餐厅: 和牛燒肉一郎 (百誠大廈)
优惠: 国泰会员经「连结里赏」绑定信用卡,于指定伙伴餐厅消费赚取高达HKD4 = 2里数。受有关条款约束。
条款及细则:
  • 如國泰会员希望使用「连结里赏」赚取里数,必须将符合要求的 Visa 和万事达信用卡或借记卡绑定至其会员账户。
  • 通过绑定支付卡经由 Apple Pay、Google Pay 或 Samsung Pay 进行符合要求的消费,國泰会员可通过「连结里赏」累积「亚洲万里通」里数。然而,通过第三方平台(如支付宝、微信支付或 PayPal)进行消费,将无法通过「连结里赏」累积「亚洲万里通」里数。
  • 会员凡于国泰伙伴餐厅作合资格消费,每港币4元可赚取1里数。而渣打国泰Mastercard®客户凭卡消费可享每港币4元赚取2里数,包括合作伙伴餐厅合资格消费之餐膳里赏(每港币4元赚取1里数)及基本餐饮类别之合资格签账奖赏(每港币4元赚取1里数)。
  • 惠顾特定推广套餐或不可赚取「亚洲万里通」里数。请预先向个别餐厅查询。
须受其他国泰条款及细则约束。
2023-09-13 22 浏览
其實想食一郎好耐成日聽人地話好好味見佢地去完又去又大讚係性價比高質素又好好咁今次終於輪到我地😋😋😋餓左一日就係等呢餐😍😍😍😍和牛燒肉一郎 (百誠大廈)網上訂座享8折優惠兼賺Rice Dollars 網址: https://s.openrice.com/QrbS0xxSA00~uITLKAQ地址: 佐敦佐敦道31-37號百誠大廈3樓電話: 27368218=====================餐廳位置🏠-地方非常方便易找,佐敦A出口一出轉右抬頭一望就見到,有架𨋢上三樓!-菜式選擇📜套餐主要有A-F餐比大家揀第一次食就試下佢既D餐先,D餐主打食日本黑毛和牛六款同海鮮三款🤩🤩一落左order,侍應就會詳細介紹翻套餐入面包含既種類,隨即就會立即送上特定既精選食物,未落單已經有野食,岩哂我呢d選擇困難症😂出面有個自助位,飲品,甜點,沙律,雪糕雪條同牛郎丼都可以係出面搵到😚除左隨餐附送既精選食物,另外有六類和牛可以比大家無限追加,牛肋肉,里脊肉,西冷,牛舌….😍海鮮類入面既選擇都好有誠意,有帆立貝,大蝦,多春魚…最驚喜既係有原塊雞泡魚乾,岩哂黎佐酒,一條雞泡魚一啖梅酒,掂哂😋😋😋😋😋另外追加既
其實想食一郎好耐
成日聽人地話好好味
見佢地去完又去
又大讚係性價比高
質素又好好咁
今次終於輪到我地😋😋😋
餓左一日就係等呢餐😍😍😍😍

和牛燒肉一郎 (百誠大廈)
網上訂座享8折優惠兼賺Rice Dollars
地址: 佐敦佐敦道31-37號百誠大廈3樓
電話: 27368218
=====================
餐廳位置🏠

-菜式選擇📜
套餐主要有A-F餐比大家揀

另外追加既選擇除左包括主打和牛,牛肉刺身,海鮮,仲有豬,雞,蔬菜,一郎料理,小食等等,每種我地都叫左d都試,但都真係眼闊肚窄,要慎選,最後捧住個肚走🤰🫃🏻🫄🏻要係佐敦行到太子先落到格😂

另外要讚既絕對係呢度既服務質素,侍應好細心去留意大家燒烤既狀況,見到你顧住傾唔得閒燒又黎幫你,見到你未叫中佢覺得必食既又會建議你,見到你唔夠時間食甜品又會提下你,非常貼心親切,要讚👍👍👍👍👍👍

