2022-08-09 187 浏览
今日約咗朋友,去尖沙咀行街路經一間安平燒肉睇咗佢個menu有成八十一款野食禁多於是乎我哋膽粗粗咁去大鴻輝17樓, 一入到去店員招呼我哋坐咗去卡位,兩個人坐卡位真係非常之舒適, 之後我哋太清楚menu就揀咗澳洲m5和牛 套餐,落完單之後店員即刻送左嚴選牛脷心畀我哋,見到佢嘅雪花分佈均勻,一睇就知好juicy而我哋不停喺手機上面係咁篤,梗係嗌曬啲牛先啦,食得m5套餐,我哋就即刻嗌咗m5和牛六七份, 單單講澳洲和牛同埋安格斯牛小排已經贏曬,牛味充足又有咬口,食落去喉嚨又唔會好確, 檯面上面仲跟咗好多種醬汁,有黃金醬檸檬汁豉油同埋岩鹽, 真係任君選擇覺得啲肉油得滯可以嗌返個黃金泡菜,仲有其他小食,食番個泡菜去解一解滯, 唔係講笑真係 如果打曬啲嘢食真係打字打唔曬真心可以帶啲朋友去食

2022-08-04 275 浏览
見到荃灣有平日午市4小時烤肉放題,啱晒我呢啲鍾意慢慢食嘅人🤣🤣🤣所以就想嚟試吓啦!我哋叫咗個海鮮烤肉餐,食物選擇都多嘅…可以慢慢揀、慢慢燒、慢慢食😋😋😋服務態度唔錯👍🏻服務員主動幫忙換了幾次燒烤網,不時問你需唔需要收碟之類。呢點要俾Like👍🏻食物質素如何? 睇相就知道唔錯,會有下次😊
午餐
  • 雞泡魚干
  • 牛舌心
一向都無肉不歡的我突然燒肉癮起了今次就趁宵夜時間去到位於荃灣的「 安平燒肉 」 @安平燒肉記得之前去過旺角總店佢嘅燒肉質素確實唔錯就連我呢位燒肉迷都大贊好滿足今次一於再去encore食 《 澳洲M5和牛吃到飽套餐 》同樣地呢度嘅裝修設計同旺角店一樣位置寬躺舒適的卡位嘅設計後邊掛住一個個搶眼的黃色燈籠🏮洋溢着台式燒肉嘅風味‼️⊰⊹════════════════⊹⊱💬 ✎ 食後感 :✨落單叫嘢食係scan QR code喺疫情期間可以減少人與人嘅接觸落好單之後就出去自助區搜尋美食及飲品先攞一磅澎湖哈仔湯濕濕口白飯都可以自行加海苔、蔥花及櫻花蝦等配料飲品仲有一樽樽蕎麥茶選擇❤️【 嚴選牛舌芯 】套餐每位贈送一客兩件牛舌切成一條條但有厚度所以食落去煙煙靭之餘仲好有咬口🤎【 澳洲M5和牛 】食得呢個套餐一定要encore係咁食M5和牛M5和牛驟眼睇色澤鮮艷而且條紋非常平均只需要燒一燒就食得牛肉質感好軟口而且牛味香濃識食一定配埋白飯一齊食另外牛肉仲有多款選擇包括安格斯牛板鍵、安格斯牛小排以及美國SRF極黑牛款款都係咁好食💛【 秘製牛肋條 】牛肋條腍滑亦不失口感而且不油又不肥膩油花含量適中肉質又鮮嫩多
一向都無肉不歡的我

落單叫嘢食係scan QR code
喺疫情期間可以減少人與人嘅接觸
落好單之後就出去自助區搜尋美食及飲品
先攞一磅澎湖哈仔湯濕濕口
白飯都可以自行加海苔、蔥花及櫻花蝦等配料
飲品仲有一樽樽蕎麥茶選擇

