家賀屋刺身寿司專門店

Harvest House Sushi
2017-12-25 152 浏览
來到灣仔道的家賀屋、環境寬敞舒適、牆上還有聖誕節的佈置。中華沙律$20 份量都唔少。牛油果軟殻蟹卷 $68 裡的軟殻蟹炸得配脆。彩虹卷賣相好看靚、分別是三文魚、帶子、赤貝、吞拿魚、左口魚。全部都好新鮮、尤其左口魚油較多、用來作壽司很搭配。每件壽司都有牛油果在裡面😍大吞拿魚腩 $260/5件 夠肥美、即使有少許筋、亦無損其油潤肥美質感。最驚喜是這個明太子雞翼。炸得金黃色的雞翼去了骨脹卜卜、裡面釀了滿滿的明太子、充滿鹹香、非常好吃!
來到灣仔道的家賀屋、環境寬敞舒適、牆上還有聖誕節的佈置。

中華沙律$20 份量都唔少。

牛油果軟殻蟹卷 $68 裡的軟殻蟹炸得配脆。

• 明太子雞翼
2017-12-24 4289 浏览
今日約咗個朋友仔食日本野,佢建議食呢間灣仔嘅家賀屋,喺灣仔地鐵站行幾分鐘就到,好方便。而且朋友話呢間餐廳好有質素。入到去坐低睇到Menu上面啲相真係覺得好吸引!佢有好多壽司定食同埋海鮮丼定食,但係最後我哋都決定咗散叫,因為有好多想食嘅嘢都唔係定食入面。特選鮪盛:吞拿魚2件、中吞拿魚腩2件、大吞拿魚腩2件 $220。呢個特選鮪盛係呢間餐廳既推介!平時好少食拖羅既我都忍唔住想試下!吞拿魚比較硬身,好有平時呑拿魚味,食完隻味留係口腔久久不散,至於中吞拿魚腩同大吞拿魚腩入口即溶,啲魚脂好正!整體黎講啲吞拿魚係極度新鮮!雖然貴左小小!但絕對值得一試!特上海膽2件 $68,海膽係黎自加拿大既!金黃色,色澤漂亮,呢件海膽軍艦冇腥冇臭!海膽好新鮮好甜!特大帆立貝2件 $58,去食壽司我必叫既帆立貝!唔要火炙唔要加黑松露!最中意淨帆立貝!果然冇令人失望!新鮮鮮甜都震!火炙鰻魚玉子 $38,普通燒玉子食得多,加左饅魚都係第一次試!效果唔錯喎,鰻魚又冇細骨,玉子熱辣辣!日式燉蛋 $20,燉蛋入面有冬菇,粉絲,日式魚蛋。燉奶好熱好滑,其他壽司:油甘魚壽司、三文魚腩壽司、日本象拔蚌壽司、特大赤海蝦壽司 每件$1

日式燉蛋 $20,燉蛋入面有冬菇,粉絲,日式魚蛋。燉奶好熱好滑,其他壽司:油甘魚壽司、三文魚腩壽司、日本象拔蚌壽司、特大赤海蝦壽司 每件$12,餐廳另外仲有一系列嘅壽司做緊特價,全部都係$12件,全部都好有質素,真係好抵食!
2017-12-24 240 浏览
如果大家鍾意食吞拿魚的話,我推介灣仔呢間上樓日本餐廳。 地點方便, 服務ok, 價錢與食物質素成正比,特別推介特盛吞拿魚壽司,分大欖腩,中腩同埋普通吞拿魚。大腩同中腩嘅吞拿魚放入口果然係質素好好, 雖然不稱得上即刻熔化咁誇張,但係肉質好鮮甜,好軟綿綿。 另一推介之選係燒咗口魚裙邊丼,白色嘅左口魚裙邊比火炙了,聞落去非常之香,食落去,除咗脆脆地,魚仲保留咗本身嘅質感,正!!其他食物可以睇相,質素一般都幾好,不過大家可以考慮點唔點嗰個牛肉沙律,因為冇乜特別。

