2022-07-10
2022-06-18女朋友推介👩🏻🌾爛賭女朋友打完麻雀🀄️同成班麻雀去咗觀塘醫吓肚🤰去咗間日本料理古今二🇯🇵餐廳位於觀塘工廈,裝修工業風,坐位之間好寬闊,坐得舒服☺️星期六晚市時段,餐廳都爆場了😁介紹返女朋友力推食物:辣妹,72蚊碟,佢面頭係滿滿既辣吞拿魚碎 ,卷中間係炸蝦,再加左芝士,賣相都係好岩打卡,而味道方面都唔錯,有少少辣加添味道層次,辣妹依個名改得好👱🏾♀️龍卷風沙律,76蚊碟,沙律充滿蟹柳絲,沙律菜,蟹籽,脆片,中華沙津,而且都多汁,份量方面超多,外型非常巨大同浮誇既龍卷風🌪🌪埼玉網燒牛舌,78蚊碟,牛舌厚切但好多肉汁,唔會燒到太乾身,外面食既牛舌一厚就出事,咬唔難,反而古今二嘅師傅,醬油同牛舌燒既時間配合得好好,好食到我無話可說🐮🐮雞泡魚干,68蚊碟,雞泡魚干食落好似魷魚油干咁,咬落會有,少少甜味,而且口感幾煙韌,配埋美滋醬食又幾惹味🐡🐡牛肉壽喜燒,208蚊鍋,一大鍋壽喜燒,牛肉份量超多,口感嫰滑,仲有紅蘿蔔,金菇,芽菜,韭菜,大量蔬菜既襯托下,加上壽喜燒汁味道濃厚,成鍋味道非常好🥩🥩橫綱力士龍蝦卷,228蚊碟,有鰻魚,仲有波士頓龍蝦,龍蝦卷造型非常精緻,有一粒魚子點綴,牛
女朋友推介👩🏻🌾
爛賭女朋友打完麻雀🀄️
同成班麻雀去咗觀塘醫吓肚🤰
去咗間日本料理古今二🇯🇵
餐廳位於觀塘工廈,裝修工業風,坐位之間好寬闊,坐得舒服☺️
星期六晚市時段,餐廳都爆場了😁
介紹返女朋友力推食物:
橫綱力士龍蝦卷,228蚊碟,有鰻魚,仲有波士頓龍蝦,龍蝦卷造型非常精緻,有一粒魚子點綴,牛油果同龍蝦既味道好夾,食落口個吓鮮味十足,對得上個價錢🦞🦞
雜錦天婦羅,88蚊碟,天婦羅有炸蝦,炸茄子,炸蕃薯,炸粉同食料比例合適,唔會好似齋食麵粉咁樣,天婦羅上菜嘅時候,仲有係熱辣辣,味道幾好🍤🍤
整體食物質素超水準了,女朋友話好推介依間餐廳,難得係賣相同味道,兩者可以一齊並存,價錢四人平均300蚊到,合理價錢,一定會再去🤘🏻🤘🏻🤘🏻
#古今二
#雜錦天婦羅