餐厅: 容記小菜王
资讯:

「容記小菜王」我細細個就聽過呢個名🤣主打傳統港式鑊氣小炒,近年更獲選米芝蓮推介🌟當中最鍾意就係去太子分店,貪佢地方夠大夠闊落😌.🍴揚明國際燒腩仔(細)💰$98容記成名之作,每次去都必點‼️燒腩仔外皮酥脆香口☺️腩肉層次分明,油脂豐腴👍🏻記得要蘸容記自家製芥茉醬,有別於坊間黃色嘅芥末醬,呢度嘅芥末醬呈綠色,芥末味更香醇💕.🍴容記第一咀💰$88酥炸墨魚咀配上大量椒鹽及炸蒜粒,食落充滿蒜香好惹味😋炸粉做得夠薄,墨魚咀非常彈牙爽口😍再加少少喼汁中和油膩,正👍🏻.🍴洗衣機蒜香骨💰$98又一容記名物🌟炸粉同墨魚咀一樣咁薄脆😆雖然係排骨但肉嘅部份都好多,肉質軟嫩一啲都唔老😚 入口好香蒜味,調味啱啱好❤️.🍴濃湯海鮮雜菜煲💰$108食咗咁多炸嘢,要食返多少少菜彌補下罪疚感🤣雜菜煲大大份非常足料,有粉絲、雜菜、蝦仁、珊瑚蚌、帶子粒😙啲料多到可以粉絲當麵食😂而且湯底冇加味精,飲得出食材原汁原味嘅湯😚.🍴水煮牛肉煲💰$98估唔到咁大兜🤣水煮底加咗大量蒜頭蔥花,辣勁得嚟又好香😋牛肉肉質軟腍,其他配料如豆卜、芽菜、金菇、木耳吸晒湯底後好惹味😆.咁多年來水準都保持到,果然厲害👍🏻而且都冇乜點加過價,份量依舊咁多😌建議大

🍴揚明國際燒腩仔(細)
💰$98
揚明國際燒腩仔(細)

🍴容記第一咀
💰$88

🍴洗衣機蒜香骨

🍴濃湯海鮮雜菜煲
💰$108
濃湯海鮮雜菜煲

🍴水煮牛肉煲
水煮牛肉煲

咁多年來水準都保持到,果然厲害👍🏻而且都冇乜點加過價,份量依舊咁多😌建議大多幾個朋友嚟食,就可以叫啲餸每樣食啲😎
揚明國際燒腩仔(細)
濃湯海鮮雜菜煲
水煮牛肉煲
  • 海鮮濃湯雜菜煲
  • 容記第一嘴
2022-07-08 406 浏览
📍太子太子道西123號地舖朋友仔話帶我去食一間好好食嘅燒肉飯店,咁就帶咗我去太子,好似賣豬仔咁樣😅😅。1. 揚名國際燒肉(細)🐷$98 - 米芝蓮推介同埋冇諗過啲燒肉可以咁層次分明,真係睇到脆皮,肥膏,肉嘅層次感,簡直係半肥瘦嘅黃金比例🤣🤣食落口脆卜卜👍🏻👍🏻👍🏻2. 洗衣機蒜香骨🧄🍖$98 - 食落口唔會乾爭爭,炸粉脆口,蒜香骨肉汁豐富,超香口好食😋😋3. 容記第一咀🐙$128 - 啲墨魚咀彈牙🤤🤤好有口感,炸粉脆口乾身,唔會太油,食落口卜卜脆😆😆4. 小炒王🥬$98 - 有韭菜蝦乾再加腰果炒埋一碟,食得出用咗油渣嚟炒所以未到超強,超好食😋😋5. 濃湯手打魚腐浸勝瓜🥒$88 - 我嘅至愛,個魚湯超香濃味,個魚腐超入味,加上卜卜脆嘅勝瓜,撈飯簡直一流🤣🤣餐廳喺酒樓風格,坐得都幾舒服,米芝蓮推介嘅食物一流👍🏻👍🏻👍🏻會推介啲朋友仔去試吓👍🏻👍🏻👍🏻
📍太子太子道西123號地舖

