2021-02-28
今天又到齋期,朋友又唔想食傳統口味,於是我就帶了她到這裡嘗試一下新派嘅素食口味!這裡都算方便旁邊就係巴士總站,再過啲就係西鐵線,地方座位都十分闊落舒適,而且佢有個晚餐餐牌定時都會轉款式,今晚我就點了個意大利牛肝菌乾燒伊麵套餐,包括了前菜及餐湯,同指定飲品,還可以加錢配埋甜品,一次過唔使四圍搵食!個湯就係菠菜桃膠忌廉濃湯,熱盪盪入口有濃郁嘅菠菜味道,加埋軟熟嘅桃膠,十分有口感!而個四喜烤夫亦十分好味道,好入味!主角就係個意大利牛肝菌乾燒伊麵套餐,份量都好大碟,香滑彈牙嘅乾燒伊麵上放了好多牛肝菌,而個麵身都好入味,而朋友就選了薄餅,一樣咁好味!最後上埋個甜品巧克力蜜糖吐司遇香草雪糕,每件吐司都十分香脆還帶濃郁嘅蜜糖味道,配埋香滑嘅香草雪糕,一凍一熱十分滿足!而加埋杯荔枝檸檬蘆會冰茶,真係十分完滿!朋友十分滿意!可以唔使等齋期都可以照吃!
而個四喜烤夫亦十分好味道,好入味!
而加埋杯荔枝檸檬蘆會冰茶,真係十分完滿!朋友十分滿意!
可以唔使等齋期都可以照吃!