2023-03-18
地址在工廈,但比想象中易去,就係地鐵站旁,上一層樓梯就到左,而且門外裝飾得好有格調😊- ⭐️推介⭐️ 雜錦天婦羅🍤 💲88一碟有齊三樣野(蝦、紫薯、仲有一款記唔起😆),每款兩件,兩個人食好fit👍🏻- ⭐️推介⭐️ 金龍卷🐲 💲98睇食評見好出名,就叫來試試,三文魚、炸蝦、芝士既配搭真係冇得輸😍仲要有整埋隻龍頭同龍尾,for埋你打卡😆- 炸雞芝士卷🐥 💲58兩款都芝士之下,呢款就有少少比下去,食落比較似雞肉卷,不過不失。- 柚想蝦你沙律🥗 💲98的確係超多水果係入面,蘋果、柚子、牛油果、車厘茄⋯⋯⋯⋯而且無敵大盤,我估4個人先食得晒😆係清新好味既👍🏻- 日式冷麵🍜 💲92都係超級大碗,相信如果食晒佢,就唔會再食到其他野😅 麵幾彈牙爽口,不過不失。係工廈入面係一個幾舒服既角落,食物都算幾美味,係叫既時候點得太多卷物、沙律同麵,好快已經好濟,試唔到太多特色及值得推介既野~整體都係幾精緻好味既一餐!
- ⭐️推介⭐️ 雜錦天婦羅🍤 💲88
- ⭐️推介⭐️ 金龍卷🐲 💲98
- 炸雞芝士卷🐥 💲58
- 柚想蝦你沙律🥗 💲98
- 日式冷麵🍜 💲92
~整體都係幾精緻好味既一餐!