2025-01-12
朋友生日知佢中意食和牛book左呢間餐廳同佢慶生日式裝潢風格以木質色彩為主風格簡單為元素部份用餐區以半包箱設計私隱度十分高豆腐沙律 HK$98有豆腐、車厘茄、沙律菜同埋麵包粒,口感層次豐富。滑豆腐豆味濃郁,沙律菜新鮮爽脆,配搭胡麻醬令人感覺開胃。豚頸肉(柚子胡椒)HK$88牛舌HK$118牛舌軟嫩多汁,豐富既油花,燒肉最好不過😋。精選日本產三筋牛排肉 HK$430三筋牛排肉位於肩胛骨𥚃側,1頭牛只能取出約2kg左右肉質,所以係非常稀少。表面油花十分細緻,好似樹葉一般密佈。肉質柔軟,味道濃厚,入口即化,油脂感爆燈!超推介!日本產火炙和牛他他刺身 HK$188和牛他他刺身口感非常柔軟,質感細膩,牛肉味濃郁,帶微微火炙香氣!日本產和牛牛排肉 HK$128口感柔軟,肉與油花比例均衡。日本產和牛炒飯 HK$100日式炒飯粒粒分明,不黏糊之餘仲要夠鑊氣!師傅充分展現功架,加入蛋醬、和牛、香蒜等炒成,啖啖都充滿蛋香!巨峰燒酎梳打 HK$55桃燒酎梳打 HK$55混合燒酎同埋梳打水,非常易入口,亦唔會話太甜!總括而言,食物質素高,我地都食得好滿足。食完竟然零油煙味,抽風系統做得好好👍。
book左呢間餐廳同佢慶生
私隱度十分高
豆腐沙律 HK$98
豚頸肉(柚子胡椒)HK$88
牛舌HK$118
牛舌軟嫩多汁,豐富既油花,燒肉最好不過😋。
精選日本產三筋牛排肉 HK$430
日本產火炙和牛他他刺身 HK$188
日本產和牛牛排肉 HK$128
口感柔軟,肉與油花比例均衡。
日本產和牛炒飯 HK$100
巨峰燒酎梳打 HK$55
桃燒酎梳打 HK$55
混合燒酎同埋梳打水,非常易入口,亦唔會話太甜!