2018-07-10
一直想試呢間嘅片皮鴨難得約齊人又有優惠梗係要黎試下啦環境好舒服同寬敞服務態度亦都好好食物方面也很不錯。。。。。。。。。。。。。北京填鴨▸師傅會係你面前即席表現片皮,淨係望住佢片已經好吸引🤤 首先會片左鴨胸皮先,名為”一口酥”,點埋沙糖食,真係又香又鬆脆😍 然後就到鴨肉,一啲都唔肥膩,片得好薄,而餅皮亦都好薄,記住要趁熱食,唔係好快就凍架啦😊 最中意係有埋哈蜜瓜可以包埋黎食,減低罪惡感👍🏻。。。。。。。。。。。。。芹香鴨松生菜包 (而家做緊優惠,3位以上嗌半隻或全隻都會送呢個或醬爆鴨架)▸估唔到會炒得咁香,平時通常都會無乜味,加埋生菜包住黎食,連唔食西芹嘅我都覺得呢個好味😋。。。。。。。。。。。。。風味松子魚▸淨係睇個賣相已經知正啦,炸到金黃色,好鬆脆,配埋糖醋汁,酸酸甜甜好醒胃😍。。。。。。。。。。。。。腰果露▸平時個啲好杰身同好甜,但呢個完全唔會好甜好杰,反而仲好香好好味😋。。。。。。。。。。。。。另外前菜,炒鱔糊同埋炒年糕都很不錯😊
難得約齊人又有優惠
梗係要黎試下啦
環境好舒服同寬敞
服務態度亦都好好
食物方面也很不錯
北京填鴨
芹香鴨松生菜包
(而家做緊優惠,3位以上嗌半隻或全隻都會送呢個或醬爆鴨架)
風味松子魚
腰果露
。。。。。。。。。。。。。
另外前菜,炒鱔糊同埋炒年糕都很不錯😊