2020-05-10
火鍋熱愛姐今日又來發掘新嘅火鍋餐廳周不時都見到follow開既foodie account 有推薦呢間餐廳 今日特登係過嚟試吓 Book咗位 唔需要排隊 一嚟到坐低 職員就推薦我哋試吓佢和牛套餐打邊爐 原來呢度係任食火鍋 和牛任食火鍋! 我有啲擔心老闆會唔會蝕錢😂😂😂(真心既) 任食火鍋可以送一個湯底 如果要鴛鴦就要加錢$16 其他配料喺雪櫃度有得拎 新鮮 方便 同埋唔使寫喺紙上 環保🤡!我哋試晒所有和牛唔同嘅部位 牛柳粒真係好正❤️❤️ 但係友善提醒 唔需要煮太耐😅 牛肩肉都好好味好嫩 最要強調嘅係 佢哋嘅配料都好齊全 直情要用架木車嚟抬住😂 其實嗌一set 份量都好足 加少少素菜 我哋最後真係飽到郁唔到😂 食完仲有甜品 佢有一個沖繩海鹽 我自己覺得怪怪地 個人推薦雲呢拿味雪糕😍😍總括而言職員嘅服務都好好 食物質素有保證 👍🏻👍🏻👍🏻 但只係$200一位😭😭😭😭抵到喊!真係要講句 行過走過唔好錯過呀😂
最要強調嘅係 佢哋嘅配料都好齊全 直情要用架木車嚟抬住😂
總括而言