2022-08-01
#fafafoodblog尖沙咀 #fafafoodblog新加坡菜🍴新加坡米芝蓮2 人餐1海南沙律🥗有芭樂 無花果 士多啤梨 配埋少少梅子醬 夠哂清甜開胃 2黑松露墨魚蝦多士🦐上面鋪住菜同黑松露醬 多士好香脆 蝦肉彈牙 咬到多士入面有香濃既墨魚醬 但唔會蓋過多士香味 👍🏻3鳳梨涼瓜干貝燉龍骨 🐷涼瓜同鳳梨一甘一甜整湯 令到湯味清新 干貝同豬肉入味 冇燉番幾個鐘唔會有甘正😍4正宗海南雞🐥青瓜青檸拌碟 海南雞 雞肉彈牙 雞皮夠滑 配埋三種海南雞醬 撈埋香濃既雞油飯更正🍚 除非之外 仲有隻類似蠔油既醬汁撈雞肉同飯都好好味5海南雜菜煲粉絲雜菇小棠菜娃娃菜 仲有雞心雞腎 令湯底味香濃 用湯黎撈飯都十分唔錯👍🏻6雞油飯50 年代飲品 熱柑橘蜜 凍恐龍美祿#新加坡菜 #雜菜煲 #海南雞 #豬骨湯 #沙律 #多士 #黑松露Score 平均分 <8/10>Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻~~~~~~~~~
🍴新加坡米芝蓮2 人餐
Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#天天海南雞飯
尖沙咀柯士甸道西1 號圓方水區1 樓1050a鋪
~~~~~~~~~~~~
#fafafoodblog #為食花太郎 #fafafoodblog尖沙咀
=====================
🙂温馨提示🙂
Fb like左 page都睇唔到<通知>
若果大家想睇到多d唔同既美食
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
除左like 請做多一個步驟
[like] 左 👉🏻<追蹤中/Following> 👉🏻<搶先看/See First>
多謝大家支持!🤓🤓
歡迎喺唔同平台觀賞fafafoodblog
Fb📒: fafafoodblog
Ig🖍: fafafoodblog
Openrice 🍚: 花太郎
任何美食😋歡迎inbox 我 , 等我食完開心share!🤓