只需要燒一燒就食得
牛肉質感好軟口而且牛味香濃
識食一定配埋白飯一齊食

另外牛肉仲有多款選擇
包括安格斯牛板鍵、安格斯牛小排
以及美國SRF極黑牛

佢有一大碗滿滿的
重點係有我最鍾意咬嘅珍珠啊
食埋個甜品🍮真係超滿足呀
2022-08-02 159 浏览
放假睇完戲係荃灣搵野食,見到有任食燒肉店即刻上去試下先😍😍😍當日星期六8點左右無book位,去到唔洗等即刻入得,心諗咁好彩嘅🤣🤣點知入到去見到好多空位🤣🤣再彩下餐牌,星期六邊一個set都要加多$20,最後我地揀左安格斯嫩牛120分鐘吃到飽啲燈籠好靚呀😍😍😍牛方面都好高質素,安格斯牛會嫩口啲👍🏻食物種類有好多,但我地2個人食野唔多,所以唔係叫左好多野,試左佢地有醬汁嘅肉類都唔錯👍🏻整體性價比高,味道好食😋

啲燈籠好靚呀😍😍😍

牛方面都好高質素,安格斯牛會嫩口啲👍🏻

整體性價比高,味道好食😋
2022-08-01 2319 浏览
今日好幸運試左一間我非常滿意嘅燒肉放題, 可能大家都去過,就係人氣爆燈嘅安定燒肉, 初時聽個名我以為係韓國燒肉,安平其實位於台灣台南市, 餐廳裝修都有台灣特色,例如有天燈等, 餐廳坐得舒服,時間充足, 食物質素好仲有驚喜添, 事不宜遲同大家分享下先。牛舌芯餐廳送嘅自費項目, 厚切嘅牛舌心好好味,自費都抵。澳洲m5和牛今日我揀呢個放題主打係食m5, 肉質幾好,有牛味油脂分佈平均, 相當唔錯。安格斯牛小排我最鍾意食呢個部位, 油脂比較多,撞啱佢厚切俾我, 非常正。美國SRF極黑牛呢一個部位就牛味重, 質素都好好。秘製牛肋條有意外驚喜呀,出面食好多時都好韌, 今次呢個得呀。嚴選牛仔骨牛仔骨質量唔錯,夠厚,近骨嘅位置特別香,好食。雞泡魚乾自從上次去燒烤堂食完念念不忘, 呢度任食都唔錯但係要考功夫,好易燒燶。爽彈虎蝦他嘅質素非常之好,又大隻又新鮮。 蝦頭同蝦身緊緊連住證明鮮度十足, 鹽燒一流。帆立貝大小適中而且清潔得好乾淨, 配合牛油燒,唔錯。櫻花拌麵或飯呢個真係超級驚喜, 如果鍾意食飯可以喺自助區整, 先裝白飯,再加蔥,再加櫻花蝦同加鹵水汁,最後加埋海苔, 呢個組合可以形容係燒肉嘅最佳夥伴,

牛舌芯
餐廳送嘅自費項目, 厚切嘅牛舌心好好味,自費都抵。

澳洲m5和牛

安格斯牛小排

美國SRF極黑牛
呢一個部位就牛味重, 質素都好好。

秘製牛肋條
有意外驚喜呀,出面食好多時都好韌, 今次呢個得呀。

嚴選牛仔骨
牛仔骨質量唔錯,夠厚,近骨嘅位置特別香,好食。

雞泡魚乾

爽彈虎蝦

帆立貝
大小適中而且清潔得好乾淨, 配合牛油燒,唔錯。

櫻花拌麵或飯
呢個真係超級驚喜, 如果鍾意食飯可以喺自助區整, 先裝白飯,再加蔥,再加櫻花蝦同加鹵水汁,最後加埋海苔, 呢個組合可以形容係燒肉嘅最佳夥伴, 一定要試😎 如果鍾意食麵嘅話可以單點就得啦。

生菜包
第二個驚喜, 出面有啲新鮮生菜俾你夾住啲燒肉食, 佢仲專登突調咗個黃金醬, 證明餐廳好細心咁幫你諗過呢種食法, 非常滿意。

餐廳有提供好多台灣嘅小食有魚,香腸,肉乾等等,鍾意台灣嘢食嘅朋友真係不容錯過。

飲品方面選擇都唔少,都有一啲自製嘅茶類例如桂花烏龍, 食開放題嘅朋友即刻會諗起同我一樣嘅嘢諗法, 我都相信呢間係同牛大人同一個集團, 唔怪得之咁有保證啦。

甜品同牛大人一樣鍾意嘅,雪糕或者仙草都得,我就揀咗雪糕啦,都係Häagen-Dazs, 收貨!

