2020-02-16
今日落雨天 天氣又凍都廢事行太遠..就唯有睇下平時好多人排隊既坐忘有冇位啦...可能因為呢排真係小左好多人出街啦..唔洗等位..其實好耐之前都食過..一直好欣賞佢份量同價錢都合理...可惜嗰陣因為多人既關係啦...啲員工成日落單都好似好悔氣禁..所以之後就放棄左佢...不過今日禁凍又唔想洗排..就食下啦⋯今次一入到去都唔洗點揀..就叫左個七十二小時慢煮豬軟骨飯...因為呢個豬軟骨真係煮得好林好入味...而且我比較鐘意佢有好多既菜..同埋佢個飯係蕃薯飯...感覺上食落去好似懶健康禁😂而另外就叫左個柚子烤雞親子丼。烤雞係整得幾好味 唔會話有雪味..不過我發覺 佢地既服務態度都係一樣禁差..話說有對情侶入左去坐埋左一齊...其實個陣店內都有幾張空台..兩位女店員即時要求佢地打對坐 ..仲要喺店內講啲悔氣說話..而且唔係細聲 起碼我聽到..所以隔左禁耐嚟幫襯 原來服務態度都係一樣..所以如果下次再想食佢可能要去側魚涌了🤣
不過我發覺 佢地既服務態度都係一樣禁差..