特選鮪盛
鰻魚丼
燒左口魚裙邊丼
軟殼蟹飯卷
牛肉沙律
芥末魷魚仔
焦糖玉子卷
2017-12-18
放工去灣仔搵下有咩好嘢食,記起朋友講過灣仔道有間長龍餐廳,拖羅超正宗,當然唔可以放過,一於決定去試下!餐廳環境很優雅,燈火通明,餐廳主打吞拿魚,有刺身同壽司選擇帶子壽司帶子勁大嚿,食落勁厚肉好鮮甜,大嚿到直情完全見唔到嚿飯,成嚿一次過擺入口勁滿足。軟殻蟹個皮炸得好脆好薄又唔會油膩,份量都唔算少,兩個人食就啱啱好。石狩丼定食三文魚嘅份量好足,食落去好鮮甜好厚。三文魚上面嘅筋子全部都好大粒食落都好滿足唔會有腥味。不得不提就係佢個茶碗蒸,食落去勁滑但又唔會淡都一樣係咁濃味,食落好足料好正。拖羅細拖羅冇乜油脂,食落好重吞拿魚嘅鮮味相比起其他拖羅比較有口感。中拖羅油脂分佈幾均勻,入口即融啱啱好唔會太油,有啲似高級和牛入口即融嘅感覺,食落都係好有鮮味。大拖羅係油脂最多,擺入口就已經融咗一半,油脂味好重冇乜肉嘅感覺,但嗰種油脂味好香,油香嘅味道散發到成口都係,但又唔會有油膩嗰種感覺。就算吞咗都仲有嗰種油香嘅感覺停留喺口入面食一嚿就啱啱好。埋單都係加埋五百蚊鬆啲,可以品嘗到咁高級嘅大中細拖羅又有個咁豐富嘅定食,絕對係超值。

餐廳環境很優雅,燈火通明,

餐廳主打吞拿魚,有刺身壽司選擇

帶子壽司

軟殻蟹

石狩丼定食

拖羅

今日帶大家嚟到灣仔區嘅家賀屋,喺灣仔地鐵站A3出口轉左手邊行5-10分鐘就已經到,今次食豪少少,但睇返個食物質素係極之唔錯,所有用料都非常之新鮮,所以想推介俾大家!食物嘅種類都非常之多,餐牌有好多頁,比大家睇睇其中幾頁。我哋叫咗呢間鋪頭嘅招牌,特選鮪盛,下圖見到有吞拿魚、中吞拿魚腩、大吞拿魚腩。全部吞拿魚同埋飯嘅比例都啱啱好,左邊嘅比較肥美鮮甜,中間嘅入口即溶、層次分明,而右邊嘅亦都係非常之鮮嫩入口即溶,不愧為呢間鋪嘅招牌!另一個重點推介係下邊呢個蔥吞拿魚腩丼。食得出非常之新鮮,完全冇腥嘅感覺,放入口之後亦都係立即溶化,令人想一試再試!另一特選推介係下便嘅海三色丼。想講就係,所有既刺身都超級超級超級肥美!而蝦肉亦都係非常之鮮甜,頭部唔好漏咗!食埋佢超香濃嘅蝦膏!軟殼蟹卷大大隻嘅軟殼蟹,咬落去非常之脆口,食得出係炸得非常之用心!焦糖玉子燒玉子燒食得多,上面加左一層脆脆甜甜嘅焦糖,食落去都幾特別,而且都幾夾,喜歡玉子燒嘅你,可以一試!呢間日本餐廳食物種類多得來,質素亦非常之高,建議可以帶埋至愛或者朋友一齊嚟食餐好嘅!

食物嘅種類都非常之多,餐牌有好多頁,比大家睇睇其中幾頁。

另一個重點推介係下邊呢個蔥吞拿魚腩丼。

另一特選推介係下便嘅海三色丼。

軟殼蟹卷

大大隻嘅軟殼蟹,咬落去非常之脆口,食得出係炸得非常之用心!

焦糖玉子燒

• 海三色丼
2017-12-20 146 浏览
麥粒青瓜醃製過的麥粒綿而不爛,有濃濃的麵豉醬鹹香,與清新的青瓜同吃,則可平衡了兩者之味。大呑拿魚腩刺身餐牌上有幾款呑拿魚菜式,我就點了最愛的魚腩部位。燈光打在刺身上有反光效果,魚腩佈滿油脂花紋。吃時不加芥末,保持原汁原味。呑拿魚腩有筋,但無損其油香和嫩滑。火灸左口魚裙邊壽司、火灸三文魚壽司火灸壽司講究技巧,燒得過熟或外熱內冷也不好吃。是晚的兩款火灸壽司也是表面剛熟,內裡魚肉仍然嫩滑油潤。蒲燒鰻魚丼鰻魚有一定厚度,燒汁味濃美味。珍珠米煮得偏煙韌,入口黏糯。
麥粒青瓜

