2009-08-24
任飲任食火鍋都食得多, 未試過一間咁唔掂既!我地一行人星期三去, 唔算多人, 但係想搵個人serve都好難囉!湯底叫左清湯+沙嗲, 一上黎d清湯都無一半, 叫佢加d湯(未問始落野食), 佢竟已經係加清水.....原本都唔係濃味, 再溝就愈黎愈淡......野食方面, 豆腐係酸既. 至於金菇, 係乾晒既, 一睇就知攞左好耐......我地一見到就叫佢拎走, 連擺都費事擺! 生菜一上就半個, 要你自己慢慢分開. 油墨菜呢, 就見到黑色一撻撻, 真係見到都唔開胃. 飲完遮汁叫佢refill, 佢就拎左個樽走, 但係無拎返黎. 要催幾次先有下文. 都未夠2個鐘就叫你埋單, 明明無人等位都要趕你走. $105呢價錢唔算貴, 但係質素同服務好過佢既有好多囉.