一句講曬,環境同質素都好好,一定會再幫襯。

• 帆立貝
牛大人台灣火鍋副線「安平燒肉」「牛大人台灣火鍋吃到飽」班底主理既「安平燒肉」已經登陸左荃灣有一年幾啦!CK我今次都係第一次去呢間餐廳食野,唔知會發現到咩好野食呢 ? 即刻為大家分析一下啦 ! 餐廳主打燒肉放題,推出4款任食放題套餐,分別有原住民鹽燒豬肉、安格斯嫩牛、SRF極黑牛及澳洲M5和牛套餐。各款套餐除了提供澳洲M5和牛肩胛肉、安格斯牛排、SRF極黑霜降牛肉眼、鹽燒牛舌、西班牙豬五花、原住民燒肉等肉類外,亦有多款人氣台灣地道美食、夜市小食及海鮮,如鹽酥雞、澎湖花枝排、士林香腸、安平炸蚵卷、台灣小枕頭、櫻花蝦乾拌手工麵、烤帆立貝、虎蝦、安平烤青口等等。店舖設有飲品雪櫃區,及各款冷泡茶如玄米茶、桂花烏龍、藍梅果茶、蕎麥茶;冬瓜茶、百香果綠茶、阿里山檸檬紅茶及胚芽珍珠等等。甜品方面亦有蜂蜜檸檬愛玉酸甜清爽,去油解膩。最吸引CK既係佢既任食時間長達120分鐘 ! 出面大多放題餐廳只係得90分鐘食,其實有D唔夠架,呢度就相對可以細心咁食出美食既味道,唔洗趕頭趕命 ! 幾個店員們會定時遊走係餐桌附近照顧食客需求,唔會有空碟團積太耐既事發生。以人均300頭既消費黎講,餐廳都係值得一去既 !提一提
牛大人台灣火鍋副線「安平燒肉」

提一提大家去之前記得訂位呀,如果唔係就可能要好似CK咁等成一個鐘先有得入座架啦

安平燒肉 (荃灣)
地址 : 香港荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心17樓全層
電話 : 39539333
營業時間 : 星期一至日 12:00 - 0:00
2022-07-29 121 浏览
阿媽想食燒肉,於是夜晚我帶佢嚟呢度食澳洲M5和牛120分鐘吃到飽,7:30pm前離座每位$358~肉類🔸澳洲M5和牛🔸安格斯牛小排🔸SRF極黑牛肩胛肉🔸三角牛肩肉其中安格斯牛小排最正,牛味香濃之餘唔會腥,油脂分布唔錯👍🏻🔸九層塔三杯雞估唔到雞肉都幾高質,肉質嫩滑多汁海鮮🔸烤帆立貝肉質彈牙,調味唔錯,味道鮮甜小食🔸雞泡魚干:烤下會更好咬,好似豬肉乾咁香口🔸鹽酥雞:外脆內嫩,份量超足🔸梅山酥炸薯:味道香甜,同樣份量十足🔸士林小香腸:肉質肥美,大大條啖啖肉🔸台灣小枕頭:阿媽嘅至愛,睇住佢脹起好得意🔸金沙翠玉苦瓜:估唔到唔會苦,反而係甘,而且炸得酥脆飲品🔸草莓戀人:只要like/follow餐廳嘅FB/IG,就每人送一杯。底層有好多爆珠,口感一流,整體好飲消暑👍🏻甜品🔸可以揀仙草芋圓或者Haagen-Dazs雪糕,我地就要咗Haagen-Dazs曲奇雲尼拿雪糕🍦完美嘅結尾🫶🏻真心呢度嘅職員好好服務態度💯 環境又闊落通風,坐得舒服☺️

肉類
🔸澳洲M5和牛
🔸安格斯牛小排
🔸SRF極黑牛肩胛肉
🔸三角牛肩肉

其中安格斯牛小排最正,牛味香濃之餘唔會腥,油脂分布唔錯👍🏻

🔸九層塔三杯雞
估唔到雞肉都幾高質,肉質嫩滑多汁

海鮮
🔸烤帆立貝
肉質彈牙,調味唔錯,味道鮮甜

小食
🔸雞泡魚干:烤下會更好咬,好似豬肉乾咁香口
🔸鹽酥雞:外脆內嫩,份量超足
🔸梅山酥炸薯:味道香甜,同樣份量十足
🔸士林小香腸:肉質肥美,大大條啖啖肉
🔸台灣小枕頭:阿媽嘅至愛,睇住佢脹起好得意
🔸金沙翠玉苦瓜:估唔到唔會苦,反而係甘,而且炸得酥脆

