2022-07-31 91 浏览
從未試過喺香港食過咁難食既拉面,碗拉面充滿梘水味,面質咬落同supermarket買既公仔拉面一樣,而個湯底懷疑係隔離Donki買既即食湯包。沾面湯底一樣係即食湯包冲出黎,面質又削,叉燒又柴又冇味,唯一慶幸係燒雞翼同餃子充滿家的感覺,因為從味道到質感都同屋企求其整既味道一樣,雞翼一食就知未醃過,個餃子煎到皮淋餡凍!食完仲要發現廚房嗰位操廣東話既師傅冇帶口罩煮面...天啊嚴重懷疑嗰5年拉面冠軍點得黎?!
從未試過喺香港食過咁難食既拉面,碗拉面充滿梘水味
食完仲要發現廚房嗰位操廣東話既師傅冇帶口罩煮面...天啊
嚴重懷疑嗰5年拉面冠軍點得黎?!
2022-07-29 15 浏览
久仰大名嘅富山麵家,今日終於可以黎食!小店以富山縣為背景,掛着日式燈籠,非常有風味!👉🏻北海道牛奶拉麵 $90冠軍真係冠軍,個拉麵真係好煙韌彈牙!兩塊叉燒唔係薄切切,肉質軟淋,肥瘦適中!牛奶湯底真係好creamy好滑,非常喜歡!👉🏻黄金蟹糕牛奶沾麵 $95呢個個湯底加左牛油所以更濃郁,做沾麵汁就啱哂!蟹糕味道好香濃,好正!特別一讚係隻溏心蛋,半熟流心!👉🏻富山雞翼 $48共五隻,件件都大大隻,醬汁甜甜的,肉質嫩滑juicy!👉🏻熟芥末章魚 $38爽口彈牙,配wasabi好醒神開胃!👉🏻凍鮮泡蜂蜜綠茶 $15士多啤梨杯,打卡100分!幾香甜!👉🏻熟白桃綠茶 $12白桃同抹茶都係我的至愛!清香,微甜,飲完好舒服!原來二人同行/四人同行,餐廳送每人一客沖繩豬軟骨或士多啤梨/抹茶布甸好開心呀額外有個甜品食!揀左Oreo 抹茶布甸,好香滑,真係好滿足!

👉🏻北海道牛奶拉麵 $90

👉🏻黄金蟹糕牛奶沾麵 $95

👉🏻富山雞翼 $48
共五隻,件件都大大隻,醬汁甜甜的,肉質嫩滑juicy!

👉🏻熟芥末章魚 $38
爽口彈牙,配wasabi好醒神開胃!

👉🏻凍鮮泡蜂蜜綠茶 $15
士多啤梨杯,打卡100分!幾香甜!

👉🏻熟白桃綠茶 $12
白桃同抹茶都係我的至愛!清香,微甜,飲完好舒服!

💥至尊級東京拉麵秀連續五年冠軍📍富山麵家|銅鑼灣📍人均消費 $ 1 X X#CL銅鑼灣 #CL四圍食 #CL日本野⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️之前呢間同Melody Crossover嘅富山麵家勁多人排隊🤓唔係fans既我哋等呢排少啲人先去,估唔到仲做緊二人同行送小食(豬軟骨)或者甜品(布甸)😝💟 激辛味噌拉麵 $ 1 1 0有驚喜😍揀咗小辣嘅湯底估唔到仲有啲麻辣味道🌶️拉麵掛湯能力好高,所以淡淡都有麻辣嘅香味,配埋半熟糖心蛋一流啊💗💟 日本牛奶拉麵 $ 1 0 5聽講牛奶湯可以美顏,👧🏻梗係要試吓啦,湯底係牛奶同忌廉煮成,食得出忌廉嘅香味但係絕對唔會係好膩口,絕對要一讚👍🏻一樣係有半熟糖心蛋同埋兩塊叉燒,煮得入味同軟熟🥰💟招牌富山雞翼 $ 4 8我哋一致推介🧏🏻‍♀️係芝麻蜜糖雞翼,有成5隻,即叫即整脆卜卜,想食小食一定要叫呢個🦴🤟🏻不負責任點評好味道🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑性價比🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑回頭率🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌖🌑🌑🌑(十粒為滿分)⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️
💥至尊級東京拉麵秀連續五年冠軍