大呑拿魚腩刺身

餐牌上有幾款呑拿魚菜式,我就點了最愛的魚腩部位。

火灸左口魚裙邊壽司、火灸三文魚壽司

蒲燒鰻魚丼

鰻魚有一定厚度,燒汁味濃美味。珍珠米煮得偏煙韌,入口黏糯。

2017-12-12 180 浏览
捱咗咁耐,日做夜做,朝思暮想,終於等到出糧大日子!!!!仲要係出bonus!緊係要壽司慶祝慶祝!諗咗又諗究竟食乜好,食黎食去都係食嗰d連鎖式餐廳,都真係有d悶,女友提議不如試下新野啦!於是喺openrice好random地揀,就揀中咗lee間家賀屋。位於灣仔道嘅佢,一d都唔起眼,只見大廈外豎立嘅一個門牌。我地大概六點幾上到去,唔算太多人。侍應生問一句:「有冇book位ga?」頓時嚇一嚇, 心諗死喇係咪唔book冇得食?!但最後好在侍應生都俾我地入去。一入到去,環境黑漆漆,高貴中有點格調,門口有一個火爐作裝飾。食物種類算多,除左一般喺連鎖壽司店會見到嘅壽司外,亦有唔同嘅小食,刺身,烏冬,魚生飯,同甜品。由於係慶祝出糧關係, 所以冇望餐牌,想食咩就食咩。於是,叫咗個海鹽輕燒中吞拿魚腩,蔥吞拿魚腩軍艦,安格斯牛軍艦,特大赤海蝦, 三文魚,極上花之戀,七味鯖魚,火炙鰻魚,黑松露特大帆立貝,海膽魷魚軍艦同明太子雞翼。一食便知龍與鳳, 吞拿魚赤海蝦三文魚都非常新鮮,食得出鮮甜味。 平時嘅花之戀夾嘅時候會散,但lee舊居然可以牢牢地包到實一實,證明料夠足,三文魚夠厚身!鯖魚同燒鰻魚入口微暖,雖然我平

位於灣仔道嘅佢,一d都唔起眼,只見大廈外豎立嘅一個門牌。

我地大概六點幾上到去,唔算太多人。

由於係慶祝出糧關係, 所以冇望餐牌,想食咩就食咩。

一食便知龍與鳳, 吞拿魚赤海蝦三文魚都非常新鮮,食得出鮮甜味。 平時嘅花之戀夾嘅時候會散,但lee舊居然可以牢牢地包到實一實,證明料夠足,三文魚夠厚身!鯖魚同燒鰻魚入口微暖,雖然我平時唔係太食魚類,但都覺得lee兩款都好好食,只因入口一腥味都冇!

再黎就係明太子雞翼,雞翼拆雞再釀入明太子,食落脆卜卜。明太子辣辣地,食落去同雞翼都幾夾。
最好的當然就係留返喺最後,就係海膽魷魚軍艦同黑松露特大帆立貝!

平時d海膽,食落去係苦嘅,一食就知道佢唔新鮮!但lee個完全唔會,海膽魷魚鮮甜,正!

黑松露帆立貝仲正! 平日食嘅帆立貝會食完有好滯嘅感覺,但Lee個完全唔會!帆立貝好厚身,口感豐富,配合埋芝士同黑松露,簡直一絕!

最後叫埋個甜品,叫咗個柚子雪糕同豆腐雪糕。

豆腐雪糕似維他奶,豆味都算濃,可以接受。 柚子雪糕有香濃柚子味,唔會太甜,味道亦唔會太假,好食!

由於叫野食時候冇睇價錢,正諗緊會唔會成千蚊之制(以質素黎緊) ,埋單竟然只要$500蚊! 真係超抵玩!

