2021-11-08 56 浏览
鐘意玩boardgame嘅朋友仔一定會聽過呢間cafe, 旺角熱點樓上鋪,非常吸引一大班後生仔女嚟gathering, 我同女朋友都玩足成個下晝,uno, rummikub,牛頭王樣樣都有,真係好容易玩玩下就成個晏晝。我係果啲好鐘意玩boardgame但又成日因為隔左一排會唔記得個遊戲點玩果啲人,好彩有free WiFi俾我上網睇番教學,跟住指引嚟玩🤣到夜晚我地order左兩個dinner sets, 分別係65度溫泉蛋卡邦尼煙肉意大利粉同埋明太子海蝦意大利粉。呢啲套餐仲包一杯$38或以下嘅飲品,百幾蚊有嘢食、有嘢玩,都真係幾ok~
2021-11-04 2635 浏览
今日同朋友喺彌敦道行街,行完想搵一間Cafe可以坐下,傾吓計。孖啡喺油麻地都係幾出名嘅Cafe,好耐之前我都去過一次,感覺唔錯,今日決定帶朋友上去試吓。孖啡都幾適合一大班人聚會。餐廳提供不少board game 俾客人玩,而且空間都算大,有一些卡位足以六至八人一齊坐。呢度有晚市menu,性價比都幾高,大約百多元會有主食加飲品,亦可以有優惠價錢加購甜品。龍蝦湯龍蝦湯香滑,龍蝦味道香濃,加上些少忌廉,感覺順滑順口。鮮茄焗豬扒飯賣相十分吸引!上面鋪滿邪惡的芝士,有拉絲感覺。豬扒好大塊,而且餐廳已幫你切開,容易食。豬扒夠厚身,肉質軟腍,入口非常滿足。蕃茄味道香濃,而且都有蕃茄的鮮甜味,味道不錯。軟殼蟹黑松露意大利粉呢個好好食!軟殼蟹炸得酥脆,而且好大隻,完全遮蓋了整個意粉。軟殼蟹蟹味濃郁,炸粉夠薄,帶有蟹肉香甜。意粉有濃郁的黑松露香氣,醬汁香滑,意粉掛汁,入口有淡淡的黑松露香。焦糖咖啡呢度的飲品都不錯,咖啡味道香濃,加上焦糖醬,能做番個平衡。榛子朱古力點了一杯熱朱古力,朱古力味不會過甜,加上一些榛子香,質感香滑,上面更有忌廉,入口順滑順口。

龍蝦湯

龍蝦湯香滑,龍蝦味道香濃,加上些少忌廉,感覺順滑順口。

鮮茄焗豬扒飯

軟殼蟹黑松露意大利粉

焦糖咖啡

呢度的飲品都不錯,咖啡味道香濃,加上焦糖醬,能做番個平衡。

榛子朱古力

• 軟殼蟹黑松露意大利粉
朋友第一次推介呢度,上到好環境都好滿意!大部分都係梳化卡位,坐得舒服!部分大枱可以坐5+人數,有吾少board game提供,可以邊玩邊食。燈光偏暗,氣氛柔和、輕鬆,好啱2個人撐枱腳咬下耳仔。牛肝菌帶子意大利飯🍄好有驚喜!意大利飯偏軟身,吾怕有食生米嘅感覺。食到落左好多cream,菇菌味道濃郁,切碎左嘅洋蔥依然好有口感。不得不提佢嘅帶子,我估應該係扇貝,粒粒都有半隻手板咁大🙈最緊要係吾太漏,呢碟全清👍🏻煙三文魚白汁天使麵🐟呢個天使麵都幾好,面吾會太冧亦無斷開散唒。白汁能夠掛係麵上,味道吾會太咸。配料用左蘑菇、三色椒、洋蔥,令整體更有口感,同有顏色食欲都好啲。煙三文魚擺放得好靚,落枱亦無散開,吾會話咸到食吾到,整體配搭好match,呢碟都係全清👍🏻拿破崙海鮮意粉🦐全餐最失望😿個茄汁似中學讀書飯堂啲茄汁,係好假嘅茄汁味。海鮮份量充足,蝦都爽口彈牙,魷魚圈同青口就不過不失。但呢碟食吾唒👎🏻分別叫左,塔羅牌飲品-力量(士多啤梨&菠蘿梳打),薄荷朱古力同普通凍朱古力。賣相都幾靚,兩杯朱古力正常發揮。個梳打就吾太飲得出水果味,但見到有少少士多啤梨蓉同有彩色蒟蒻,有啲野咬吓幾好飲,甜度正常🍹
朋友第一次推介呢度,上到好環境都好滿意!