回頭率🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌖🌑🌑🌑
(十粒為滿分)

⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️
2022-07-23 20 浏览
早排見到呢間拉麵店同my melody crossover出限定拉麵而家限定期已經完咗但仲見到有my melody嘅蹤影 kawaii~聲稱注目度no. 1的黃金蟹膏牛奶沾麵($95)有標準和大滿足兩個size即使點了標準拉麵的份量也不少沾麵湯白滑香濃 味道有點像忌廉湯不過質感覺稀 難掛麵富山灣白鹽蝦拉麵($85)粗身的拉麵 口感偏硬有大量脆卜卜的白鹽蝦叉燒厚切 質感ok熟芥末章魚($38)爽口彈牙 有芥末味但唔太辣煙燻三文魚沙律($48)仲有自家調配凍鮮泡蜂蜜綠茶($15)清甜好飲仲好有創意咁用士多啤梨杯裝可愛度 up up up另外一提如果二人同行,餐廳送每人一客沖繩入口豬軟骨 或 士多啤梨/抺茶布甸
而家限定期已經完咗
但仲見到有my melody嘅蹤影 kawaii~

聲稱注目度no. 1的黃金蟹膏牛奶沾麵($95)
有標準和大滿足兩個size
即使點了標準拉麵的份量也不少
沾麵湯白滑香濃 味道有點像忌廉湯
不過質感覺稀 難掛麵

富山灣白鹽蝦拉麵($85)
粗身的拉麵 口感偏硬
有大量脆卜卜的白鹽蝦
叉燒厚切 質感ok

熟芥末章魚($38)
爽口彈牙 有芥末味但唔太辣

煙燻三文魚沙律($48)

仲有自家調配凍鮮泡蜂蜜綠茶($15)
清甜好飲
仲好有創意咁用士多啤梨杯裝
可愛度 up up up

2022-07-23 23 浏览
一開始知道依間店係因為餐廳主打Melody既主題。雖然依家已經過咗個主題,但都想去試下個拉麵同埋沾麵。店員有為我地推介咗啲麵款,所以就揀咗個人氣之選😋冠軍黑醬油拉麵餐廳果然係Melody既lover,因為個連個碗都係Melody公仔。首先講咗叉燒先,我地叫咗標準份量,所以係有2舊叉燒,都好厚肉同埋好淋。另外,半隻醬油蛋都好入味,吾會只係得蛋白入味。個黑醬油湯底係屬於偏清既拉麵湯,岩晒啲吾鐘意咁濃味既大家。😋黃金蟹糕牛奶沾麵沾麵上既蟹膏完全吾捨得食,所以我無連埋啲麵食。個沾麵湯底係有好濃既牛油味,個湯係屬於偏稀既,但都會掛到湯落啲麵度。😋肉汁滿滿餃子啲餃子真係好多汁,而個皮都煎得好脆。😋富山雞翼雞翼性價比好高,無諗過小食都有5隻,而且加咗芝麻之後,啲雞翼好香。😋凍鮮泡蜂蜜綠茶

😋冠軍黑醬油拉麵

😋黃金蟹糕牛奶沾麵

😋肉汁滿滿餃子
啲餃子真係好多汁,而個皮都煎得好脆。

😋富山雞翼

😋凍鮮泡蜂蜜綠茶
2022-07-22 24 浏览
喂~ 又係Causeway Bay搵野食啦銅鑼灣好多大型商場如果想搵小店既話就一定去以下個條街好多好多小店俾你揀而家今日就揀左呢間拉麵店面/ 舖面好日式 所以就吸引左我入去睇下個餐牌先~有個北海道牛奶拉麵深深吸引左我隻眼唔知食完會唔會靚d呢而我朋友因為好鐘意食辣所以就叫左個辛味味噌拉麵一黎到既時候好香好香一試既時候 牛奶既甜味配上湯底有出奇既合襯 好有層次感有兩塊肥瘦適中嘅日式叉燒之外 仲有半隻糖心蛋超香蛋味又滑溜兩個麵既麵質煙韌有咬 唔會煮到冧晒當然叫多2份小食啦: 有餃子同埋雞翼肉汁滿滿餃子 $42:餃子皮脆卜卜而且真係冇講錯肉汁的確好豐富餃子醬汁酸酸地配埋個餃子超夾呀一上枱見到五隻雞翼表面炸到金黃色仲有落左好多芝麻! 香口好味得黎又唔會太熱氣配埋峍蜜綠茶完結左開心既一餐
喂~ 又係Causeway Bay搵野食啦

