2021-10-14 54 浏览
八木橋 燒肉 高質肉類放題😍依家做緊午市“霞”買一送一 (須18:00前離座)2位收費共:$478 每人只需$239 (已計埋加一)頭盤 (只限一次)新鮮鮑魚 芝士雞肉 雞泡魚乾比目魚 好高質 油脂分布得好平均 好幸福🤤茶壺漬牛筋條 極推薦🤪好多汁而且牛筋條肉質好軟熟 完全唔硬😍刺身拼盤正常口感 都幾新鮮 而且都幾多選擇😎例如有吞拿魚 三文魚 油甘魚 甜蝦普遍有幾種口味可選 我個人推薦辣味😝肉類推介極上牛板腱、牛肩脊肉、牛舌性價比高☺️肉質鮮嫩而且多汁🥩燒幾下就做到入口即溶嘅口感 好juicy!!😙海鮮🦞掋食之選 有鹽燒鯖魚🐟、香草墨魚仔🐙、半殼扇貝、沙嗲燒廣島蠔🦪炸物 熱辣辣好香脆🤩炸蝦天婦羅、番薯天婦羅、炸金菇天婦羅仲有任飲嘅飲品櫃同埋任食嘅甜品櫃😆
八木橋 燒肉 高質肉類放題😍
依家做緊午市“霞”買一送一 (須18:00前離座)
2位收費共:$478 每人只需$239 (已計埋加一)

頭盤 (只限一次)
新鮮鮑魚 芝士雞肉 雞泡魚乾
比目魚 好高質 油脂分布得好平均 好幸福🤤

茶壺漬牛筋條 極推薦🤪
好多汁而且牛筋條肉質好軟熟 完全唔硬😍

刺身拼盤
正常口感 都幾新鮮 而且都幾多選擇😎
例如有吞拿魚 三文魚 油甘魚 甜蝦

普遍有幾種口味可選 我個人推薦辣味😝
肉類推介極上牛板腱、牛肩脊肉、牛舌
性價比高☺️肉質鮮嫩而且多汁🥩
燒幾下就做到入口即溶嘅口感 好juicy!!😙

炸物 熱辣辣好香脆🤩
炸蝦天婦羅、番薯天婦羅、炸金菇天婦羅

仲有任飲嘅飲品櫃同埋任食嘅甜品櫃😆
2021-10-13 56 浏览
試下新野 頭盤有條比目魚 甜到食緊十斤糖咁啲牛肉一滴牛味都冇…海鮮有陣叔味,我都唔知講咩好差到爆唯一食得落係雞肉,似平時係超市果啲急凍雞扒,起碼冇叔😂金菇同台灣腸都’叔叔地’員工都友善既,但真係冇下次咁嘅價錢我都係去食牛角算
試下新野 頭盤有條比目魚
甜到食緊十斤糖咁
啲牛肉一滴牛味都冇…
海鮮有陣叔味,我都唔知講咩好
差到爆
唯一食得落係雞肉,似平時係超市果啲急凍雞扒,起碼冇叔😂
金菇同台灣腸都’叔叔地’

員工都友善既,但真係冇下次
咁嘅價錢我都係去食牛角算

2021-10-13 48 浏览
諗諗吓對上一次食燒肉已經係疫情前喺日本熊本嘅事,今日朋友帶我嚟食呢間喺旺中隔離嘅T.O.P.商場嘅八木橋燒肉,真係好有驚喜。佢總共有四款放題可以選擇,當然價錢越高,可以選擇嘅食物就越多。我同朋友揀咗霞,頭盤可以有M5和牛西冷、鮑魚、雞泡魚乾同埋五色刺身盛。刺身有三文魚、希靈魚、鯛魚、帶子、蝦等等,賣相都幾靚,食得出好新鮮。個人特別鍾意佢嘅鯛魚,食落好爽口。後尾都追加左幾次刺身,次次都係新鮮嘅。佢嘅牛肉選擇都算幾多,除咗頭盤嘅M5和牛西冷,仲有特別少少嘅醬油牛肋肉,同埋肩脊肉、牛舌同埋牛板腱等,全部都好新鮮。M5和牛西冷肥瘦均勻,食落有好香嘅牛肉味。醬油牛肋肉嘅筋比較多,入口比較濃味,好有咬口。豬肉同埋雞肉都係必食。個人好鍾意米澤三元豚肉,細細塊咁,可以一口一件。雞肉嘅話,個人就好鍾意佢嘅Mozzarella芝士雞腿肉。首先整溶左佢啲芝士,再燒熟啲雞肉,最後加上芝士嚟拉絲,真係好好味。海鮮類有鮑魚、比目魚西京燒、鯖魚、虎蝦、牛油帆立貝等等。鮑魚都幾大隻,跟足佢嘅指示燒嘅話,真係好爽口彈牙,真係好食過日本餐廳嘅磯燒鮑魚。比目魚西京燒同鯖魚都好新鮮,食落唔會好腥。雞泡魚乾燒到變透明之後就可以