牛肝菌帶子意大利飯🍄
牛肝菌意大利飯

拿破崙海鮮意粉🦐

牛肝菌意大利飯
2021-11-02 1998 浏览
出旺角買模型,未食早餐我們兩位愛 cafe 之人,又想可以坐得耐啲,正整地傾吓計,孖啡 Double Cafe 最啱心水。位置方便,地方企理,人流旺區而且裝潢夠潮,空間感沙發座位寬敞,玻璃窗有天然光線,牆上均貼有獨特的剪影裝飾,玩味十足。等食嘅時候可以找心水的 Cardgames 或者 Boardgames,同朋友互動一下。鮮茄焗豬扒飯 $76Bake Pork Chop Rice with Tomato Sauce焗飯炒底估唔到都有驚喜!鮮茄汁甜美,酸酸甜甜,汁多足夠拌飯,芝士有拉絲的感覺。大大件豬扒質素不俗,肥瘦均勻,肉味濃郁。Espresso 意大利特濃 朋友因為未瞓醒,餐飲決定叫了一咖啡苦味突出的Espresso,意大利特濃 咖啡相信係此刻的最佳選擇。全日早餐 $88主打西式風格 All Day Breakfast 賣相精緻,色彩滿滿的夠晒豐富。有我最喜歡煙三文魚、牛角酥、薯餅好脆、Nurenberger Sausage 好香口 、Baked Beans、炒蛋好香滑、好好食呀沙律菜;份量夠又多種好味道選擇。奶昔系列Oreo 奶昔套餐包一杯$38飲品•$38以上只補差價。 奶昔飲

鮮茄焗豬扒飯 $76

大大件豬扒質素不俗,肥瘦均勻,肉味濃郁。

Espresso 意大利特濃

全日早餐 $88

奶昔系列
Oreo 奶昔
套餐包一杯$38飲品•$38以上只補差價。 奶昔飲落好綿滑,十分足料 ,推薦喔!感覺味道與別不同。

很好的一間樓上Cafe,適合侶甜蜜相聚、三五知己食飯傾計。

• 鮮茄焗豬扒飯
2021-10-30 506 浏览
📍孖啡📮旺角彌敦道577號高氏大樓4樓.以前細個好鍾意去旺角啲樓上Cafe, 貪佢有得玩又有得食✌🏻唔知幾多年無去, 咁岩平日收工想同🙎🏽‍♂️放鬆下, 決定搵間cafe上去玩下回味下.凱撒沙律 HKD92想食light啲可以考慮食Caesar salad🥗除左沙律菜, 仲有車厘茄同焗麵包粒, 上面再鋪滿芝士碎同煙肉碎, 食落口感層次豐富, 健康清新牛肝菌帆立貝野菌意大利飯 HKD132煮意大利飯既時間控制得剛剛好, 食落好有咬口, 牛肝菌既香味入晒飯入面, 每一啖裡面都食到牛肝菌, 非常足料, 配埋煎香左既帆立貝, 無可挑剔🤤龍蝦湯 跟餐+HKD25味道濃郁, 湯底綿滑, 有龍蝦肉既話會更加正🦞水牛城雞翼 HKD58肉質嫩滑, 醬汁索晒入雞翼入面, 酸酸辣辣, 非常開胃吊人 跟餐+HKD10(青蘋果, 薄荷梳打)青蘋果味道清爽, 飲落涼涼地微微薄荷味🧊死神 跟餐+HKD10(可樂, 朱古力雪糕)相比之下呢杯係比較大路既飲品, 以前好多人叫佢黑牛, 而呢度改左個新名俾佢叫死神☠️絕對係小時候既味道, 一大球朱古力雪糕配大大杯可樂🥰.餐廳門口放左好多唔同類型既board game card
📍孖啡
📮旺角彌敦道577號高氏大樓4樓

凱撒沙律 HKD92
凱撒沙律

牛肝菌帆立貝野菌意大利飯 HKD132

龍蝦湯 跟餐+HKD25
味道濃郁, 湯底綿滑, 有龍蝦肉既話會更加正🦞

水牛城雞翼 HKD58
肉質嫩滑, 醬汁索晒入雞翼入面, 酸酸辣辣, 非常開胃
水牛城雞翼

吊人 跟餐+HKD10(青蘋果, 薄荷梳打)
青蘋果味道清爽, 飲落涼涼地微微薄荷味🧊

死神 跟餐+HKD10(可樂, 朱古力雪糕)