揚名國際燒肉(細)
洗衣機蒜香骨
小炒王
濃湯手打魚腐浸勝瓜
2022-07-05
揚名國際燒肉(細)
洗衣機蒜香骨
小炒王
濃湯手打魚腐浸勝瓜
2022-07-07 109 浏览
容記小菜王米芝蓮推介餐廳 今次特登來太子食飯❤️一早book定位行過來已經見到大大個招牌🤣晚市優惠蜜汁叉燒王$68/例呢個價錢好抵食👍🏻諗住例牌係細細碟來到有9塊叉燒叉燒肥瘦分明👌🏻味道唔錯海皇撈粉絲$88呢個撈粉絲堅好味😍入面材料豐富❤️粉絲炒得好入味配上椰菜、蝦仁,蝦米、魷魚🦑口感分明👍🏻而用鐵鍋上,可以保留粉絲熱度容記小炒王$98小炒王,材料豐富👏🏻腰果、蝦仁🍤、蝦乾、魚仔、紅椒、黃椒、魷魚🦑、韭黃配上XO醬👍🏻鑊氣十足😍因為太好味既關係我忍唔住叫左碗白飯🍚撈飯
容記小菜王

海皇撈粉絲$88
呢個撈粉絲堅好味😍
入面材料豐富
❤️粉絲炒得好入味
配上椰菜、蝦仁,蝦米、魷魚🦑
口感分明👍🏻
而用鐵鍋上,可以保留粉絲熱度

容記小炒王$98
小炒王,材料豐富👏🏻
腰果、蝦仁🍤、蝦乾、魚仔、
紅椒、黃椒、魷魚🦑、韭黃
配上XO醬👍🏻鑊氣十足
😍因為太好味既關係
我忍唔住叫左碗白飯🍚撈飯

2022-07-04 1545 浏览
今日有幸試呢間「米芝連中菜餐廳」位於太子 一出地鐵站行前少少已經見到大大個招牌寫住 「容記小菜館」🥢要上樓上先係餐廳望住餐牌都揀咗好耐 樣樣都好似好正我哋都係試吓啲推介出名菜式先😆▶️ 容記第一嘴 ($88)🔥必食之選🔥賣相已經好吸引一粒粒炸到金黃色 上面佈滿大量椒鹽粒同脆脆 令佢脆上加脆🤩因為佢外面粉唔太厚 入面成舊都係墨魚🦑咬落好有嚼口外皮超香脆 同時又乾身👍🏻另外跟一個醬汁 不過味道比椒鹽淡 所以原先個椒鹽味已經好足夠好好食▶️ 燒味雙拼飯 ($42+4)🐷燒味四選一 識揀梗係食叉燒同燒腩仔話晒燒腩仔係米芝蓮推介🥇豬皮整到勁香脆😋腩肉感覺唔油膩 基本上瘦肉較多 只係夾住兩薄層油脂令佢冇咁乾本身唔太食燒腩仔嘅我都覺得幾好食👍🏻反而叉燒就失色少少 唔係唔好食 但係不至於必食 有啲似屋企整嘅水準🙊蜜汁味係有嘅 只係唔夠多 望落去比較乾身而唔係反光嗰隻 肉質唔韌 全瘦肉 可能因為咁而好乾身 好嘅係佢會相對健康🤣飯好多 可以兩個人食🍚米粒粒分明唔太黏 但係就超有飯香味配上少少叉燒醬食幾正 比出面好係冇落勁多不必要嘅豉油 所以唔會過鹹▶️ 涼拌手撕雞 ($68)我係見佢menu張相好靚所以叫黎到都
要上樓上先係餐廳
望住餐牌都揀咗好耐 樣樣都好似好正
我哋都係試吓啲推介出名菜式先😆

▶️ 容記第一嘴 ($88)
🔥必食之選🔥賣相已經好吸引
一粒粒炸到金黃色 上面佈滿大量椒鹽粒同脆脆 令佢脆上加脆🤩
因為佢外面粉唔太厚 入面成舊都係墨魚🦑咬落好有嚼口
外皮超香脆 同時又乾身👍🏻
容記第一嘴

▶️ 燒味雙拼飯 ($42+4)
🐷燒味四選一 識揀梗係食叉燒同燒腩仔
話晒燒腩仔係米芝蓮推介🥇
本身唔太食燒腩仔嘅我都覺得幾好食👍🏻

蜜汁味係有嘅 只係唔夠多 望落去比較乾身而唔係反光嗰隻
肉質唔韌 全瘦肉 可能因為咁而好乾身 好嘅係佢會相對健康🤣
飯好多 可以兩個人食🍚米粒粒分明唔太黏 但係就超有飯香味
燒味雙拼飯