海鮮類有鮑魚、比目魚西京燒、鯖魚、虎蝦、牛油帆立貝等等。鮑魚都幾大隻,跟足佢嘅指示燒嘅話,真係好爽口彈牙,真係好食過日本餐廳嘅磯燒鮑魚。比目魚西京燒同鯖魚都好新鮮,食落唔會好腥。雞泡魚乾燒到變透明之後就可以用鉸剪剪開一條條嚟食,用嚟送酒或者汽水真係一流。

蔬菜類我哋要咗牛油金菇、牛油粟米同埋番薯仔。因為有牛油嘅關係,金菇同粟米好香口。番薯仔同平時喺日本串燒餐廳食到嘅一樣,又甜又林。

嘢飲同雪糕嘅選擇都幾多,有基本嘅可樂、雪碧,又有烏龍茶、荔枝汁、芒果汁等等,可以自己任攞。

如果大家唔想食來食去都係嗰幾間連鎖燒肉店,不妨試吓呢間八木橋。
2021-10-13 42 浏览
約咗班朋友去旺角 朋友介紹去呢一間燒肉放題👍🏻 價錢超級抵食呀,二人同行一人消費,可以girls talk 一番。頭盤,好正好有有驚喜佢哋仲講解得好清楚點樣去燒烤先至好味,yeah !!!一定燒得好好味啦😋😋季節刺身:鮮甜美味嘅比目魚,M3和牛西冷yeah 想幾多成熟就自己決定。日本燒肉非常鮮甜所以我通常都唔會落醬汁去燒架。有好多唔同款嘅肉😋,豬牛羊雞魚海鮮等等都有架,可以樣樣都叫啲嚟試吓先,甜品叫泡芙Yummy Yummy😜😜 另外仲有好多款👍🏻有雪糕🍦雪條等等甜品任食,爽呀!佢哋係用QR code落單,非常方便。
2021-10-13 43 浏览
好正好豐富!lunch time燒肉buffet見到做緊優惠,🤓佢哋嘅午市套餐霞,更有買一送一,所以weekdays同friends約lunch都好抵食~🥳濕式·M5熟成和牛燒起身好juicy,熟成之後更有肉香🥩特別濃郁,m5油脂甘香,燒完香噴噴,嫩滑有口感~櫻花蝦天婦羅脆身好食,蝦肉鮮甜🥰更有吉列芝士等炸物滿足你~香口滋味會上癮!💪🏻記得試下特色面食嘅赤阪魚蛋烏冬呀,烏冬彈牙仲好滑!😋

記得試下特色面食嘅赤阪魚蛋烏冬呀,烏冬彈牙仲好滑!😋
2021-10-11 65 浏览
約朋友黎旺角行街,專登黎呢度食lunch,依家平日午餐有買一送一,我地就揀咗$398 霞套餐。呢個套餐係第二多嘢揀,淨係燒肉都超多選擇,而且係用手機追加落單,方便又衛生!至於飲品/甜品 同埋醬汁,就可以自己喺出便攞,同樣選擇眾多,我地就最中意放題時候飲番罐仙草,降降熱氣!套餐頭盤有精選海鮮肉類拼盤,連鮑魚都有,果然抵食,另外佢地個韓式牛肋肉好入味,燒起黎好好食!呢度好貼心會有tips 教你點樣燒得好食,跟住就唔洗擔心燒幾耐先熟^^頭盤仲有sashimi,非常新鮮好食!主菜當然要介紹下M5 和牛西冷扒,油脂分佈均勻,我地燒到medium rare食,超正,推介!當然鍾意牛肉既我又點會放過其他,呢度有得選擇唔同醬料製作既牛肉,我地最鍾意都係辣醬同韓式!除咗肉類之外,佢地都有好多海鮮選擇,而且上菜速度仲非常快!仲有蔬菜類添,BBQ當然唔少得菇類啦,同埋我最愛既甜薯!非常滿足的一餐,我地一定會再黎幫襯!

頭盤仲有sashimi,非常新鮮好食!

除咗肉類之外,佢地都有好多海鮮選擇,而且上菜速度仲非常快!

仲有蔬菜類添,BBQ當然唔少得菇類啦,同埋我最愛既甜薯!

