2009-04-04
任飲任食火鍋 $105創興有好多間打邊爐,格完價之後就黎左呢間。呢間野講明只可以任飲任食2個小時,超時每小時每人$30蚊,好驚囉﹗我地入座果陣問知客小姐係咪一夠鐘就要走,知客小姐就話可以埋單先,然後繼續食未食晒o既野。我地食左接近2個小時果陣,聽到阿姐提附近枱果d 人:「你地夠鐘啦﹗」呢句說話都幾恐佈,心情唔好的話都想講句「你夠鐘我都未夠鐘啦﹗」講反d 野食,因為我地都好餓,所以一口氣就order 左勁多野食,全部都份量多,同埋黎足我地叫o既野。當中最好食係肥牛:夠新鮮夠大碟,食完再encore。鮮牛肉:非常滑,但係唔係太牛肉味。芋頭:都差唔多過晒當造o既時間,但係仲夠粉,好味。粟米:非常甜同埋新鮮。魚腐:冇骨,彈牙,魚肉份量多。我地足足食左4個小時,飽到頂,亦好滿足。估唔到105蚊可以食得咁暢快。不過services真係一般,尤其是久唔久會有人黎數下你枱仲有幾碟野未食,同埋叫得太多佢會同你講食唔晒5蚊一兩,有d似「大」下你咁o既感覺。另外環境係勁迫,我坐近路口都仲可以方便上菜,坐入面果d 要人幫手傳黎傳去至得。
創興有好多間打邊爐,格完價之後就黎左呢間。
肥牛:夠新鮮夠大碟,食完再encore。
鮮牛肉:非常滑,但係唔係太牛肉味。
芋頭:都差唔多過晒當造o既時間,但係仲夠粉,好味。
粟米:非常甜同埋新鮮。
魚腐:冇骨,彈牙,魚肉份量多。
我地足足食左4個小時,飽到頂,亦好滿足。
估唔到105蚊可以食得咁暢快。