▶️ 涼拌手撕雞 ($68)
我係見佢menu張相好靚所以叫
黎到都唔錯 中間一堆雞絲 兩旁有醃海蜇 底就係青瓜片🥒
成碟最多就係芝麻醬 超級惹味😋同時有啲邪惡 不過餸飯好食
涼拌手撕雞

🐔而且本身手絲雞好滑嫩’濕潤’ 唔會鞋口 同一般食嘅手絲雞唔同
醃海蜇用咗另一種醬 微微酸味 口感爽爽地咁 同手絲雞係絕配
青瓜就令成碟好清新 因為係凍食 所以可以當開胃菜咁食😌

▶️ 海鮮濃湯雜菜煲 ($108)
見openrice寫話係熱門菜式
成煲上份量好大 仲好熱辣辣 🍲
雖然無相放得咁整齊😂不過見到材料豐富嘅
海鮮有帶子粒、蝦、珊瑚蚌🦐
雜菜有西蘭花、娃娃菜、生菜、冬菇🥦
另外仲有好多粉絲

雜菜好難話好唔好食 只能說佢算新鮮 唔係用啲爛頭爛尾🥬
海鮮就一般 因為比較細粒
但係幾欣賞係湯底❤️淡淡地又入味 飲完唔覺好味精 有啲啲鮮甜添
成個煲感覺好健康

整體覺得佢調味煮功好好👍🏻用料新鮮 材料豐富 份量啱啱好
同埋佢比起一般中菜館健康 用油較少 少鹽少糖 但又保持到味道質素
加上佢選擇超級多 可以黎飲茶🫖或者當茶餐廳咁食個碟頭飯 或者打冷咁食餸 又或者食豪啲食海鮮餐🦞
因為係樓上舖 所以即使起太子 感覺唔會好嘈 環境幾舒服 窗邊位可以望到街外景🏙
服務都好好 姐姐醒目 做野快手而不失禮貌☺️
有加一 賣單$378/兩個人 真係好飽
最好係佢貴有貴食 平又可以好平 悉隨尊便 如果一個人晏晝黎叫個燒味飯已經好滿足🥢
特別推介大家試 「容記第一嘴」!
午餐
容記第一嘴
燒味雙拼飯
涼拌手撕雞
  • 揚名國際燒肉
朋友介紹,話呢間米芝蓮推介既餐廳,叉燒燒肉炒小菜都無得彈,見佢講到咁勁,就黎試試!當日閒日晚市都8~9成full,好旺場😋❤️揚名國際燒肉 個皮又香又脆,咬落脆卜卜!! 肥瘦均勻,油脂香加咸香味,非常高質,唔怪得知見到枱枱都必嗌!!🧡蜜汁叉燒皇 每件叉燒都沾滿蜜汁,小小燶邊,肉質鬆軟,蜜味香甜,件件都係靚叉!!💛拔絲鳳梨咕嚕肉 新鮮即炸即炒既咕嚕肉,外層生粉漿炸到薄薄脆脆,入面既肉仲係好juicy,酸酸甜甜好餸飯~呢幾款朋友介紹話必食既餸,真係全部都好好味,一定再會去試其他小菜!!

2022-06-27 164 浏览
細細個已經成日同屋企人去容記小菜王飲茶食飯,宜家大個左到我帶媽媽黎。安排坐卡位,座位好舒服,呢度仲係米芝蓮推薦既餐廳,仲係少鹽少糖食店, 小炒好食又有特色。先黎一碟前菜,木耳爽口,少少辣食完好開胃。揚名國際燒肉 (細) $982018年米芝蓮推介,唔少食評都有點名讚佢嘅燒肉,個名仲要叫揚名國際咁厲害,當然要試下啦!燒肉一上枱已經好吸引,睇見已經流哂口水。燒肉切得四四方方、整整齊齊, 層次亦分明。上層好脆皮,中層有啲肥膏再下層有鮮肉。皮脆肉嫩之餘, 肥肉瘦肉比例啱啱好, 唔會太肥膩或太乾身。旁邊放有青芥末醬,感覺無咁濃味同攻鼻, 所以唔會蓋過燒肉嘅味道。洗衣機蒜香骨 $98菜名幾特別,呢個蒜香骨同樣係招牌菜之一,蒜香骨好惹味, 肉質不會太韌,炸粉夠薄,外層仍然炸得好脆,同時又鎖得住肉汁,肉質保持到軟熟唔會乾憎憎,非常香口,煮得出色。七味脆豆腐 $78七味炸豆腐色澤金黃,好似小金磚一樣。炸完後的豆腐表層香脆,內裡有如鮮奶般的滑溜,配上七味粉,令豆腐變得更加惹味。