肉汁滿滿餃子 $42:餃子皮脆卜卜
而且真係冇講錯肉汁的確好豐富
餃子醬汁酸酸地配埋個餃子超夾呀

一上枱見到五隻雞翼表面炸到金黃色
仲有落左好多芝麻!
香口好味得黎又唔會太熱氣

配埋峍蜜綠茶完結左開心既一餐
凍鮮泡蜂蜜綠茶 @$15: 士多啤梨杯子kawaiiiiii, 但整體味道偏甜, 嘗不到綠茶味道, 激辛味噌拉麵(重辣) @$95: 整碗拉麵湯底偏鹹及油膩, 辣味是會令舌頭麻麻的辣, 這辣有點像中日crossover的辣味, 拉麵是粗條的, 較普遍的那款, 而且拉麵是偏硬身的, 真的偏硬,,, 串燒雞軟骨 @$38: 不是燒的, 是炸物來的, 炸得很乾爽, 脆卜卜, 不錯, 肉汁滿滿餃子 @$42: 很正常發揮的日式餃子,
凍鮮泡蜂蜜綠茶 @$15:

士多啤梨杯子kawaiiiiii,

但整體味道偏甜,

嘗不到綠茶味道,
激辛味噌拉麵(重辣) @$95:

整碗拉麵湯底偏鹹及油膩,

辣味是會令舌頭麻麻的辣,

這辣有點像中日crossover的辣味,

拉麵是粗條的, 較普遍的那款,

而且拉麵是偏硬身的, 真的偏硬,,,

串燒雞軟骨 @$38:

不是燒的, 是炸物來的,

炸得很乾爽, 脆卜卜, 不錯,

肉汁滿滿餃子 @$42:

很正常發揮的日式餃子,

2022-07-17
我以為My Melody 主題未完,仲諗住去朝勝下添,去到先發現早係今年2月就完左。就算全店冇My melody粉紅色,都打擾唔到我想食拉麵的心。因為尼間餐廳連續拎左5年冠軍,心諗應該唔差得去邊!😬 拉麵類⦁冠軍黑醬油拉麵 $85⦁北海道牛奶拉麵 $90兩碗湯底濃郁惹味,湯汁掛滿每條麵條,麵質不軟不硬。每碗麵仲有兩大塊叉燒,肥瘦適中,沒有乾柴的感覺。基本上每次日式料理,我都會留意碗中的味卵是否溏心,溏心的話,完全加分!個人推薦黑醬油味。 小食飲品類⦁富山雞翼 $48⦁肉汁滿滿餃子 $42 ⦁冷泡蜂蜜綠茶 $15⦁波子汽水 $25⦁布甸(士多啤梨/抹茶)雞翼肉質嫩滑,醬汁濃,但對我黎講偏咸。日式餃子正常發揮,外脆內軟仲有少少肉汁。冷泡茶的蜂蜜好滋潤,配上綠茶,感覺清新同解暑。最後提一提,揀晒兩隻味的布甸,抹茶味道會有層次D,而士多啤梨亦唔會好甜同好假,就算係餐廳送的都有一定質素!👍🏻 ✨餐廳推出的優惠⤷2人同行(每人)沖繩入口豬軟骨 或 士多啤梨/抹茶布甸 (2選1)⤷4人同行(每人)沖繩入口豬軟骨 + 士多啤梨/抹茶布甸

拉麵類
⦁冠軍黑醬油拉麵 $85
⦁北海道牛奶拉麵 $90

小食飲品類
⦁富山雞翼 $48
⦁肉汁滿滿餃子 $42
⦁冷泡蜂蜜綠茶 $15
⦁波子汽水 $25
⦁布甸(士多啤梨/抹茶)