飲品

甜品

真心呢度嘅職員好好服務態度💯 環境又闊落通風,坐得舒服☺️
2022-07-26 115 浏览
澳洲M5和牛120分鐘吃到飽任食到飽胃部容量測試行動....晏就去食,唔駛等位之餘,12點半入坐,店員稱可以食到4點,last order 3點半,換言之,其實過左120分鐘都唔會要你走,可以慢慢食唔駛急....超正。肉類方面,今次主要食安格斯牛小排無論係紋理,肉既口感,質量都比澳洲M5和牛要好, 唔會韌,幾嫩,嗌左好多輪,肉質素都一樣。送既牛舌比起餐嗌既,口感豐富好多,爽彈。海鮮方面,今次有嗌魷魚、絲瓜煮蜆、多春魚、虎蝦、 烤帆立貝...每款都比想像中要好, 魷魚虎蝦烤帆立貝不停encore,多春魚就有些許腥,蜆就無沙,不過不失。另外仲試左烤豬肉乾、烤雞泡魚乾、士林小香腸、鹵水涼拌鴨舌、鹽酥雞等等...烤雞泡魚乾我地足足嗌左至少10份,每份約有5-6條,配沙律醬真係好夾;鴨舌好肥美,煮到入曬味。烤豬肉乾有少少油益味,我地集體放棄左,小香腸帶少少甜味,唔錯,鹽酥雞可能因為唔係熱辣辣新鮮炸出黎,所以始終差咁d....必試: 櫻花蝦海苔鹵水汁撈飯,個飯係要自己係自助區撈,想落d 咩,落幾多都係自己話事,牆上亦有教學。
澳洲M5和牛120分鐘吃到飽

午餐
2022-07-25 101 浏览
成日聽朋友介紹呢間安平燒肉,呢日終於的起心肝去試。今次食澳洲M5和牛120分鐘吃到飽,種類非常之多,仲有海鮮、台灣小食等等。😋😋🥩肉類選擇真係好多,我自己就推介M5和牛、SPF極黑牛、厚切雪花豬、牛仔骨。🦐海鮮方面,烤帆立貝同埋虎蝦好新鮮,好彈牙,大大隻,好值得推薦!🍗台灣小食就有鹽酥雞、澎湖花枝排,雞波魚干等等。另外,麻糬加煉奶好特別,推介!!🍧每人會有一樣甜品,有芋圓仙草同埋雪糕👍🏽店員服務態度好好,仲主動幫我地換燒烤網。總括而言會encore!!

🍧每人會有一樣甜品,有芋圓仙草同埋雪糕👍🏽

安平燒肉已經唔係第一次食啦🥴再食依然咁好食~!😳​我地叫左澳洲M5和牛吃到飽 $398 (1700-2130前入座)食足2小時😍想再抵食D可以1930前離座,2300後入座($358)🫡座位多又闊落,自取區夠寛敞,食材好多都源自台灣☺️肉質都好唔錯🤩🤩職員服務都一流呀~! 推介必點:🌟澳洲M5和牛🌟安格斯牛小排🌟三角牛肩肉呢3款係呢個套餐專有! 好嫩軟,M5和牛入口即溶 🌝我地都encore左幾round呀!!😎仲每位都送一客2件牛舌!呢個套餐都包埋其他套餐既款式~😳超幾多野食選擇!SRF系列都唔錯!除左肉類,新鮮海鮮,台灣地道小食,烤物都好多款大大隻烤帆立貝!虎蝦彈牙🦐特別想講雞泡魚干🐠擺落爐燒完點沙律超正!!!食肉同海鮮都抵返啦!🥴佢仲有個櫻花蝦拌飯🦐,但太多野食無食到!去唔到台灣食住止下癮先!佢有5款調味料:玫瑰岩鹽丶黃金醬丶辣椒醬丶特調醬油丶檸檬汁岩晒唔同人既口味~其中有款小食係用黃金醬混泡菜,味道都唔錯,岩晒食唔到辣既朋友~飲品款式都相當吸引,唔止罐裝飲品,仲有店舖自己調製嘅唔同樽裝飲品~偏健康d同清新d解膩一流~‼️甜品🍨有埋Haagen Dazs雪糕同安平仙草芋圓,真係大滿
安平燒肉已經唔係第一次食啦🥴
再食依然咁好食~!😳