先黎一碟前菜,木耳爽口,少少辣食完好開胃。

揚名國際燒肉 (細) $98

洗衣機蒜香骨 $98

七味脆豆腐 $78
2022-06-27 151 浏览
係太子道西近大角咀,平時行經見到大大個燈牌好顯眼,容記小菜王,見到係米芝蓮推薦餐廳,今日就同男朋友黎食晚飯。晚上7點去到已經座無虛席,必須要預先訂位,餐廳座位舒適,燈光光猛,店員服務亦唔錯。揚名國際燒肉 (細) $98呢個係招牌菜,仲係米芝蓮推介必食啦!燒肉既油脂分佈層次分明,一層肥一層瘦,食落有陣淡淡既油脂香,外皮熱熱地好夠脆,燒肉皮脆肉嫩,中間隔着一層薄薄的肥膏,咬落又香又juicy。金沙脆蝦球 $128份量十足,好多隻蝦球好大隻,咬落去又彈牙又爽口。金沙係將「鹹蛋黃」壓碎後,再混合蝦球製成的金沙料理,入口鹹香惹味,香氣飽滿撲鼻,略帶顆粒的如細沙口感非常特別,邪惡得黎食到停唔到口。 濃湯海鮮雜菜煲 $108好大煲好抵食,湯底清甜,健康又好味。雜菜煲配料非常豐富,有好多不同的海鮮,有珊瑚蚌、蝦、香菇、菜芯、粉絲等等。

揚名國際燒肉 (細) $98

金沙脆蝦球 $128

濃湯海鮮雜菜煲 $108
家人慶祝生日, 諗住呢米芝蓮香港最有特色中菜。仍然保留住最大眾化嘅價錢, 米芝蓮水準。不得不提示燒鵝嘅水準真係太高! 而家價錢亦都非常優惠! 半隻208!最好味都係佢嘅墨魚咀, 脆而不油。再嚟就係西澳龍蝦, 賣相雖然一般。 但比起只能打卡的食物, 好味一千倍! 鮮甜好味!如果大家都不能夠支持香港足本土文化, 好快全條街都係變咗食拉麵壽司。
家人慶祝生日, 諗住呢米芝蓮香港最有特色中菜。

仍然保留住最大眾化嘅價錢, 米芝蓮水準。

最好味都係佢嘅墨魚咀, 脆而不油。

如果大家都不能夠支持香港足本土文化,

好快全條街都係變咗食拉麵壽司
西澳龍蝦
  • 容哥第一嘴
  • 極品燒鵝皇
2022-06-20 213 浏览
今日諗住試吓菜,試吓好食唔好食,好食的話同家人來食飯。但是他們的夥計真的不知所謂。我眼見都有六七張枱,我只係一個人坐張細枱都叫我同其他人搭一張枱,都唔知道疫情幾嚴重,都唔係做生意,只係想趕客做少啲。呢啲咁嘅服務奉勸大家都唔使去。還有眼看其他地方都很污糟。
還有眼看其他地方都很污糟。
作為foodie一直好搵啲性價比高既餐廳推薦比大家,而係中菜方面,呢間曾獲2018年米芝蓮車胎人推介既餐廳一直係我個bucket list上面,最近終於去左試啦🤣🤣🤣◦ 揚名國際燒肉 ($98)作為招牌菜之一嘅燒肉,表皮燒得都幾金黃,而且幾夠肉味,肥瘦適中,唔會太鹹,份量都幾多;唔知係唔係影得太耐相,導致燒肉皮食落略硬,扣左D分😣◦ 金蒜蒸北海道元貝皇 ($168/4隻)上菜已經見到大大隻元貝😍,賣相都幾吸引,食落肉質都幾新鮮,配埋好香嘅金蒜一齊食,都幾滋味,加埋好多粉絲放係面,總體都唔錯🤣◦ 海鮮濃湯雜菜煲($108)除左賣相吸引之外,食材都相當豐富,有蝦仁、扇貝、螺肉、冬菇、茶樹菇,雜菜包括西蘭花,菜心,白菜,娃娃菜,生菜;另外粉絲做底,成個雜菜煲都幾夠火候,濃湯飲落都幾鮮甜😋◦ 容記第一嘴($88)另一款招牌菜鮮炸墨魚嘴,炸得都幾香脆,墨魚嘴幾大粒,而且食落好彈牙,份量都幾多,總體食落都幾特別😎◦ 鮮蝦揚州炒飯($88)賣相都唔錯,炒飯幾夠鍋氣,炒到粒粒分明,配料有蝦仁,叉燒,味道都唔錯☺️,唔會好油而且份量都幾大餐廳服務都幾好,上菜都幾快,同埋原來餐廳係少鹽少糖,相當有心,最後其