餐廳門口放左好多唔同類型既board game card game, 無論倆小口定三五知己上到黎都可以搵到唔同種類既遊戲玩
整體環境:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

2021-10-20
凱撒沙律
水牛城雞翼
2021-10-30 57 浏览
去開信和買野,又唔知食咩好,就決定去附近樓上cafe覓食🍽🌟香蒜白酒蜆意大利粉($112)意粉滲出淡淡酒香同蒜香,香氣誘人🍷尤其適合配上海鮮一齊煮,更能引出蜆肉嘅美味意粉唔係只得幾粒蜆,份量十足🍝粒粒蜆肉都大隻鮮甜,又夠爽口再加上洋蔥同生菜點綴,口感更加豐富🧅🌟芝士焗吞拿魚天使麵($98)吞拿魚超級多,絕對唔會出現最後冇曬吞拿魚搭配意粉食用🐟表面鋪上大量芝士,烤焗成金黃色,令人食指大動🧀天使麵煮得啱啱好,口感細緻彈牙加埋香口嘅蘑菇,成碟意粉都清曬🍄🌟朱古力心太軟雪糕(跟餐+$35)見到可以跟餐加配甜品,梗係要叫埋令呢餐有個完美句號啦🍰心太軟外脆內軟,唔會過甜而且朱古力味香濃,配上雲呢拿雪糕一流🍨表面仲擠上好多朱古力漿,朱古力愛好者表示超興奮🍫如果中間更加有流心效果,就更吸引~🌟熱情果梳打(跟餐+$6)飲落好香熱情果味,再加上有氣梳打夠曬清新解渴,飲完好消暑🥤🌟朱古力咖啡(跟餐+$6)朱古力咖啡甜而不膩面頭嘅鮮忌廉質感輕盈,令人好滿足☕️餐廳除左食野同飲野之外,仲有好多board games俾你玩🃏好適合同朋友一齊聚餐時試玩,一次滿足兩個願望🤓而且Cafe仲係良心小店,當然要支持下啦💛
去開信和買野,又唔知食咩好,就決定去附近樓上cafe覓食🍽

🌟香蒜白酒蜆意大利粉($112)
意粉滲出淡淡酒香同蒜香,香氣誘人🍷
尤其適合配上海鮮一齊煮,更能引出蜆肉嘅美味
意粉唔係只得幾粒蜆,份量十足🍝
粒粒蜆肉都大隻鮮甜,又夠爽口
再加上洋蔥同生菜點綴,口感更加豐富🧅

🌟芝士焗吞拿魚天使麵($98)
吞拿魚超級多,絕對唔會出現最後冇曬吞拿魚搭配意粉食用🐟
表面鋪上大量芝士,烤焗成金黃色,令人食指大動🧀
天使麵煮得啱啱好,口感細緻彈牙
加埋香口嘅蘑菇,成碟意粉都清曬🍄

🌟朱古力心太軟雪糕(跟餐+$35)
見到可以跟餐加配甜品,梗係要叫埋令呢餐有個完美句號啦🍰
心太軟外脆內軟,唔會過甜
而且朱古力味香濃,配上雲呢拿雪糕一流🍨
表面仲擠上好多朱古力漿,朱古力愛好者表示超興奮🍫
如果中間更加有流心效果,就更吸引~