座位多又闊落,自取區夠寛敞,
食材好多都源自台灣☺️
肉質都好唔錯🤩🤩職員服務都一流呀~!
推介必點:
🌟澳洲M5和牛🌟安格斯牛小排🌟三角牛肩肉
呢3款係呢個套餐專有!
好嫩軟,M5和牛入口即溶 🌝
我地都encore左幾round呀!!😎
仲每位都送一客2件牛舌!

呢個套餐都包埋其他套餐既款式~😳
超幾多野食選擇!
大大隻烤帆立貝!虎蝦彈牙🦐
特別想講雞泡魚干🐠
擺落爐燒完點沙律超正!!!
食肉同海鮮都抵返啦!🥴
佢仲有個櫻花蝦拌飯🦐,但太多野食無食到!
去唔到台灣食住止下癮先!

佢有5款調味料:玫瑰岩鹽丶黃金醬丶辣椒醬丶特調醬油丶檸檬汁
岩晒唔同人既口味~

其中有款小食係用黃金醬混泡菜,
味道都唔錯,岩晒食唔到辣既朋友~

飲品款式都相當吸引,唔止罐裝飲品,
仲有店舖自己調製嘅唔同樽裝飲品~
偏健康d同清新d解膩一流~‼️

甜品🍨有埋Haagen Dazs雪糕同安平仙草芋圓,

真係大滿足!放題黎講cp值好高~
  • 雞泡魚干
( ͡° ͜ʖ ͡°) 安平燒肉 - 台式❝ 台灣無煙燒肉吃到飽環境舒適乾淨企理 ❞✿ 澳洲M5和牛120分鐘吃到飽 $378有多款台灣小食供應 止到下台灣夜市癮而滷水涼拌鴨舌真係大大力推薦!好入味 我哋encore咗幾次 正呀喂😝而食物係自己QR code落單 非常方便同埋無煙燒肉嘅環境真係冇得輸食完都唔會有油煙味 很讚!另外服務員都好貼心 會主動定時幫你換網㗎٩(๑❛ᴗ❛๑)۶ 牛肉必點推介:✿ 澳洲M5和牛🥩油脂豐富 燒完充滿油香但亦唔會太過油膩入口即化 不斷encore!✿ 美國S R F極黑牛牛味濃郁 薄薄哋一塊好易燒點玫瑰岩鹽就最夾最好食 真心正~牛肉控嘅我表示食得好開心!✿ 安格斯牛小排切成長條狀 油脂均勻肉質唔錯幾腍 夠哂惹味٩(๑❛ᴗ❛๑)۶ 海鮮必點推介:✿ 雞泡魚干第一次自己燒 魚味夠出好香口要點埋蛋黃醬 佢會令你食唔停口㗎~✿ 帆立貝都幾大粒同好新鮮 燒完都唔會韌有埋牛油燒完好香 好味✿ 爽彈虎蝦夠哂大隻 同埋幾厚肉 真係爽口彈牙 盡對可以狂食!✿ 屏東燒魚腹佢嘅味道好似海鰻魚夠嫩滑有油香 好味~✿ 烤中卷即係燒魷魚 好爽口彈牙好新鮮好好味✿ 安平私房烤青口青口塗上秘
( ͡° ͜ʖ ͡°) 安平燒肉 - 台式

❝ 台灣無煙燒肉吃到飽
環境舒適乾淨企理 ❞

✿ 澳洲M5和牛120分鐘吃到飽 $378

有多款台灣小食供應 止到下台灣夜市癮
而滷水涼拌鴨舌真係大大力推薦!
好入味 我哋encore咗幾次 正呀喂😝
而食物係自己QR code落單 非常方便
同埋無煙燒肉嘅環境真係冇得輸
食完都唔會有油煙味 很讚!
另外服務員都好貼心 會主動定時幫你換網㗎

٩(๑❛ᴗ❛๑)۶ 牛肉必點推介:

✿ 澳洲M5和牛🥩
油脂豐富 燒完充滿油香
但亦唔會太過油膩
入口即化 不斷encore!