◦ 揚名國際燒肉 ($98)

◦ 金蒜蒸北海道元貝皇 ($168/4隻)

◦ 海鮮濃湯雜菜煲($108)

◦ 容記第一嘴($88)

◦ 鮮蝦揚州炒飯($88)

餐廳服務都幾好,上菜都幾快,同埋原來餐廳係少鹽少糖,相當有心,最後其實餐廳仲有唔少生猛海鮮嘅菜式,希望下次有機會再試下😝

📍容記小菜王
太子太子道西123號地舖
2022-06-14
呢份米芝蓮車胎人燒肉早已揚名國際,抱著極大期望過黎食;佢係提供左青色芥末醬比我地點黎食,燒肉食落唔油膩,而且份量都幾大;可惜既係可能因為影相影耐左,感覺燒肉皮比較硬同凍左,扣左D分金蒜蒸北海道元貝皇真係幾大隻,而且新鮮出爐連個殼都係熱辣辣,上面鋪滿粉絲同埋蒜蓉,來自北海道既元貝肉質食落唔錯~容記第一嘴其實係墨魚嘴黎,食落都幾彈牙幾有咬口,份量十足,炸粉唔會好厚身🤪鮮濃湯雜菜煲好豐富,除左勁爆多粉絲之外,菜既種類都有好多款,包括生菜、西蘭花、白菜、娃娃菜同菜心,海鮮方面仲有蝦、螺肉等,我同朋友連埋湯一齊飲,表示好滿足😙

2022-06-02 536 浏览
咁啱去開太子,突然食小菜,見到呢間容記,有幾多人入去喎,本身以為喺茶餐廳,點知上到去原來係酒樓嚟嘅一入到去已經勁熱鬧,勁有氣氛,坐低咗,侍應都好熱情咁招待我哋,仲同我哋推介紹左拔絲咕嚕肉一定要食添。我哋兩個人,叫得唔算多,除咗咕嚕肉仲叫咗個魚腐浸勝瓜,再加碟例牌叉燒😆😆燒味一睇就睇得出嗰師傅夠唔夠料到,碟叉燒一嚟到,都話咗一聲,好入味,都幾淋,好食過我樓下嗰間燒味舖🤪個拔絲咕嚕肉超級多,唔似出邊得啲配菜,每舊都炸到外脆內軟,要趁熱食😁最後啲魚腐浸勝瓜先係重點,啲魚腐一啲都唔腥,浸埋勝瓜好入味,好juicy🤤聽到隔離枱嗌海鮮,下次都要嗌多幾個人,過嚟食多次