🌟熱情果梳打(跟餐+$6)
飲落好香熱情果味,再加上有氣梳打
夠曬清新解渴,飲完好消暑🥤

🌟朱古力咖啡(跟餐+$6)
朱古力咖啡甜而不膩
面頭嘅鮮忌廉質感輕盈,令人好滿足☕️

好適合同朋友一齊聚餐時試玩,一次滿足兩個願望🤓
而且Cafe仲係良心小店,當然要支持下啦💛
2021-10-30 52 浏览
行行吓街肚餓諗住搵間Cafe坐下食個下午茶 見呢度仲book到位就上咗去輕輕咁叫咗個意粉同埋雞翼薯條+2杯嘢飲香蒜蜆肉意粉對於鍾意食蜆肉意粉嘅我來講我覺得佢都算唔錯 香蒜好足夠上菜已經聞到嗰陣味蜆肉雖然唔大隻但都算多意粉仲有浸白酒味感覺有啲似以前喺大快活食嗰種蜆意粉😂份量對於一個女仔嚟講亦都好足夠水牛城雞翼加薯條薯條我覺得都正正常常雞翼就真係麻麻哋唔稱得上好食下午茶餐有包埋嘢飲摩卡朱古力同咖啡味適中唔會過甜Cappuccino就冇乜特別如果難搵位嘅時候去呢度都唔錯嘅佢有兩邊餐廳所以都容易搵位都適合幾個人坐下Hea一陣嘢食中等 可能某啲菜式會比較好價錢就唔算貴 都係可以一去嘅Cafe
輕輕咁叫咗個意粉同埋雞翼薯條+2杯嘢飲

嘢食中等 可能某啲菜式會比較好
價錢就唔算貴 都係可以一去嘅Cafe
  • 香蒜白酒蜆意大利粉
2021-10-28 58 浏览
約左朋友黎double cafe 食飯,地方幾闊落,同隔離枱唔算近,所以傾偈都好自在 😌蜜桃乳酪&藍莓乳酪🥢原本唔知佢上面有cream,如果唔鍾意嘅人記得走cream 😂 乳酪幾清甜解滯,我幾鍾意 👍軟殼蟹黑松露意粉 🥢出乎意料地非常好食😋 之前去旺角樓上Cafe都係為左可以好好地傾計,食物通常都比較一般,但係呢個意粉忌廉汁味道好香,帶着淡淡的黑松露味,軟殼蟹都唔錯,皮唔會太厚,軟殼蟹好有肉,整體非常好食,推薦!蕃茄焗豬扒飯 🥢豬扒好好食😋 好有心地豬扒係冇骨,所以食落好方便,蕃茄同芝士嘅味道都啱啱好,唔會太濃得來又好香,唯一我覺得比較一般嘅係個飯底,個飯好似普通白飯叮熱左再加啲蛋,炒飯如果做得好啲就非常好食👌

蜜桃乳酪&藍莓乳酪🥢

軟殼蟹黑松露意粉 🥢

蕃茄焗豬扒飯 🥢

• 軟殼蟹黑松露意大利粉
2021-10-28 67 浏览
同朋友想揾間cafe坐下傾計,就揾到呢間孖啡!一入餐廳裝修有啲中古風,安排咗sofa位坐!旁邊有鐘仔可以揾職員!餐廳都有幾多選擇,今次就揀咗香蒜白酒蜆意大利粉同芝士焗吞拿魚天使麵!幾鐘意個白酒蜆意大利粉,蜆飽滿,最重要啲蜆無沙而吞拿魚天使麵夠大份,芝士可以做到拉絲,但味道可以再濃啲~飲品就揀士多啤梨綠茶同百香果綠茶,幾推薦士多啤梨綠茶,甜甜地,都幾飲!百香果咪香濃,配淡淡綠茶,果味較重!cafe比較寧靜,最岩同朋友邊食邊傾,食物質素整體唔錯!
同朋友想揾間cafe坐下傾計,就揾到呢間孖啡!

幾鐘意個白酒蜆意大利粉,蜆飽滿,最重要啲蜆無沙

而吞拿魚天使麵夠大份,芝士可以做到拉絲,但味道可以再濃啲~

cafe比較寧靜,最岩同朋友邊食邊傾,食物質素整體唔錯!
2021-10-28 236 浏览
蒜香雞翼 $52本身想叫瑞士雞翼 但個日唔供應唯有轉做蒜香雞翼😟 一直都怕係炸過好熱氣個種加上我生飛滋就唔想食熱氣野😮‍💨 點知食落完全唔熱氣 表皮有煎香過咬落好香脆 肉質都幾滑 唔會好乾 加上呢個蒜味唔會令到個口好大陣味 仲要好大份 值得一試✨評分: 9/10🌟朱古力心太軟雪糕 +$35心太軟即叫即整 焗到外脆內熱 一切開啲朱古力醬就流晒出黎😍 甜度唔太高 加上有一大球雪糕配埋一齊食就更滋味😋評分: 8/10🌟玫瑰花、洋甘菊花茶 $56w/ 可養肝明目、抗老化,更有鎮靜作用,可穩定情绪,鬆弛神經,幫助入睡花茶會有蠟燭令啲茶keep住微暖 飲落係好重既洋甘菊味好清新既感覺 啱晒做完成日野飲好放鬆✨ 本身成個人好攰好眼訓 飲完都舒緩咗好多 夜晚仲要勁好訓 非常推介🥰評分: 10/10🌟香蒜白酒蜆意大利粉 $112Dinner set包咗一杯$38既飲品 咁我揀咗紅苺果冰茶 (+$6) 味道唔會好假但一定要走甜 因為成杯飲落都超級甜😭 意粉份量好多 女仔可以share食會比較適合 食落硬度適中 加上碟下面會有汁 食既時候唔會覺得乾 唯一係酒味重啲可以提升層次感😚 蜆肉食落冇沙好乾淨 整體都
蒜香雞翼 $52
評分: 9/10🌟

