2022-11-16
呢排打開社交平台個個都去旅行食好西,對於我呢D無得旅行的人唯有係香港搵好西食今日約左個無肉不歡的朋友去佢荃灣屋企附近食安平燒肉,呢間安平燒肉位於荃灣大鴻輝中心,地理位置方便! 今日渣車出去,因為諗住係千色匯買野,可以享用到千色匯的泊車優惠,如果揸車的朋友好彩的係大鴻輝樓下就有咪錶位,不過睇大家好唔好彩啦!今日我地都算早到,仲未見太多人,好快有位,到我地坐底後開始愈來愈多人今日我地揀左個「澳洲M5和牛120分鐘吃到飽」,服務員好細心詳盡咁解釋D調味料用法,同介紹外面有自助吧拎野飲同菜類等我地先去自助吧拎飲品,我地揀左安平燒肉自己研製的果茶類「澳洲M5和牛120分鐘吃到飽」每位會贈送嚴選牛舌芯一客2件,然後我地叫哂呢個SET的牛類同海鮮試下,包括澳洲M5和牛、澳洲和牛板腱、安格斯牛小排、屏東燒魚腹、爽彈虎蝦、燒帆立貝、烤魚干等等….澳洲M5和牛雪火均勻,入口即化,仲有好香牛肉味嚴選牛舌芯彈牙可口,厚切啖啖肉,好滿足澳洲和牛板腱、安格斯牛小排嫰滑,牛味濃郁屏東燒魚腹魚油豐富,味道好必食烤魚干!! 叫完再叫!!食物太太種類不能盡錄…另外叫左D台灣小食,鸭舌、士林小香腸,幻想下去左台灣最後仲有h
我地先去自助吧拎飲品,我地揀左安平燒肉自己研製的果茶類
澳洲M5和牛雪火均勻,入口即化,仲有好香牛肉味
嚴選牛舌芯彈牙可口,厚切啖啖肉,好滿足
澳洲和牛板腱、安格斯牛小排嫰滑,牛味濃郁
屏東燒魚腹魚油豐富,味道好
必食烤魚干!! 叫完再叫!!
最後仲有haagen daz 雪糕食!
總結安平燒肉食物種類多,質素有保證,而且服務好,主動幫我地換網,仲上餐快!!呢樣好重要架!可以食多幾碟!
溫馨提示: 讚好安平燒肉可以換草莓戀人,好好味架!