2019-11-13
有日經過沙田圍,原來新開左間越南野,一行過就俾佢幅圖畫吸引,色彩繽紛又有風格既繪彩,頓時覺得呢間餐廳好有心思,就入去試左一餐。個banner紅紙都未拆就知道呢間真係好新😂新裝修既餐廳環境好干淨企理,裡面都有唔少壁畫,非常賞心悅目。因為仲做緊新店推廣,有30蚊全日供應既兩款粉麵,我就叫左雞絲扎肉湯檬粉加左杯三色椰汁冰。全部野都好快上枱,檬粉好大碗,扎肉大大塊,雞都足料,用料新鮮,附上有辣椒同青檸俾你調味。質素唔錯,以30蚊黎計超抵食,以後佢唔做推廣可能就跟佢餐牌其他類似既野5-60蚊到,係一般decent小小餐廳既價格,尚可接受。椰汁冰係好味既,同普通出面椰汁冰差唔多。再加左一個牛油雞翼($44)試下,呢個同千島醬雞翼都係職員推薦既。一份四隻,的確香口,非常惹味,過下口癮十分滿足。呢度午市下午餐都有set,跟set食會好抵,晚餐暫時未有,不過見佢咁新,仲有好多野可以慢慢改良,但就目前黎講我覺得都已經唔錯,環境,服務,食物質素都有返咁上下,我諗我遲少少會再黎食一次。
椰汁冰係好味既,同普通出面椰汁冰差唔多。