下次一定會再黎食!!!!!
2017-12-01
  • 黑松露帆立貝, 海鹽輕燒中吞拿魚腩
2017-12-11 196 浏览
I love tunas Looking for the best on open rice this supreme tuna sushi set220$ the real sashimi cut in perfect style and thickness supreme seafood bowl A great variety 250$fatty tuna is also found here And tuna too 🤣🤗I highly recommend this bowl Full of sesameGreen onions And minced tuna this abalone Sweet and big Two jumbo sized prawns A great way to dine comfortably and deliciously Awaiting mercy Xmas
2017-12-11
庆祝纪念
纪念日
  • 特選海鮮丼
  • 鹽燒油甘魚鮫
  • 燒汁海鰻
2017-12-11 174 浏览
I am here because Searching for the fatty tuna sashimi restaurant I find it from the Open rice 🍚 then I calculate the above Supreme tuna sushi 🍣 set220$I am comfortable and even the above sashimi bowl Looking wonderful 250$Ok price indeed the real set of Supreme Semi fatty And tunas they are all delicious 😋 properly cut too the signature sashimi bowl Supreme seafood 🍚 250$ each Very good for the price And for a lonely eater😂also Supreme fatty 1 piece Tuna another 1I special high light the abalon
I am here because
And for a lonely eater😂
also
Supreme fatty 1 piece
Tuna another 1
I special high light the abalone
Whole piece with shell
It's just well done
Not too stiff
Nor salty
also I recommend to use a lot of green onion stripes

Making the seafood sweet taste
good fresh smell
if I have money to spend freely
I love ❤️ that class of sashimi dinner 🍴
The raw seafood taste
In a comparable price
Healthy plus comfortable dining
2017-12-11
庆祝纪念
纪念日
  • 特選海鮮丼
  • 鹽燒油甘魚鮫
  • 燒汁海鰻
  • Hon-manguro
2017-12-10 4718 浏览
呢日同客開完會,夜晚老公專乘來接我收工,便到了冇幾遠的一間日式餐廳共晉晚餐。座位係沿著牆的兩邊排列,而且燈光非常光猛,通道寬闊暢通無阻,空間感充足。打開餐牌,選擇也頗多的,有選擇困難症的我一定是交給老公處理吧~而他就一邊飲玄米茶,一邊專注的挑選。唉~ 知佢做嘢開始有壓力,就讓他飲少少可樂吧~炸墨魚咀炸墨魚咀細細粒,咬落脆卜卜,十分惹味。特選鮪盛壽司盛有 吞拿魚、中吞拿魚腩、大吞拿魚腩 各兩件,無論顏色和味道都係由淺至深,而質地是彈牙到不得了,咀嚼時是完全沒有筋的。浪人壽司定食這個定食包含 日替湯品、田園沙律、雞軟骨餃子 和 壽司8貫。湯品並不是麵豉湯,而是魚湯,個湯味道濃郁,仲好足料。田園沙律新鮮爽甜,雞軟骨餃子的外皮超香脆,裡面啖啖雞肉,連一向麻麻地餃子的老公都大讚好食~而壽司有 空運立魚、吞拿魚、日本墨魚、三文魚、左口魚裙邊、特大赤海蝦、油甘魚、三文魚籽,而我們最愛的是海蝦和三文魚籽,海蝦夠彈牙,而且啖啖肉,另外三文魚籽大大粒,非常香滑美味。

