2019-08-14
印度菜一向少食, 所以無乜比較, 本身都好驚食到D太過正宗既印度菜, 所以今次都係叫左D大路野, overall 都幾有驚喜!!餐廳睇落都係印度人主理, 要用英文落單, 不過餐牌有中英文, 仲有圖片, 所以都無咩問題~ 叫左一個咖哩, 一個前菜, 一個nann, 同埋一份雪糕~唔少得梗係mango lassi啦!!mango lassi 雖然有d貴, $45 不過真係真材實料, 好濃芒果味同yogurt味, 絕對無溝水, 超好飲! 前菜係個脆片既物體, 個d topping有款好辣~咖哩角好香, 入面d餡有d辣, 不過整得好好食, 唔同港式咖哩角, 呢個外皮似似地酥皮~好食!咖哩帶甜味, 唔太重香料味, 幾岩我口味不過我地叫左garlic nann, 所以唔加咖哩已經好好食!最後既印式雪糕kulfi, 本身好驚伏, 第一淡係有d怪, 因為味道好複雜, 食下食下愈食愈好食, 有杏仁/耶絲既香味, 可以一試!