✨餐廳推出的優惠
⤷2人同行(每人)
沖繩入口豬軟骨 或 士多啤梨/抹茶布甸 (2選1)
⤷4人同行(每人)
沖繩入口豬軟骨 + 士多啤梨/抹茶布甸

肉汁滿滿餃子
富山雞翼
布甸
2022-07-20 25 浏览
喺銅鑼灣睇完戲搵嘢食🙈搵到呢間拉麵店食晏🤤而加仲做緊promotion添啊🤭(2人同行送每人一客沖繩入口豬軟骨 或 士多啤梨/抺茶布甸 (2選1);4人同行送每人一客沖繩入口豬軟骨+士多啤梨/抺茶布甸)🥰//👑冠軍黑醬油拉麵 $85黑醬油味好清甜🙈唔會太咸同膩,兩塊叉燒好厚好大塊😍麵嘅軟硬度適中~~🥛北海道牛奶拉麵 $90上枱嘅時候已經聞到好香嘅牛奶味🤤湯底飲落好順滑,加埋粟米同溏心蛋😽令到個湯更濃郁👍🏽🥟肉汁滿滿餃子 $42一咬落去好juicy🤪名副其實嘅肉汁滿滿,餃子都煎得好香😻🍢串燒雞軟骨 $38好脆口嘅雞軟骨🙈啖啖都食到軟骨~加上外皮落左胡椒同鹽,夠曬味🥳🍵冰鮮泡蜂蜜綠茶 $15佢嘅杯係士多啤梨形,好可愛🤭蜂蜜嘅甜味好夠~飲完真係透心涼🌬
👑冠軍黑醬油拉麵 $85

🥛北海道牛奶拉麵 $90

🥟肉汁滿滿餃子 $42
一咬落去好juicy🤪名副其實嘅肉汁滿滿,餃子都煎得好香😻

🍢串燒雞軟骨 $38

🍵冰鮮泡蜂蜜綠茶 $15
2022-07-19 19 浏览
富山麵家銅鑼灣希雲街7號地下 Causeway Bay富山麵家架背景是東京富山縣, 曾奪日本拉麵show五年冠軍, 之前見舖位同My Melody 大玩crossover, 門口變曬做粉紅色同melody公仔$85富山白鹹蝦拉麵油拉麵要試 , 湯加入了櫻花蝦,果真是冠軍級拉麵味道。配料有叉燒半隻溏心蛋, 麵有彈性。喜歡濃湯可試下$95黄金蟹膏牛奶沾麵, 沾麵湯鹹香中帶牛奶與蟹膏甘香, 配料叉燒半隻溏心蛋同蟹柳, 沾麵麵身通常比拉麵粗點,入口時更彈牙有嚼勁。$42富山雞翼一客原來有咁多隻, 抵食呀!$38串燒雞軟骨邊位仲有雞肉, 一咬有齊軟骨同雞肉架口感, 灑上鹽同七味粉調味已很好食.2人同行每人仲送一客沖繩入口豬軟骨或士多啤梨or抺茶味布甸女生來到點$15凍鮮泡蜂蜜綠茶, 唔會太甜同埋同個杯是粒STRAWBERRY, 超級可愛哦!
富山麵家

銅鑼灣希雲街7號地下 Causeway Bay

$42富山雞翼一客原來有咁多隻, 抵食呀!

