2019-08-08
平時鍾意同朋友捐窿捐la搵嘢食,今次介紹下佐敦既咖哩葉餐廳 位置有啲難搵,喺太平館餐廳對面 餐廳播住濃濃印度風情既歌曲,擺設全部都好有氣氛。侍應見我哋睇咗咁耐餐牌走過來推介我哋有咩特色菜可以試,我地叫左牛油咖喱雞 自家制沙律 蘑菇飯 同芝士薄餅。叫完嘢食侍應就 比左個小食我地 係秘制醬汁加脆餅 小小咸 但如果配酒係一流。牛油咖喱雞 $115雞好滑 咖喱甜甜地 唔鞋 好易入口 。自家制沙律$58好新鮮 配料有紅蘿蔔 洋蔥 青瓜 蕃茄 加印度特色沙律汁 酸酸一好match 。蘑菇飯$58用印度米 加蘑菇煮成 印度米嘅口感好特別 唔同我哋平時食開嘅米 好有咬口 加埋黃油好香。芝士薄餅 $28有4塊 芝士薄餅 每一塊都沾滿左芝士 好厚實 值得一讚係侍應服務好好 見我地飲晒啲水就即刻加 又推薦菜式比我地。。地址:咖哩葉 (佐敦)佐敦荗林街16-18號荗林商業大廈地舖。
今次介紹下佐敦既咖哩葉餐廳 位置有啲難搵,喺太平館餐廳對面
牛油咖喱雞 $115
雞好滑 咖喱甜甜地 唔鞋 好易入口 。
自家制沙律$58
蘑菇飯$58
芝士薄餅 $28
有4塊 芝士薄餅 每一塊都沾滿左芝士 好厚實
。
地址:咖哩葉 (佐敦)
佐敦荗林街16-18號荗林商業大廈地舖