2023-04-10 154 浏览
我真係好耐都冇食過咁難食嘅嘢,呢排亦都發現好多食評都係打手,識到啲咁難食嘅嘢,我真係忍唔住要馬上發文。經過旺角見到呢間餐廳,門口好似幾得意,餐牌亦都有 Keto 食物,想食個椰菜花飯,所以入咗去。叫咗個三文魚椰菜花飯,椰菜花飯我食得多,而係呢個濕到好似粥咁,唔知道以為食緊粥。椰菜花飯亦都有一種味,好惡頂。我未食過咁難食嘅椰菜花飯。當然唔會食得晒。跟住叫杯餐飲咖啡,嘩!茶餐廳都不如。好似唔知乜嘢溝水咁,我飲咗一口要馬上吐返落隻杯度,好難飲好難飲,仲要預先加埋糖。我真係好多年冇食過咁難食嘅嘢,只係希望大家真係多啲分辨心分辨吓寫手嘅評論可信性。我真係好多年都冇食過咁難食嘅餐廳,食完唔夠一個鐘馬上要發文。

2023-04-10