朱古力心太軟雪糕 +$35
評分: 8/10🌟

玫瑰花、洋甘菊花茶 $56
w/ 可養肝明目、抗老化,更有鎮靜作用,
可穩定情绪,鬆弛神經,幫助入睡
評分: 10/10🌟

香蒜白酒蜆意大利粉 $112
Dinner set包咗一杯$38既飲品 咁我揀咗紅苺果冰茶 (+$6) 味道唔會好假但一定要走甜 因為成杯飲落都超級甜😭 意粉份量好多 女仔可以share食會比較適合 食落硬度適中 加上碟下面會有汁 食既時候唔會覺得乾 唯一係酒味重啲可以提升層次感😚 蜆肉食落冇沙好乾淨 整體都算唔錯😆
評分: 7.5/10🌟
—————————————————————————————
孖啡 (旺角)
旺角彌敦道577號高氏大樓4樓
玫瑰花、洋甘菊花茶
紅苺果冰茶
玫瑰花、洋甘菊花茶
2021-10-25 37 浏览
Double Cafe月亮 (荔枝菠蘿沙冰)($52)(6.8/10)一嚟見到好!大!杯!😙幾好飲✨唔係好甜 但主要得荔枝味 菠蘿味唔係好重 如果想要菠蘿味而叫嘅就留意喇軟殼蟹黑松露意大利粉 (套餐$92)(7/10)好夠汁🤤食曬個意粉都好仲有汁剩 個汁嘅濃稠度都好岩掛汁✨但略嫌唔夠黑松露味軟殼蟹都幾大隻 但略嫌淋左啲 脆返啲就好喇!龍蝦湯(跟餐加$25)(6.8/10)同平時西餐廳嘅龍蝦湯差唔多味!幾濃幾好飲👍🏼唔錯🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽好味程度:4.5/5 抵食 : 3/5 環境 : 4/5
Double Cafe

月亮 (荔枝菠蘿沙冰)($52)(6.8/10)

軟殼蟹黑松露意大利粉 (套餐$92)(7/10)
軟殼蟹都幾大隻 但略嫌淋左啲 脆返啲就好喇!

龍蝦湯(跟餐加$25)(6.8/10)
同平時西餐廳嘅龍蝦湯差唔多味!幾濃幾好飲👍🏼唔錯

🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽
好味程度:4.5/5
抵食 : 3/5
環境 : 4/5
充滿讀書回憶嘅Cafe,以前讀書冇經濟能力嘅時候經常去嘅Cafe,到進入社會再去都依然好開心。裏面有大大小小不同嘅遊戲,有經典嘅,有新派嘅,例如飛行棋, euro牌,黑白棋,好多好多都好吸引人玩。亦都有特別嘅打卡位,不過打卡位可以再多啲。Cafe嘅食物都色香味俱全,賣相打卡好正,味道都有驚喜,對得住佢嘅賣相。我叫咗個三文魚白汁意粉,三文魚係玫瑰花形狀呈上,另外意粉都好入味,食到舔舔脷。我朋友叫咗蕃茄肉丸意粉,肉丸比得上宜家傢俬咁好食,不過醬汁略為鹹咗少少,不過賣相都係好靚。飲品叫咗忌廉士多啤梨特飲,忌廉好creamy!睇得又食得!而且人均消費都係一百多,又食又玩,性價比極高,推薦學生👩‍🎓!!