座位🪑
全場都係以梳化卡位為主,有包廂既感覺,自成一角,如果想再有隱私d夠人既話可以包房,最低消費$6000,最多容納10人一間,兩間房可以打通,又幾好喎😏

美中不足係乜都好想食乜都好想encore, 但我肚皮不得了,兩個鐘傾得黎又燒唔切,燒得黎又傾唔到😂😂下次再黎😌😌

#和牛一郎燒肉 #一郎燒肉 #和牛燒肉 #佐敦美食
老朋友生日一定要吃一頓好的🫰🏻今天就去到專門吃高質和牛的放題吃到飽餐廳🫶🏻🥩和牛是高級價錢不非的肉類,但今天可以吃到飽,實在太幸福了🫶🏻😋😋餐廳使用了全自動化送餐,掃完二維碼下單後,等一會兒食物就會經過輸送帶送到你面前,全程都有玻璃相隔,絕對衛生!⭐️Course E $598今天就點了Course E,星期一至四每位都只是$598的套餐E,可以120分鐘任飲任食145款式美食,包括了12 款美國特選牛、12 款英國特選牛、3 款US嚴選牛、牛肉刺身、生牛肉壽司、常見的名物烤物,除了牛肉之外,餐廳還會提供多款不同部位及味道日本豚肉及雞肉,還有海鮮多款及野菜讓大家吃到飽!店內自選區還提供了各式各樣汽水、無糖飲品、花茶、韓國雪糕雪條、沙律、各式甜點、還有爆谷🍿️及綿花糖😋最喜歡燒綿花糖。⭐️頭盤:黑毛和牛 6 款一坐下,餐廳就為我們送上了頭盤,第一個頭盤就是黑毛和牛,一共有六款唔同部位嘅肉,包括和牛肩胛肉、和牛三角服肉、和牛肉眼、和牛肋肉、和牛牛肉角切及和牛牛肋條👍🏻每一款和牛肉油花都很重😋帶有濃的牛味😋🥩⭐️ 頭盤:海鮮 3 款三款海鮮,包括原隻魷魚筒🦑、青口及大蝦🍤,原隻魷魚筒有半隻手臂大,吃

⭐️Course E $598
今天就點了Course E,星期一至四每位都只是

⭐️頭盤:黑毛和牛 6 款

⭐️ 頭盤:海鮮 3 款
三款海鮮,包括原隻魷魚筒🦑、青口及大蝦🍤,原隻魷魚筒有半隻手臂大,吃著爽囗彈牙,而蝦也是鮮甜爽口的,帆立貝也是😋任食海鮮是不錯👍🏻所以我額外點多四隻黑松露牛油鮮蝦及黑松露牛油帆立貝,吃着有香濃的黑松露味很高級🤩

⭐️是日黑毛和牛精選
今日的黃牛精選是和牛里脊肉,帶有豐富又平均的油花,肉質嫩滑,入口即溶,牛味濃郁,是會吃上癮的牛肉!

⭐️雞泡魚乾
還是第一次親自燒雞泡魚乾😋,烤到外脆內軟軟的,好香好惹味!

⭐️和牛漢堡
一吃有濃濃的牛肉香味,不會好乾,有肉汁👍🏻不用配醬汁也很好吃

⭐️炸雞及炸蝦
外脆內嫩的雞肉及蝦肉,炸到剛剛好😋不過吃多很快飽

⭐️和牛薯餅及炸魚餅
和牛薯餅就是可樂餅,炸到外脆內香軟的,無人不喜歡呀!還有炸魚餅也不錯👍🏻

⭐️明太子沙律薯仔
冷冷的沙律薯仔,帶有淡淡的明太子香氣😋

⭐️多款配醬料
有洋蔥醬,沙嗲醬,香蔥醬、麵豉醬、咖喱醬等等☝🏻還是喜歡洋蔥醬甜甜的🫶🏻

⭐️多款小菜
泡菜、豆牙、菠菜、醃蘿蔔、醃青瓜及甘筍,可以叫一份生菜,用生菜包着出小菜,再加上和牛肉夾著一起吃🫶🏻是韓國風味

⭐️甜點🍮
最後的拿了木糠布甸、芒果布甸、蛋糕仔及棉花糖,為今餐畫上完美句號,還有任吃的韓國或日式雪糕,想吃多少就多少!
  • 燒肉拼盤
之前見到朋友推介,今日就去左試試。我地揀左course D ~日本黑毛和牛6款($598/1ppl) ~頭盤:原塊日本A4和牛扒+黑毛和牛4款+海鮮3款呢個course除左以上頭盤仲有成132款食物,牛肉刺身、生牛肉壽司、日本豚肉、雞肉、海鮮、野菜等。海鮮同和牛都好新鮮,黑毛和牛肉質鮮嫩,油脂分布平均,仲好香牛味👍🏼 仲有唔係周圍都食到嘅牛刺身同生牛肉壽司🍣 仲有好多小食,有雞泡魚乾(係自己燒嘅)所以覺得特別好味🤭 最正係呢度有勁多日本明治雪條,全部都係我鍾意食嘅口味,忍唔住食左2條咁多🤣鍾意食和牛燒肉嘅你要嚟呢度試下😋

