2019-05-10
今日去左十下打邊爐 平時如果兩個人去打邊爐好多嘢都想叫花多眼亂但係兩個人又驚食唔晒 但佢呢度有個二人套餐就啱晒我呢啲有選擇困難症嘅人 二人套餐都可以啊鴛鴦鍋底我就叫咗麻辣同埋胡椒豬肚湯佢個湯底都超足料尤其是係胡椒豬肚湯勁多豬肚同埋酸菜係超入味嘅 而湯底佢唔係超辣所以唔係好識得辣嘅朋友可以試吓佢個二人套餐有11樣野 有牛肉係手切肥牛份量一啲都唔細架又有花雕雞啲雞都好滑 佢仲有個三寶滑 你見到佢三個圓形其實一啲都唔細 整開之後有好多粒 而且超彈牙跟住係我最鍾意嘅流心粟米丸 裏面嗰啲粟米湯超級濃 如果唔係叫呢個餐嘅人都一定要叫呢個丸試下 好好味仲有鴨血一碟 其實本來我叫麻辣湯底已經有系裡面 平時好鍾意食豬紅鴨血嘅我一個人都食得晒當然唔少得我最鍾意嘅寬粉啦 佢啲寬粉有兩個粉 食落煙煙韌韌👍🏼佢個蔬菜拼盤係我最欣賞佢裏面有吾少蔬菜 夠你食有大白菜 生菜 冬菇 白蘿蔔 粟米 所以吾鐘意食死一隻菜嘅朋友都好值得叫尼個拼盤