2023-04-12
放工無端端想食川菜😬,上網 check見呢間幾多好評,就決定去試吓😜~🌟麻辣香鍋 $283麻辣香鍋有好多款嘅配料可以任意選擇☺️,身為食肉獸嘅我就揀左幾款葷菜😁,包括魷魚鬚,嫩牛肉,牛舌,脆皮肥腸,牛柏葉,全部都非常入味,夠香辣惹味😍,又足料,怕辣嘅朋友都唔洗擔心,因為辣度可以隨意選擇,而鍾意重口味嘅朋友就可以order加麻😌~🌟黃金脆炸小酥肉 $78份量頗多☺️,件件炸到金黃色,外層香脆可口🥰,但肉塊仍夠 juicy,唔會炸到好乾身😚,加上酥肉外層撒左辣粉,味道更升華👍~🌟麻辣牛展 $88牛展煮得好軟腍,筋軟肉嫩❤️,紋理清晰,麻辣味濃🤤!🌟彩虹烏龍冰粉 $68冰粉超大碗,夠2-3個人食☺️,賣相好靚,啱哂打卡❤️~配料非常豐富,有丸子、紅豆、提子乾花生等等,多重口感😚,加埋香濃嘅烏龍冰粉同椰奶,非常清涼,解辣一流😋!🌟沙棘原汁(冷) $38之前未飲過,飲落酸酸地,好似酸梅湯咁,好開胃😜!
🌟麻辣香鍋 $283
🌟黃金脆炸小酥肉 $78
🌟麻辣牛展 $88
牛展煮得好軟腍,筋軟肉嫩❤️,紋理清晰,麻辣味濃🤤!
🌟彩虹烏龍冰粉 $68
🌟沙棘原汁(冷) $38
之前未飲過,飲落酸酸地,好似酸梅湯咁,好開胃😜!