~頭盤:原塊日本A4和牛扒+黑毛和牛4款+海鮮3款

和牛燒肉一郎位於佐敦,絕對係肉食愛好者嘅天堂!我哋揀咗佢哋嘅特選燒肉拼盤套餐,入面有牛里脊、豚肋肉、雞腿肉,仲有前菜、味噌湯同白飯💪🍖首先,我哋要讚揚下佢地嘅環境!和牛燒肉一郎嘅裝潢十分時髦,令人好有賓至如歸嘅感覺!🌟講到食物,呢間餐廳嘅拼盤套餐真係豐盛無比!前菜有各種精緻嘅小食!🥗🍣🍤然後就係我哋最最最想食嘅牛里脊啦!真係話唔晒,佢地嘅牛里脊真係絕配!每一口咬落去,都有嘅係牛肉嘅鮮嫩多汁!🔥👅味噌湯濃郁香濃,每一口都係暖身又暖胃!🍲🍚性價比超高,成個套餐埋單都唔洗$150,勁多燒肉勁滿足!仲有幾款唔同既燒肉LUNCH SET可以選擇,可以滿足不同口味人士既味蕾!
和牛燒肉一郎位於佐敦,絕對係肉食愛好者嘅天堂!

每一口咬落去,都有嘅係牛肉嘅鮮嫩多汁!🔥👅

味噌湯濃郁香濃,每一口都係暖身又暖胃!🍲🍚

2023-08-12
午餐
2023-09-12 87 浏览
尋日係佐敦收工,心癢癢想食和牛,於是搵下附近有無和牛放題。見有間叫和牛燒肉一郎,有A4黑毛和牛任食,星期一至四又平少少,一於就試下佢。上到去有A-F餐選擇,A就最平,F就最貴,我地就選擇咗E餐,佢就有12款黑毛和牛選擇,任食120分鐘。入正題啦,我地一坐底就會上頭盤 有海鮮同好多靚牛😻。和牛賣相都十分之唔錯,油花均勻,而海鮮有原隻大魷魚,海蝦,青口。首先試試個和牛三角腹肉,好鬆軟,和牛油脂充滿成個口腔,好重口味。到和牛里脊肉,相對無咁重油脂感,但都好重牛味有口感。再試埋和牛肩胛肉及和牛牛肋肉,2者都係非常之鬆軟,入口已經想再食第二塊,可以狂食不停。之後我地又叫左蒜蓉凡立貝,蠔,金針菇,雞比菇,牛舌等,而海鮮都比想像中出色,非常之新鮮可口,而菇類都好入味,有驚喜。牛舌都厚切,入口時一個字「Q彈爽」。最後到甜品環節,多種雪糕,雪條選擇,花多眼亂,但食得太多和牛啦,最後淨係食左紅豆牛奶雪條,未能品嘗其他種類,下次會再次光顧,要試盡哂D野食,甜品。
到和牛里脊肉,相對無咁重油脂感,但都好重牛味有口感。
在網上找到一家專注於頂級和牛料理的餐廳,每一種和牛都是精選自最優質的和牛,透過燒烤,呈現出和牛豐富的口感😍和牛需要手機掃碼下單,而其餘的前菜和甜品等等都可以自助☺️頭盤上了一盤海鮮拼盤:青口、海蝦 & 魷魚和牛牛肋肉肋肉部位的肉質鮮嫩,經過燒烤後,咬下去肉汁四溢🤤和牛肉眼肉眼部分的和牛肉質細膩,口感絲滑,香氣撲鼻,建議聞一聞之後再食😆和牛里脊肉里脊肉肉質相對比較厚實,不過勝在油花分佈均勻,吃下去剛剛好🤤和牛肉角切有點像是骰子牛,外型就像骰子一樣,雖然口感比較好,但是燒烤的時間稍微會較長😝薄炙蔥花牛舌把牛舌燒至外皮微焦,加入蔥花之後更是增添了一點特別的風味😉帆立貝 & 黑松露帆立貝點了兩款帆立貝,當中以黑松露更優勝,黑松露讓海鮮的鮮美與黑松露的香氣完美地融合在一起,值得比個Like👍🏻生蠔新鮮的生蠔保留了海鮮的原汁原味,燒烤之後,又是另有一番風味🤞🏻好味指數:9/10性價比指數:9/10餐廳名稱:和牛燒肉一郎餐廳地址:佐敦佐敦道31-37號百誠大廈3樓電話:27368218