✿ 美國S R F極黑牛
牛味濃郁 薄薄哋一塊好易燒
點玫瑰岩鹽就最夾最好食 真心正~
牛肉控嘅我表示食得好開心!

✿ 安格斯牛小排
切成長條狀 油脂均勻
肉質唔錯幾腍 夠哂惹味

٩(๑❛ᴗ❛๑)۶ 海鮮必點推介:

✿ 雞泡魚干
第一次自己燒 魚味夠出好香口
要點埋蛋黃醬 佢會令你食唔停口㗎~

✿ 帆立貝
都幾大粒同好新鮮 燒完都唔會韌
有埋牛油燒完好香 好味

✿ 爽彈虎蝦
夠哂大隻 同埋幾厚肉
真係爽口彈牙 盡對可以狂食!

✿ 屏東燒魚腹
佢嘅味道好似海鰻
魚夠嫩滑有油香 好味~

✿ 烤中卷
即係燒魷魚 好爽口彈牙
好新鮮好好味

✿ 安平私房烤青口
青口塗上秘製醬汁烤 幾惹味
青口好大隻 肉質好爽夠新鮮 好味~

٩(๑❛ᴗ❛๑)۶ 其他必點推介有:

✿ 花枝甜不辣
估唔到哩個咁好食
燒完個皮好香脆 花枝香口彈牙

✿ 鳳梨
埋尾燒菠蘿係必須的!
燒完好甜好好味 無得輸😋

✿ 飲品
冷泡茶飲咗桂花烏龍同玄米茶
兩款都係無糖 比較健康
泡得都夠濃 好飲又解膩
另外重試咗冬瓜茶 重可以揀甜度
解渴又好飲 唔錯~

甜品
揀咗Häagen-Dazs雪糕
如果想食台式甜品都可以揀台式仙草芋圓~

╰☆* 推介指數:🌟🌟🌟🌟/ 

‴∗ 𖤘◦″ 𖤣 安平燒肉 (荃灣) @anpinggrill.hk
荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心17樓

✿ ≗≗≗≗≗≗≗≗≗≗ ✿ ≗≗≗≗≗≗≗≗≗≗ ✿ ≗≗≗≗≗≗≗≗≗≗ ✿

#荃灣美食 #荃灣好去處 #荃灣燒肉 #安平燒肉
#香港美食 #吃貨 #吃貨女孩 #吃貨日常 #相機食先
#whenshebiteshk
#hkcafe #cafehopping #tsuenwanfood
#tsuenwaneats #tsuenwan #yakinikuhk
#hkfood #hkdinning #hkfoodie
#hongkongfood #hongkongfoodies
#instafood #goodfoodgoodmood #nomnom #getinmybelly #eatinhk #foodwanderer
好耐無食燒肉,朋友搵到呢間台式燒肉款式好多,除咗必食嘅海鮮.牛肉,仲有台式小食同飲品。"慢慢燒...享受食"<澳洲M5和牛120分鐘吃到飽>食到回哂本呀。鮮蝦.帶子 大大隻夠新鮮。牛都有好多唔同部位選擇。特別喜歡<澳洲M5和牛>嘅雪花比例好靚,入口好腍...完全唔靭。仲有牛舌芯.三角牛肩,都叫咗幾轉, 好好味。小食方面最鍾意鴨舌,好入味,難得呢度可以任食...大滿足"自助食物區" 嘅食物都放在密實盒,乾淨衛生,可以無限量添加。飲品太多選擇,最正係超市買唔到嘅台式樽裝茶飲。最後仲有哈根大師雪糕 「安平仙草芋圓」仙草似涼粉般滑嘟嘟嘅口感,加入煙煙靭靭嘅芋圓,混入花生粒,為今個晚餐劃上完美嘅句號。

好耐無食燒肉,朋友搵到呢間台式燒肉

款式好多,除咗必食嘅海鮮.牛肉,仲有台式小食同飲品。

"慢慢燒...享受食"

