2021-10-28 58 浏览
約左朋友黎double cafe 食飯,地方幾闊落,同隔離枱唔算近,所以傾偈都好自在 😌蜜桃乳酪&藍莓乳酪🥢原本唔知佢上面有cream,如果唔鍾意嘅人記得走cream 😂 乳酪幾清甜解滯,我幾鍾意 👍軟殼蟹黑松露意粉 🥢出乎意料地非常好食😋 之前去旺角樓上Cafe都係為左可以好好地傾計,食物通常都比較一般,但係呢個意粉忌廉汁味道好香,帶着淡淡的黑松露味,軟殼蟹都唔錯,皮唔會太厚,軟殼蟹好有肉,整體非常好食,推薦!蕃茄焗豬扒飯 🥢豬扒好好食😋 好有心地豬扒係冇骨,所以食落好方便,蕃茄同芝士嘅味道都啱啱好,唔會太濃得來又好香,唯一我覺得比較一般嘅係個飯底,個飯好似普通白飯叮熱左再加啲蛋,炒飯如果做得好啲就非常好食👌

蜜桃乳酪&藍莓乳酪🥢

軟殼蟹黑松露意粉 🥢