和牛牛肋肉
肋肉部位的肉質鮮嫩,經過燒烤後,咬下去肉汁四溢🤤

和牛肉眼

和牛里脊肉

和牛肉角切

薄炙蔥花牛舌

把牛舌燒至外皮微焦,加入蔥花之後更是增添了一點特別的風味😉

帆立貝 & 黑松露帆立貝

電話:27368218

2023-09-07
  • 牛舌
2023-09-02 117 浏览
這裡位於佐敦,以其高性價比和絕佳的牛肉品質而聞名。我們點了他們的特選牛肋肉套餐,套餐內包含前菜、味噌湯、白飯以及200克的頂級日本牛肋肉。首先,讓我們先來欣賞一下這家餐廳的環境。和牛燒肉一郎的裝潢簡潔而現代,充滿著舒適的氛圍。餐廳的用餐區域寬敞明亮,桌椅整齊排列,給人一種舒適自在的感覺。此外,服務員們熱情友好,樂於解答客人的問題,讓我們感到賓至如歸。前菜之後,味噌湯的香氣彌漫開來。這碗濃郁的味噌湯口感豐富,帶有微微的鹹香味,喝下去能讓人整個身心都感到放鬆。特選日本牛肋肉!牛肉肉質鮮嫩多汁,經過炭火燒烤後,表面呈現出誘人的金黃色澤。每一口咬下去,都能感受到牛肉的鮮甜味道和豐富的肉汁在口中爆發。更令人驚喜的是,這份肉的份量十分慷慨,讓人感到物超所值。搭配上餐廳特製的醬料,這道烤肉真是一絕!白飯搭配上牛肉的滋味,讓人回味無窮。特選牛肋肉套餐結合了高性價比和優質的牛肉品質,讓人一次滿足口腹之慾。餐廳的舒適環境和熱情友好的服務更是為整個用餐體驗加分。無論是親朋好友聚餐還是情侶約會都很適合!
這裡位於佐敦,以其高性價比和絕佳的牛肉品質而聞名。

前菜之後,味噌湯的香氣彌漫開來。

特選日本牛肋肉!

白飯搭配上牛肉的滋味,讓人回味無窮。

2023-08-28
午餐
2023-09-01 54 浏览
上次係日本旅行食完燒肉,一直都想係香港食和牛燒肉😍終於搵到一間高質嘅日本和牛放題店!🔹E Course日本黑和牛 12款 (120分鐘)呢個120分鐘放題總共有145款嘅選擇,真係多到唔知食咩好頭盤方面就有黒毛和牛 6款(和牛牛肋條、和牛牛肋肉、和牛三角腹肉、和牛肉眼、和牛牛肉角切、和牛肩胛肉)、海鮮3款(魷魚、海蝦、青口)和是日黑毛和牛精選(和牛里脊肉)呢個放題完全滿足鍾意食和牛嘅朋友!除咗和牛外,仲有多款豚肉、雞肉、海鮮等選擇🥰最後,仲有甜品同日本雪條,真係花多眼亂