而他就一邊飲玄米茶,一邊專注的挑選。

唉~ 知佢做嘢開始有壓力,就讓他飲少少可樂吧~

炸墨魚咀
炸墨魚咀細細粒,咬落脆卜卜,十分惹味。

特選鮪盛

浪人壽司定食
湯品並不是麵豉湯,而是魚湯,個湯味道濃郁,仲好足料。
2017-12-07
2017-12-09 187 浏览
還記得對上一次來家賀屋應該是幾年前, 那時店子還在巴路士街, 當時在灣仔區工作, 跟舊同事們到此吃過一頓午飯,印像中水準不俗, 所以這晚再來一試。店子位於灣仔一幢已商廈內,座位大部分都以舒適的梳化和簡約的餐枱作設計, 給人一種平凡踏實的風格。刺身環節來個大吞拿魚腩, 個人較喜歡肥美的吞拿魚腩,肥厚的吞拿魚腩有濃郁的魚鮮味也豐腴,而且油脂豐富, 只一點點的醬油,已很美味。這個特選鮪盛, 是招牌菜色之一, 那就不可不試, 包括有兩件大吞拿魚腩壽司、兩件中吞拿魚腩壽司、兩件吞拿魚壽司, 共有六件, 口感上由瘦吃到肥,一大片肥厚的吞拿魚放在飯糰上,豐腴也有濃郁的魚鮮味,配合赤醋飯一同吃實在滿足。這裡的環境舒適自在, 是平凡踏實的風格, 但刺身和壽司的水準一點也不平凡。
這裡的環境舒適自在, 是平凡踏實的風格, 但刺身壽司的水準一點也不平凡。
係灣仔道一定唔會錯過家賀屋嘅大招牌,一睇個名咩刺身寿司專門店就覺得好貴。但女朋友話有12蚊件壽司喎,一開頭我以為呃我去食貴嘢,最後佢係 Openrice 開張圖俾我睇,原來係真,咁今晚就拿拿臨去食先!想叫店員仲可以禁機仔。三文魚頭湯 ($35)依排勁凍,街又大風。我哋一坐落就飲返碗三文魚頭湯,鮮甜帶點辣,仲勁足料,可以食埋三文魚肉,好温暖。明太子雞翼 ($45)之後嗌咗個少食,燒雞翼又有邊個唔鍾意食呢?脹卜卜嘅雞翼燒得好惹味,裡面仲釀咗帶鹹香嘅明太子,另外仲有檸檬汁俾你去下油膩。特選鮪盛 ($220) 原來餐廳岀名係賣日本最頂級嘅吞拿魚藍鰭,雖然我一心係嚟食十二蚊壽司,但聽至係頂級吞拿魚喎,都幾心動。除返都係 $37 舊,可以試晒吞拿魚嘅背肉、中吞拿魚同大吞拿魚腩。三種都好鮮甜同吞拿魚味好重。但講到最好食一定係腩肉,姐係大吞拿魚腩,呢個部份嘅脂肪較多和平均,有入口即演嘅感覺,肉質嫩滑幼細,真係超晒班。終於到十二蚊壽司啦!由左邊開始介紹啦:七味燒鯖魚 ($12/件) 有鯖魚嘅鮮味,味首幾豐富。油甘魚 ($12/件) 好香滑,未算肥美,但呢個價錢嚟講我可以食多十舊。空運立魚 ($12/件)

想叫店員仲可以禁機仔。
三文魚頭湯 ($35)
明太子雞翼 ($45)

特選鮪盛 ($220)
終於到十二蚊壽司啦!

由左邊開始介紹啦:七味燒鯖魚 ($12/件) 有鯖魚嘅鮮味,味首幾豐富。油甘魚 ($12/件) 好香滑,未算肥美,但呢個價錢嚟講我可以食多十舊。空運立魚 ($12/件) 裡面包咗塊葉,食落有啲薄荷味,夠清親新特别。
三文魚腩 ($12/件) 都幾肥美香滑。特大帆立貝 ($58) 真係難以抗拒,實在太大舊喇!唔止鮮味十足,仲頸肥美。厚身淡淡肉,好有口感,好美味呀!
勝手丼 ($98)
除咗有12蚊壽司,仲有100蚊有找嘅魚生飯。有蟹籽、牡丹蝦、帶子、三文魚同吞拿魚。哇!講真咁豐富嘅魚生飯係岀面都揾唔到喇。魚生一啲都唔差,牡丹蝦同帶子都做到爽口彈牙,三文魚同吞拿魚都好新鮮同有口感,蟹籽又多又脆卜卜。飯嘅份量都好多,落埋專係用嚟食魚生飯嘅甜甜櫻花汁真係好開胃。

2017-12-05
2017-12-07 1963 浏览
在灣仔上班的好處就是常有好西吃,今晩也不另外。工作忙、人工低、身子弱、精神壓力大、種種負面情緒加上來就想化為食量,stress eating 就是這個意思。廢話少説,今晩就去了家賀屋暴吃。12月天氣終於轉涼,喝碗熱騰騰的三文魚頭湯 ($35) 就最好不過。湯底有鮮甜的三文魚味,還帶點七味粉的辣勁,很惹味。之外還有白蘿蔔和三文魚頭肉等配料。喝完很暖胃,也為之後冰冷的壽司打打底。吞拿魚腩軍艦 ($48),鮮甜香滑的吞拿魚腩蓉配上脆口的紫菜,令人一試難忘。特選鮪盛 ($220) 為藍鰭,是最頂級的吞拿魚。而這個鮪盛就能一切過滿足你三個願望了,而且價錢又大眾化。赤身即是背肉,這個部份極少脂肪,肉質較爽,顔色呈深粉紅。腹肉即是中吞拿魚腩,脂肪較中等。而腩肉即是大吞拿魚腩,這個部份的脂肪多和平均,肉質佳,而且有入口即溶的感覺。是必吃之選!之後點了小食火炙鰻魚玉子 ($38)。玉子做得滑漏、軟腍和香甜,但如果更厚身口感會更佳。中間夾了鰻魚在中間,味道不再單調,兩者也十分夾。牛油果軟殼蟹卷 ($68) 是壽司反卷,飯外鋪上脆卜卜的蟹籽,裡面卷上炸得鬆脆香口的軟殼蟹、香滑的牛油果和清新爽口的青瓜絲,最後