<澳洲M5和牛120分鐘吃到飽>

食到回哂本呀。

鮮蝦.帶子 大大隻夠新鮮。

牛都有好多唔同部位選擇。

仲有牛舌芯.三角牛肩,都叫咗幾轉, 好好味。

小食方面最鍾意鴨舌,好入味,難得呢度可以任食...大滿足

"自助食物區" 嘅食物都放在密實盒,乾淨衛生,
可以無限量添加。

飲品太多選擇,最正係超市買唔到嘅台式樽裝茶飲。

最後仲有哈根大師雪糕

「安平仙草芋圓」

仙草似涼粉般滑嘟嘟嘅口感,加入煙煙靭靭嘅芋圓,混入花生粒,
為今個晚餐劃上完美嘅句號。
2022-07-21
  • 帆立貝
上個月試完牛大人,今個月約埋朋友食安平燒肉😙我地試左澳洲𝗠𝟱和牛吃到飽套餐🥰安平燒肉主打台式燒肉放題,仲有唔少台式夜市小食,食完真係大滿足呢❤️➣澳洲𝗠𝟱和牛𝟭𝟮𝟬分鐘吃到飽套餐 (💰𝟯𝟱𝟴/𝟯𝟳𝟴/𝟯𝟵𝟴)推薦之選🤍➣澳洲𝗠𝟱和牛➣安格斯牛小排➣雞泡魚乾➣帆立貝一開始用𝗤𝗥 𝗖𝗼𝗱𝗲落單~唔會擔心有漏單既情況出現😙試左佢唔同幾款牛,特別中意澳洲𝗠𝟱和牛同安格斯牛小排🥩肉味香濃油脂平均~另外牛舌芯都好吸引,不過每人只有𝟮條,想再要就額外收費既~除左肉類仲有虎蝦同帆立貝,虎蝦鮮甜爽口,帆立貝都好新鮮🥳小食試左墨魚卷、安平炸蚵卷、雞泡魚乾同黃金泡菜😛私心超推雞泡魚乾,燒黎食好正🥰𝗲𝗻𝗰𝗼𝗿𝗲左𝟯次🤣黃金泡菜一開始見到𝗺𝗲𝗻𝘂唔知咩黎就試下😆 黃金醬原來係佢地自己調配既既醬汁,食落好開胃😚食得太濟出面都有自助區可以夾下蔬菜🥬同埋拎茶類飲品😙最後每人有一款𝗛𝗮𝗴𝗴𝗲𝗻-𝗗𝗮𝘇𝘀雪糕或者仙草紅豆小丸子☺️食完真係大滿足啊!🔸𝙍𝙖𝙩𝙞𝙣𝙜: 𝟴.𝟯/𝟭𝟬

➣澳洲𝗠𝟱和牛𝟭𝟮𝟬分鐘吃到飽套餐
(💰𝟯𝟱𝟴/𝟯𝟳𝟴/𝟯𝟵𝟴)

推薦之選🤍
➣澳洲𝗠𝟱和牛
➣安格斯牛小排
➣雞泡魚乾
➣帆立貝

🔸𝙍𝙖𝙩𝙞𝙣𝙜: 𝟴.𝟯/𝟭𝟬
2022-07-15 105 浏览
抵食! 有95折!食勁耐食到勁飽1730無咩人 唔洗等~4個人去食早到左都比入食第二貴果個$358淨係食$358多左果啲肉就夠果啲勁好食~服務好!👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
抵食!
有95折!
食勁耐
食到勁飽
1730無咩人 唔洗等~
4個人去食
生日
用餐优惠
優惠券
2022-07-13 114 浏览
這次是第二次來吃晚餐,早前登記了做會員,有95折。我本人是生酮飲食的,所以很喜歡到處吃肉。這家的燒肉質素真的是性價比很高,無論叫左幾多轉,還是賣相很好的。之前試過去其他燒肉店,就只有頭盤的比較好,再續叫一樣的會感覺次一等的。我非常推薦M5和牛、安格斯牛小排,兩款的油花分布是最好的。小食方面必試黃金醬泡菜和麻辣鴨舌,我們前後分別都點了3次😆!唯一就是覺得蔬菜類款式不多,如果可以有沙律提供就更棒呢。但整體質素我覺得比牛x buffet 的好,而且價錢相宜多了。早前去吃牛x食lv4的和牛就已索價差不多$500一位,還要排隊排到喊😂這家可以預約,不用等,非常好👍🏻
這次是第二次來吃晚餐,早前登記了做會員,有95折。

這家可以預約,不用等,非常好👍🏻