聽到隔離枱嗌海鮮,下次都要嗌多幾個人,過嚟食多次

今次約咗朋友一行四人去太子飯聚!😂 大家太耐無食中菜突然好想食下,就嚟到呢間酒樓,酒樓有圓枱又有卡位,我哋四人就安排去卡位坐,幾中意坐卡位,大家唔使隔咁遠,又可以靜靜地傾下偈~ 食物都幾大碟👍1. 海蜇燻蹄 ($58)海蜇好爽口,食落甜甜地又有啲麻油香,燻蹄有滿滿的骨膠原,肉質爽彈!2. 黃沙脆蝦球 ($128)即叫即整熱辣辣,入口鬆化,咸蛋黃好均勻咁遍佈每一粒蝦,蝦都幾大隻又爽口,好邪惡呀!😈3. 上湯焗波士頓龍蝦 配伊麵底 ($188)龍蝦都幾大隻,肉質新鮮彈牙,伊麵吸收了龍蝦上湯嘅精華,好入味,而且幾大份 大份!😙4. 海鮮濃湯雜菜煲 ($108)一上枱已經覺得好大煲!😮 每人都起碼吃了兩碗,呢個煲有珊瑚蚌、帶子、大蝦、西蘭花、生菜、冬菇、菜心及粉絲,非常豐富!😝👍
今次約咗朋友一行四人去太子飯聚!😂 大家太耐無食中菜突然好想食下,就嚟到呢間酒樓酒樓有圓枱又有卡位,我哋四人就安排去卡位坐,幾中意坐卡位,大家唔使隔咁遠,又可以靜靜地傾下偈~ 食物都幾大碟👍

1. 海蜇燻蹄 ($58)

2. 黃沙脆蝦球 ($128)

黃沙脆蝦球

3. 上湯焗波士頓龍蝦 配伊麵底 ($188)

上湯焗波士頓龍蝦 配伊麵底

4. 海鮮濃湯雜菜煲 ($108)

2021-12-13
黃沙脆蝦球
上湯焗波士頓龍蝦 配伊麵底
海鮮濃湯雜菜煲
呢間容記小菜王,係太子道西近大角咀,平時行經見到大大間,見到係米芝蓮推薦餐廳,一早已經bookmark 左。今日就同男友來吃。門面超大,遠距離已經望到~屋企平時少煲湯,見一盅湯都係$48~日淮山杞子燉螺頭湯:清甜,熱辣辣,非常足料~瘦肉都比幾多下😍龍躉花甲煲$238:好嘢味,夠香,有鮮甜既花甲~價錢有呢個水準同味道,真係要比多個Good!鐘意食魚頭既我,食到停唔到口😋海鮮濃湯雜菜煲$108 : 有小元貝、珊瑚蚌、蝦。擺左好耐都仲熱。蔬菜都好新鮮。成餐飯由叫人落單到上菜,都好順暢~ 唔需要等太耐。
門面超大,遠距離已經望到~

屋企平時少煲湯,見一盅湯都係$48~

鐘意食魚頭既我,食到停唔到口😋

成餐飯由叫人落單到上菜,都好順暢~ 唔需要等太耐。
2022-01-03 578 浏览
今日(3/1/2022)同朋友來太子,朋友推介一間唔錯的食店食下午茶,店名好似好熟,再睇番食評,原來上月幫襯過新蒲崗分店,有過好回憶,再幫襯,好有親切感。食店在二樓,二點二下午茶時間到,有好多空枱,心感不妙。再睇下張點心紙,午餐同下午茶既點心價錢相差好少,有D還同價,哈。點了蜜汁叉燒瀨及極品燒鵝瀨,叉燒及燒鵝都好食,碗瀨粉超大碗。干蒸牛肉賣,無比喼汁,叫咗2次都拎唔到嚟。娥姐粉果叉燒腸,有好多生菜,爽口蟹籽燒賣皇,料好足鮮蝦炸雲吞,脆口,饀料既蝦好大隻埋單$185,抵食,好飽,食唔晒,燒賣及干蒸牛肉唯有拎走。最唔方便係要比現金,埋單要夠$200才可以以電子支付。
食店在二樓,二點二下午茶時間到,有好多空枱,心感不妙。

點了
蜜汁叉燒瀨及極品燒鵝瀨,叉燒及燒鵝都好食,碗瀨粉超大碗。
蜜汁叉燒瀨

極品燒鵝瀨

干蒸牛肉賣,無比喼汁,叫咗2次都拎唔到嚟。
干蒸牛肉賣

娥姐粉果
娥姐粉果

叉燒腸,有好多生菜,爽口
叉燒腸

蟹籽燒賣皇,料好足
蟹籽燒賣皇

鮮蝦炸雲吞,脆口,饀料既蝦好大隻
鮮蝦炸雲吞

埋單$185,抵食,好飽,食唔晒,燒賣及干蒸牛肉唯有拎走。
最唔方便係要比現金,埋單要夠$200才可以以電子支付。

2022-01-03
下午茶