牛油果軟殼蟹卷 ($68) 是壽司反卷,飯外鋪上脆卜卜的蟹籽,裡面卷上炸得鬆脆香口的軟殼蟹、香滑的牛油果和清新爽口的青瓜絲,最後沾上開胃的沙律醬,口感和味道也很有層次感,實屬高質。

雖然餐廳看似貴價,但丼卻十分掋食,$100 以下也有。伴丼吃的是櫻花汁,比普能豉油更甜和少鹹,更能帶岀魚生鮮味。
石狩丼 ($98) 是三文魚和三文魚籽丼。三文魚薄身但鮮甜,三文魚籽則大大粒和脆卜卜,份量也不吝嗇。這個價錢來説已很高質了。
另外就是蒲燒鰻魚丼 ($95),鰻魚偏薄身,不算肥美,但勝在份量多很掋食!蒲燒醬甜甜地的拌飯吃一流,鋪上蛋絲更香更好味。丼也頗大碗,真是飽肚之選。

2017-12-05
2017-12-01 171 浏览
之前食過好幾次, 水準都Keep到, 唔會因為上左啲媒體介紹就質素下降, 值得讚佢個吞拿魚壽司set我每次去都至少食一個set赤身, 中吞拿魚腩同大吞拿魚腩各兩件食完相當滿足而佢個$12壽司menu入面啲壽司都絕不欺場, 同樣相當新鮮唯一欠奉就熟食無咁吸引食幾次都係魚類刺身較為出色
佢個吞拿魚壽司set我每次去都至少食一個set
赤身, 中吞拿魚腩同大吞拿魚腩各兩件
食完相當滿足
唯一欠奉就熟食無咁吸引
食幾次都係魚類刺身較為出色
2017-11-26 233 浏览
相約好姊妹一起慶生,經朋友介紹來到家賀屋只因為用材新鮮,所以就決定訂枱六點多就來到,還好訂了枱,因為差不多七時已全店滿滿了裝修也很和風系且十分舒適寬敞,那就快快點菜吧蟹子沙律 $32先來個蟹子沙律來開胃口,大大量的蟹子, 蟹子在口中爆破十分過癮特選鮪盛 $220大吞拿魚中吞拿魚吞拿魚很易分出各吞拿魚類別,當然大吞魚是最最融化口中,但由吞拿魚開始食,續層以上就令口感提升,口感甚為細膩但有帶有層次,十分滿足壽司總類也蠻多,而價格也十分到位,最重要還是要新鮮新鮮新鮮特大帆立貝 $58/2件真的是特大size, 質地鮮甜美味,口感柔軟鮮嫩,肥厚飽滿的帆立貝,咬一下後鮮味直逼味蕾蒲燒鰻魚丼 (定食) $120鰻魚控的我又怎能錯過鰻魚丼呢定食內有麵鼓湯,沙律,蒸蛋,也十分豐富而鰻魚很厚且帶有滿滿的油脂,再配上日本米的丼飯,就很完美了品質服務各樣也很到位,期待下一次再來
六點多就來到,還好訂了枱,因為差不多七時已全店滿滿了
裝修也很和風系且十分舒適寬敞,那就快快點菜吧
蟹子沙律 $32
特選鮪盛 $220
大吞拿魚
中吞拿魚
吞拿魚

壽司總類也蠻多,而價格也十分到位,最重要還是要新鮮新鮮新鮮
特大帆立貝 $58/2件
蒲燒鰻魚丼 (定食) $120
鰻魚控的我又怎能錯過鰻魚丼呢

品質服務各樣也很到位,期待下一次再來