🔹E Course日本黑和牛 12款 (120分鐘)
呢個120分鐘放題總共有145款嘅選擇,真係多到唔知食咩好

最後,仲有甜品同日本雪條,真係花多眼亂

2023-09-01 68 浏览
重新安排餐牌後,加價了,肉也退步了,之前298餐已經有冰肉船,兩款半個爐面大既薄燒,而家要去到368,仍然沒有木船,薄燒只剩下牛里脊,而且只有之前的三份一大少,想滿足的話就要多點幾次,飲品區所有冰凍果茶都取消了,全自動綿花糖機停運,普通的牛胸腹,牛肋肉,也沒之前的優質,(可見圖) ,要不就選貴價的和牛套餐好了,當然那是另一個的價格了,如果以最便宜而能吃到薄燒的368套餐,競爭力就小很多了,沒和牛加持下,很多店能選…
2023-08-08
  • 牛舌
平時都好鐘意食日式燒肉,今次依間係燒肉放題可以就個人喜好選擇唔同set!總共六個餐揀,第一次試揀左個中間價位嘅$368,包左頭盤和牛薄灸壽喜燒、和牛牛肋肉同和牛里脊肉😗和牛入口真係好軟滑,特別係牛肋肉肉味又濃,油花又細緻均勻!之後就用app叫其他精選牛、豚、雞、海鮮、小食等等任食。雖然唔係最頂級嘅肉,但係平均質素都好高,試左薄炙牛里脊、薄切上等牛舌芯、日本豚肋肉等等都幾好👍🏻小食都特別推介明太子薯仔沙律、吉列炸蠔前者明太子嘅鹹香同薯仔好夾,口感軟淋好正!後者炸得酥脆又保持到生蠔嘅柔滑。出面仲有沙律、甜品同飲品任拎,雪糕仲要有啲係日本嘅款式,好高質!依間整體質素好好,想食多啲和牛可以比貴少少食其他set😛

和牛入口真係好軟滑,特別係牛肋肉肉味又濃,油花又細緻均勻!

小食都特別推介明太子薯仔沙律、吉列炸蠔
前者明太子嘅鹹香同薯仔好夾,口感軟淋好正!
後者炸得酥脆又保持到生蠔嘅柔滑。

依間整體質素好好,想食多啲和牛可以比貴少少食其他set😛
2023-08-27 55 浏览
人大左食得唔多都少左食左放題,又覺得質素無咁好,但依間食物質素真係好高!環境都好寬敞舒服,唔會好嘈放題有六個set揀,分別就係唔同嘅牛仼食,平日平嘅二三百都有,貴又可以有一千蚊到,任君選擇今次揀左set C($368),會有頭盤分別係和牛薄灸壽喜燒、和牛牛肋肉同和牛里脊肉,職員幫手燒!啲牛好靚,幾款都好好食,入口肉質細嫩之餘,油花分怖好靚入口即溶!另外仲可以用app叫其他精選牛、豚、雞、海鮮、小食等等,出面仲有沙律、甜品同飲品任拎,選擇真係好豐富!今餐真係好滿足!

今餐真係好滿足!
餐廳服務很好,環境舒適,而且提供高質量產地直送的和牛,除了品嘗到優質的肉眼、牛柳、西冷等部位外,更可以品嚐到日本豚肉、雞肉、海鮮及日本直送的甜品。 牛肉種類頗多,包括和牛舌、里脊肉和牛肋肉等。特別推薦里脊肉,它帶有理想的肉質和大理石紋路。只需快速燒2分鐘,牛肉香味已經四泣。沾上日本蛋汁,牛肉變得極為嫩滑,脂肪在舌尖上融化。每一口都充滿了濃郁的牛肉風味,令人陶醉。 豚肉方面就數豬頸肉最出色,它帶有豐富的油脂,而且肉質極為嫩滑。每一口都散發出濃郁的豬肉香氣,令人垂涎欲滴。沾上燒肉汁,增添了豚肉的風味層次。 至於雞腿肉,肉質嫩滑多汁,又帶有微妙的焦香。 最後要分享一下燒海鮮選擇。餐廳提供了新鮮的蝦、魚、青口和魷魚筒等海鮮,。我品嚐了大蝦肉質鮮嫩多汁。原隻魷魚筒爽口彈牙。 整體來說豚肉、牛肉、雞肉還是海鮮,都非常新鮮優質。此外,餐廳的服務也非常出色,職員友好且專業,耐心介紹各款牛肉部位又幫忙燒較難處理的牛肉。