2人同行每人仲送一客沖繩入口豬軟骨或士多啤梨or抺茶味布甸

2022-07-19 13 浏览
係銅鑼灣行完一輪,消化左午餐,又係時候開始要諗晚餐啦😂是日心情係想食日式料理😆,最後都係揀咗我嘅最愛「沾麵」。🍜一個沾一個湯,一人一碗,粗身拉麵,係我鍾意食勁硬身同夠晒彈牙。叉燒肥瘦均勻入口即溶, 湯頭夠濃。沾麵湯底無平時咁黏稠,但有卡邦尼奶油香味,而且亦都突顯左蟹膏既香濃。另外仲叫咗兩款小食,有雞軟骨,同雞翼,炸物👍🏻有士多啤梨🍓杯打下卡,其實入邊邊蜂蜜綠茶,甜度仲可以自己調校加水😋推薦度(10👍🏻滿):7👍🏻滴汗度(10😅滿):不適用衞生(10⭐️滿):7⭐️環境(10⭐️滿):7⭐️賣相(10⭐️滿):7⭐️味道(10⭐️滿):7⭐️價錢(10⭐️滿):7⭐️服務(10⭐️滿):7⭐️地點(10⭐️滿):7⭐️[富山麵家 (銅鑼灣)]地址:銅鑼灣希雲街7號地下#晚餐 #晚餐吃什麼 #晚餐時間 #食飯 #推介 #美食 #美食推薦 #美食日記 #dinner #dinnerideas #dinnerrecipes #dinnertime #dinnertonight #hkfoodpic #delicious #foodpics #hkfoodshare #discoverhongkong #hkeat #ee
係銅鑼灣行完一輪,消化左午餐,又係時候開始要諗晚餐啦😂

是日心情係想食日式料理😆,最後都係揀咗我嘅最愛「沾麵」。🍜

另外仲叫咗兩款小食,有雞軟骨,同雞翼,炸物👍🏻

推薦度(10👍🏻滿):7👍🏻
服務(10⭐️滿):7⭐️
地點(10⭐️滿):7⭐️

[富山麵家 (銅鑼灣)]
地址:銅鑼灣希雲街7號地下

#晚餐 #晚餐吃什麼 #晚餐時間 #食飯 #推介 #美食 #美食推薦 #美食日記 #dinner #dinnerideas #dinnerrecipes #dinnertime #dinnertonight #hkfoodpic #delicious #foodpics #hkfoodshare #discoverhongkong #hkeat #eeeeeats #foodiegram #instagood #winsomelai
2022-07-19 14 浏览
✦ 黑醬油叉燒拉麵 $85黑醬油係富山麵家招牌拉麵湯底有原味或清淡,當然係揀了原味醬油湯底,濃郁近乎黑色醬油,先嚐一啖湯底,先微咸又帶點微甜😋拉至於拉麵質地好煙韌,較粗身,可令黑醬油掛係拉麵,每啖拉麵都可以嚐到濃濃嘅湯底。仲有兩片厚切嘅叉燒,肉質嫩滑有口感,不錯的👍🏻✦ 黃金蟹糕牛奶沾麵 $95哇~呢款湯底係第一次見牛奶湯底沾麵,湯底極重牛油味道,牛奶湯底好香滑呢!沾麵麵條比較粗身,質感同樣煙煙韌韌,麵條好爽口!✦ 肉汁滿滿餃子 $42餃子外脆內軟,入面仲要爆汁,要小心燙口✦ 雞軟骨串燒 $38雞軟骨串燒一共有四串,入口香脆,上面鋪滿孜然粉,好惹味
✦ 黑醬油叉燒拉麵 $85
黑醬油係富山麵家招牌拉麵

✦ 黃金蟹糕牛奶沾麵 $95

✦ 肉汁滿滿餃子 $42
餃子外脆內軟,入面仲要爆汁,要小心燙口

✦ 雞軟骨串燒 $38
雞軟骨串燒一共有四串,入口香脆,上面鋪滿孜然粉,好惹味
  • 冠軍黑醬油拉麵
  • 肉汁滿滿餃子
【銅鑼灣•富山麵家】————————————————————————銅鑼灣一向有勁多拉麵店 真係可以逐間試吓#東京拉麵show五年冠軍🍯|富山灣白鹽蝦拉麵|HKD85味道唔會好濃 淡淡的蝦味 啱唔鍾意濃味嘅人富山縣名產物-白蝦 豚肉肥瘦均勻🍯|激辛味噌拉麵|HKD95微辣/中辣/重辣 三選一 揀了微辣喜歡個豚肉吸收哂辣汁 食落另一風味🍯|肉汁满滿餃子|HKD42肉質滿滿餃子 脹卜卜 當然配餃子汁食🍯|富山鷄翼|HKD48喜歡鷄翼個醬汁 食咗三隻 仲要唔細隻鷄翼表面香煎脆口 灑上芝麻 令人想繼續食🍹|凍鮮泡蜂蜜綠茶|HKD15外形得意 蜂蜜味好夠 啱啱好中和綠茶苦澀味。❤️❤️ ❤️2人同行, 餐廳每人送一客沖繩入口豬軟骨或士多啤梨/抺茶布甸。餐廳環境:📸📸📸📸服務質素:😊😊😊😊食物味道:👅👅👅👅性價比:💰💰💰💰消費 HKD300/2人。✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨🏠 富山麵家📮 銅鑼灣希雲街7號地下
【銅鑼灣•富山麵家】

