雪花咁食落牛味香濃 入口即化 真係好高質🥺四款都好出色 呢個set又可以試晒四款肉 🤟🏿〰️北海道漁師丼 $198三文魚•帆立貝•牡丹蝦•魚籽•松葉蟹肉三文魚好厚切 份量無偷工減料好新鮮個人最鍾意松葉蟹肉加埋魚籽呢個配搭鹹香鮮甜真係好下飯 🤟🏿另外呢兩個套餐都有沙律 麵豉湯 同蒸蛋佢哋嘅蒸蛋蒸得啱啱好 超嫩滑 有驚喜!!特別推介佢哋嘅黑毛和牛真係好高質 而家第二位半價優惠之後唔洗$150就有高質和牛食如果去開銅鑼灣推介大家去試吓🤟🏿走嗰陣時見到佢哋仲有和牛放題都好抵食好吸引!!疫情關係好多餐廳生意來源都少左好多希望大家都捱得住 唔好比高質餐廳消失🥲

〰️日替和牛燒肉御膳 $198

三文魚好厚切 份量無偷工減料好新鮮
個人最鍾意松葉蟹肉加埋魚籽呢個配搭
鹹香鮮甜真係好下飯 🤟🏿

另外呢兩個套餐都有沙律 麵豉湯 同蒸蛋

佢哋嘅蒸蛋蒸得啱啱好 超嫩滑 有驚喜!!
特別推介佢哋嘅黑毛和牛真係好高質
而家第二位半價優惠之後唔洗$150就有高質和牛食
如果去開銅鑼灣推介大家去試吓🤟🏿
走嗰陣時見到佢哋仲有和牛放題都好抵食好吸引!!

疫情關係好多餐廳生意來源都少左好多
希望大家都捱得住 唔好比高質餐廳消失🥲