2007-08-28
見大家對呢家日本餐廳既comment唔錯, 尋晚就約左朋友去呢間餐廳食飯我地叫左一個set (有牛舌, 豬頸肉, 雞肉, 牛肉), pancake (其實係pizza), 豆腐海藻salad 同埋海鮮石頭飯如其他網友推介, d 牛舌真係勁正! =D 牛肉都好滑& 淋, 一向少食牛肉既我, 都覺得真係好掂啊!pancake 亦都好特別同埋好食, 即使凍左, d皮仍是脆脆的;石頭飯, d 飯焦好香口好好味!少少辣!也是值得一試! salad就冇乜驚喜, 一般而已; 可能我自己不太愛吃生既生菜絲絲吧; 不過伴上既sauce 就好好味, 有wasabi味道我地一行四人, 對於以上既份量都食唔晒呢... 最後, total 食左六百幾蚊, 俾想像中抵好多呀!以咁既環境同質素, 物超所值! ^^
石頭飯, d 飯焦好香口好好味!少少辣!也是值得一試!
以咁既環境同質素, 物超所值! ^^