至於雞腿肉,肉質嫩滑多汁,又帶有微妙的焦香。

2023-08-20 54 浏览
和牛燒肉一郎以主打日本產地直送,而且用智能化送餐模式,確保食材新鮮及衛生,是絕對值得一試的餐廳。 餐廳提供A-F 5款不同價錢的套餐。食材包括各種類型的新鮮海鮮,牛肉、豬肉和雞肉。而且配有各種配菜、沙拉、湯品和小吃,讓人感到興奮。是次享用了set c。 等待燒肉的時間,先品嚐了炸大蝦、炸蠔、薯條。炸大蝦外皮酥脆,但肉質依舊鮮嫩多汁,充滿了海鮮的鮮味。薯條香脆惹味,配上蛋黃醬非常開胃。 至於燒肉的部分,牛小排、牛里脊肉的肉質極為嫩滑,帶有豐富的脂肪紋理,每一口都帶來滿滿的滿足感。薄切牛舌芯及葱花牛舌,口感彈牙及爽脆,而且牛味香濃。 豚肉厚簿合適中,而且油脂豐富,香烤後口感酥脆。雞肉則清爽嫩滑,帶有微妙的炭燒風味。 青口、大蝦及多春魚等,肉貿飽滿新鮮。 菠蘿,香甜新鮮,烤過之後外脆內爆汁,酸酸甜甜,正好可以解膩。 特別欣賞他們對食材的用心處理及職員服務也非常出色,上菜速度快而且不時關注客人幫忙換燒烤網。

青口、大蝦及多春魚等,肉貿飽滿新鮮。

2023-08-17 85 浏览
未試過食和牛燒肉“放題”,這次是我第一次食。在網上預訂要選定食那個餐,我們選了中價位C至D。入坐後,便用QR CODE 落單去挑選自己心儀牛肉,和牛、牛肩,豚肉、雞肉、牛舌、燒菠蘿、海鮮、多春魚等等。味道真係唔錯,叫完又再柯打,牛肉真係好juicy,入口即容,啱晒我哋嘅牛魔王。還有許多韓式飲品及雪糕雪條,和沙律吧。因限時,100分鐘太短實在好趕,食到趕頭趕命,有啲消化不良,今天早餐連午餐都不用吃。服務: 夠鐘服務員提示我哋要走,但是沒有提示我們like 佢社交平台再平啲,我哋又忘記了,掛住柯打野食。總結:食物質素系好,但是時間太趕。香港大部分食肆是限時,有報道北上消費人多了,因為平,靚,正,又無限時。

2023-08-16
2023-08-15 109 浏览
放工後約咗朋友食燒肉,朋友揀咗呢間喺佐敦嘅和牛燒肉一郎,地鐵站出嚟行幾步路就到,非常方便一上到餐廳,成個感覺好舒服完全唔似燒肉店。真係無咩邊間燒肉店裝修風格夠膽用全白色做主色調,入到嚟成個感覺好乾淨企理,座位同通道都好闊落,完全無侷促感。仲有圍裙提供,唔怕會成身油煙味,好貼心我哋點咗個放題D餐,包一份A4和牛扒、4款黑毛和牛同埋3款海鮮,加埋其他食物總共有成132款唔同嘅選擇,非常豐富。自助吧有好多唔同飲料、雪條、甜品同沙律🥗等等,怕食得太多肉都有其他嘢食中和吓😆和牛燒肉一郎係用自動輸送帶傳菜,確保乾淨衛生一坐低就有職員幫手燒塊和牛扒,喺自助吧拎完嘢返嚟啱啱好食得🥰抵讚👍🏼西冷牛扒唔會太肥之餘肉味又濃四款黑毛和牛入面里脊肉最啱我胃口啲雪花分布得幾靚,同埋脊肉比較有質感。另外肉眼都唔錯,脂肪多少少但肉味甘香啲比較特別嘅係呢啲有生牛肉壽司🍣一場嚟到點都要試吓,牛肉好新鮮但又唔會有血水腥味,肉質都好鮮嫩,點返啲壽司豉油食真係好有風味海鮮有原條魷魚,燒起上嚟嗰種魷魚香真係正到不得了另外青口燒完都唔似第二度食會縮曬水,食落仲好鮮嫩多汁。之後點帆立貝都好鮮甜美味另外特別想提呢份蔥花牛舌,薄薄哋燒,

一上到餐廳,成個感覺好舒服

和牛燒肉一郎係用自動輸送帶傳菜,確保乾淨衛生

A4和牛扒

四款黑毛和牛入面里脊肉最啱我胃口
黑毛和牛

生牛肉壽司

海鮮有原條魷魚,燒起上嚟嗰種魷魚香真係正到不得了
海鮮

另外特別想提呢份蔥花牛舌,薄薄哋燒,再加埋啲蔥花香味食真係一種昇華😇壺漬牛肋肉又係眾多肉類入面比較吸引嘅,非常入味

總括嚟講,和牛燒肉一郎非常高質
無論餐廳潔淨程度、服務、食材選擇同質素都好上盛,下次有機會要再同朋友嚟試高一個level嘅餐先
2023-08-10
A4和牛扒