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
🏠 富山麵家
📮 銅鑼灣希雲街7號地下
2022-07-18 14 浏览
位於銅鑼灣既呢間富山拉麵,係東京拉麵秀拎左5年冠軍,實力咁勁我同朋友就特登過黎試下😁😁冠軍黑醬油拉麵 (大滿足) ($95)話名冠軍就梗係要試啦,佢個湯底好香濃既黑醬油味,仲可以比我地揀湯底要清淡定原味,配合每個人想要既口味😚😚大滿足版啫係加麵底,大食既朋就梗係要加啦😆😆黄金蟹糕牛奶沾麵 ($95)香濃既牛奶湯底暖粒粒,每啖沾完d 麵我都配少少蟹膏醬,濃味既蟹膏,配香濃既牛奶湯底好香好滑,最後我放埋d 蟹膏入湯底到又有新味道,沾麵本身唔會太幼好掛湯,成件事好夾好好食😋😋肉汁滿滿餃子 ($42)餃子煎香左脆卜卜,一咬落去就勁多肉汁,果然係肉汁滿滿富山雞翼 ($48)香噴噴既雞翼沾滿蜜糖汁同埋芝麻,熱辣辣梗好食啦巨峰梳打汽水 ($18)凍鮮泡蜂蜜綠茶 ($15)士多啤梨狀既杯好靚,入面係茶包茶加上蜂蜜,好香甜好好飲📍 富山麵家 (銅鑼灣)銅鑼灣希雲街7號地下#香港美食 #香港必食 #hkfoodie #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodlover #hkfoodpic #hkig #hkfoodie #hkfoodies #food #foodie #foodst

冠軍黑醬油拉麵 (大滿足) ($95)

黄金蟹糕牛奶沾麵 ($95)

肉汁滿滿餃子 ($42)
餃子煎香左脆卜卜,一咬落去就勁多肉汁,果然係肉汁滿滿

富山雞翼 ($48)
香噴噴既雞翼沾滿蜜糖汁同埋芝麻,熱辣辣梗好食啦

巨峰梳打汽水 ($18)
凍鮮泡蜂蜜綠茶 ($15)
士多啤梨狀既杯好靚,入面係茶包茶加上蜂蜜,好香甜好好飲

📍 富山麵家 (銅鑼灣)
銅鑼灣希雲街7號地下

#香港美食 #香港必食 #hkfoodie #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodlover #hkfoodpic #hkig #hkfoodie #hkfoodies #food #foodie #foodstagram #foodblogger #berryfoodie #berry銅鑼灣 #日本菜 #拉麵 #日式 #拉面
位於希雲街有一間連5冠軍拉麵店👍👍裝修風格非常特別,大部份既用具同裝飾都係Melody,好有童真🤣2人同行餐廳仲會送每人一客沖繩入口豬軟骨或布甸,不過最好問清楚仲有冇呢個優惠肉汁滿滿餃子 $42餃子煎得非常香脆,肉餡充足☺️加埋餃子醋,食咗都唔會覺得好油膩煙燻三文魚沙律 $48沙律份量唔少,有好幾塊煙三文魚,呢個價錢都抵食黃金蟹膏牛奶沾麵 $95第一次食牛奶沾麵😆仲要有埋蟹膏,兩者都幾夾,我將蟹膏撈左落湯,每一啖沾麵都掛到蟹膏,非常出色北海道牛奶拉麵 $90牛奶拉麵湯底非常濃郁,好順滑,個感覺好似卡邦尼咁🤭麵比較粗身,即使食得慢都唔會好快腍

肉汁滿滿餃子 $42

煙燻三文魚沙律 $48
沙律份量唔少,有好幾塊煙三文魚,呢個價錢都抵食

黃金蟹膏牛奶沾麵 $95

北海道牛奶拉麵 $90