2021-05-30
考完車牌諗住同老公去鬆下❤️要食好耐冇食嘅海南雞飯!之前去過新加坡食過天天海南雞,當時已經一是難忘❤️過江龍嚟到香港一定要試吓💪🏽support 下!海南雞肉味好滑,同埋好細心,幫你去骨去皮! 食得非常方便,愛佢個辣醬,非常香,配合夏天非常有風味,非常開胃另外佢個雞油飯亦都恰到好處,夠香,配上海南雞食一流。$38二人份量石鍋上。賣相非常好睇。食咗一段時間我仲發覺,石鍋仲溫暖,保溫效果一流。呢度啲嘢飲好大杯,而且價錢好優惠好抵飲。無糖凍頂烏龍茶$22 大大杯好fresh😝仲叫咗兩籠小籠包黑松露味$38,同埋原味$28。我鍾意黑松露味,好香濃嘅黑松露,而且同個包湯好襯。完全唔會覺得奇怪。而且佢用酸醋嘅方式好特別,醋放在個泵,你泵落去。黃金大蝦份量亦都好多,配埋黃金翠玉瓜,又唔會太流,味道都好夾。一間一間餐廳我哋會再食😋有好多其他菜式想試吓
過江龍嚟到香港一定要試吓💪🏽support 下!
一間一間餐廳我哋會再食😋有好多其他菜式想試吓