2021-10-22 60 浏览
同朋友仔好耐冇見到好想搵個舒服嘅地方傾計,靜靜地呢間Cafe就絕對符合晒要求,地方都幾大,好多位置,而且好安靜,啱晒我同朋友傾偈,喺呢個環境下,真係傾得好暢快晚餐嘅Menu都有唔少選擇而且嘢飲都好多嘢揀朋友個胃唔舒服,有熱既柚子蜜我真係照顧周到點都一定搵到杯啱飲嘅我就飲咗特濃朱古力,我對朱古力係毫無抵抗力杯朱古力真係好濃,而且上面呢有一層好厚嘅cream,令到質感好creamy👌🏻👌🏻主菜方面,我哋嗌咗一個意粉一個意大利飯牛肝菌帆立貝野菌意大利飯好足料啊,而且呢帶子好大粒好新鮮,味道濃郁,又唔會話好滯住或者好油膩我幾鍾意呢個意大利飯,而且啲飯呢又唔會太硬或者太軟,口感適中明太子海蝦意大利粉明太子味好濃郁,海蝦新鮮彈牙少少辣,所以個味都幾出最後最後,加咗少少錢就可以加個甜品,食咗心太軟+雪糕🍦新鮮出爐焗到個皮有啲脆幾好味,加埋雪糕一齊食,好正不過就略嫌個流心唔夠流但味道幾好!都值得一試
同朋友仔好耐冇見到好想搵個舒服嘅地方傾計,靜靜地

晚餐嘅Menu都有唔少選擇

而且嘢飲都好多嘢揀

朋友個胃唔舒服,有熱既柚子蜜
我真係照顧周到
點都一定搵到杯啱飲嘅

我就飲咗特濃朱古力,
我對朱古力係毫無抵抗力

主菜方面,我哋嗌咗一個意粉一個意大利飯

牛肝菌帆立貝野菌意大利飯
好足料啊,而且呢帶子好大粒好新鮮,
味道濃郁,又唔會話好滯住或者好油膩
我幾鍾意呢個意大利飯,
而且啲飯呢又唔會太硬或者太軟,口感適中

明太子海蝦意大利粉
明太子味好濃郁,海蝦新鮮彈牙
少少辣,所以個味都幾出

最後最後,加咗少少錢就可以加個甜品
食咗心太軟+雪糕🍦

新鮮出爐
焗到個皮有啲脆
幾好味,加埋雪糕一齊食,好正
不過就略嫌個流心唔夠流
但味道幾好!都值得一試
2021-10-21
2021-10-18 60 浏览
早幾日香港d天氣變化好大 一時又黑雨,一時又打台風咁,成個人成日留係企都悶到有心事咁,所以一於趁今日天氣晴朗,約埋好友去cafe chill下~慢慢坐傾下計~ 於是就黎左呢間double cafe~細看之下,呢度環境都非常之舒服,,好多梳化位位置也有cushion畀你攬住,而且仲有電視畀你睇,窗口嘅都佈置得幾有別出心思,再配華麗既燈飾,心情愉快~食物方面都做得唔錯~明太子有口感同小小辛辣,好開胃~煙三文魚麵包都好田園,好fresh~期待下次~

細看之下,呢度環境都非常之舒服,
,好多梳化位位置也有cushion畀你攬住,

2021-10-18
2021-10-18 49 浏览
以前中學嘅時候,成日去Cafe打躉,今晚重拾青春,去咗旺角一間樓上Cafe度食飯。地點都算易搵,在潮流特區斜對面,一上到嚟,係會即刻想問吓有冇broad game玩😂地方雖然唔係大,但裝修非常精緻,每台都差唔多係沙發位,坐得非常舒服。而且疫情期間,消毒用品都非常齊全,包括每枱都有消毒濕紙巾,好衛生。🍴 芝士焗吞拿魚天使麵🍴$98即叫即焗,所以要等耐少少。白汁唔算好漏,天使麵本身比較幼,平時啲人好易整到糊哂,但呢個軟硬適中👏🏻👏🏻值得一讚👍🏻🍴香蒜白酒蜆意大利粉🍴$112蜆好肥美,冇沙,蒜味比白酒味更重,配埋洋蔥同埋三色椒,好惹味。🍴水牛城雞翼🍴$58好Juicy,雞翼雖然炸過,但唔會好乾,配上水牛城汁,少少辣🤩好食食物雖然普通,但係都好好食。而且每個餐都包嘢飲,唔係頹嘅檸茶檸水奶茶咖啡,而係有包括啲特飲,淨係補差價。好抵食!最重要‼️佢個電視係播ViuTV!!!! 支持支持😆😆👏🏻👏🏻推介指數: 🌟🌟🌟🌟🌟/5

🍴 芝士焗吞拿魚天使麵🍴$98

🍴香蒜白酒蜆意大利粉🍴$112