非常滿足的一餐,我地一定會再黎幫襯!
2021-10-11 48 浏览
Lunch同朋友一齊嚟呢間食燒肉放題🤪係TOP多幾方便,餐廳空間都幾大坐得好舒服😌揀咗$398既放題,而家做緊買一送一,買單都係$500左右都幾抵食!頭盤有刺身(三文魚希靈魚之類)都幾新鮮🤤,比目魚燒嚟食好jeng!😍又多肉又唔會好肥。雞肉配埋芝士都幾好食,牛肉有好多唔同部位可以揀,例如牛舌、牛肩肉,仲有一口牛同西冷,呢間比較特別嘅嘢食就係牛肉有唔同嘅配料,例如韓風醬油同辛辣味嘅牛肉,都值得一試~😜仲有唔同豚肉不過就無嗌到🤣海鮮類有鯖魚、鮑魚、蝦同扇貝等等,都好多選擇,同埋係新鮮嘅唔會有腥味,個人覺得鯖魚好好食🤣嗌左幾份🤣飲品嘅種類都算齊全,仲有任食movenpick同haagen dazs 雪糕!不過食到一個半鐘就截單架啦🤣幾鍾意餐廳入邊有解釋到某啲食物要點樣燒先好食,覺得幾貼心🤣🤣服務質素都唔差,可以再食多幾次🤭

2021-10-09 116 浏览
樓上嗰啲係咁話好食嘅真係咪信,與其俾咁多錢打手不如做好少少食物質素先啦早兩日係T.O.P. 行街 , 行過見到呢間燒肉放題見到餐牌有比目魚西京燒 , 又有刺身 , 咁就揀咗一個「霞」套餐一行到入去坐底伏味濃到 , 舊式漢和鐵板燒烤 ,仲要自己噴油 , 唔講唔知以為返咗2010年一坐低咗都知瀨野 , 星期五晚旺角八點 , 呢間鋪竟然左一半位係吉嘅 送果個頭盤刺身無味嘅 , 啲刺身仲衰過街邊啲鋪仔 , 食咗一舊就無食送嗰舊M5牛扒仲衰過我喺樓下惠康買嘅牛扒 , 要瘋狂自己加黑胡椒同鹽先叫有少少味道唯獨係比目魚西京燒好少少,係落咗好多調味料先叫放到入口 ,落單時肉類填一點知佢真係比一片肉 , 係一片 , 同喺兆萬食放題真係冇分別 , 食物種類又少 , 同一種肉比五個醬揀就好似好多選擇 ,真係人唔笑狗都吠出嚟 , 啲海鮮係梅嘅 , 啲肉係啱啱冰格拎出嚟未融雪嘅 , 買單計埋加一差唔多成$500一個人 都唔知那裏來的自信可以覺得自己收得咁貴

早兩日係T.O.P. 行街 , 行過見到呢間燒肉放題

都唔知那裏來的自信可以覺得自己收得咁貴

2021-10-08
2021-10-09 66 浏览
「從前幻想人大了就可以像B612星球的小王子, 周遊列國 ,四處遊歷見識。。。同擁有全宇宙最獨一無二的玫瑰花。亅「 我比較實際, 虛無浪漫的法式little prince唔啱我,做現代版鹿鼎記裏面看似平凡的小桂子不是更貼地、更好嗎 !!起碼我們現在可以在旺角大模斯樣的逛街, 吃烤肉 。。。不亦樂乎!!」正所謂:理念唔同緊要、只要溝通到就得 。。。未睇過「是滴是友」唔緊要, 一些看似mis-match的朋友配搭, 其實或許可以為沉悶的生活擦出新火花呢?來到旺角「朗豪坊」和新的「618上海街亅 唐樓修復懷舊商場 ,感受一下午飯前旺角密密麻麻的人潮 。。。順道品嚐一下同事介紹,位於核心內圍的人氣烤肉店, 食一下道地好嘢! 也是紓解工作壓力的好方法。。。這家「八木橋日式燒肉店亅的店址位於旺角新開的領展平民商場 T.O.P. (This is Our Place) 4樓, 這個新商場是圍繞著年輕人的最新玩意來包裝的, 有點像日本秋葉源的綜合潮流商場。店舖的種類包羅萬有,賣的都是價錢親民的潮流飾品、服裝等當時得令的東西。就在我們吃完東西離開時,便看到很多中學生放學後來這裏逛街購物, 商場的大電視正

就在我們吃完東西離開時,便看到很多中學生放學後來這裏逛街購物, 商場的大電視正播放著教主Anson Lo的新歌Megahits, 還有招牌食鬼舞步和手勢, 感覺很熱鬧!

今天我們點了一個任食套餐 ,叫“霞”, 由於現正在做promotion ,所以有買一送一 的優惠,抵!

餐廳的食品種類蠻豐富的, 在等候烤盤變熱的時候, 還可以先吃「魚生拼盤亅和不同種類的熟食/前菜, 包括中華沙律和天婦羅蟹柳等小食。

飲品的種類也很多, 有點令人花多眼亂, 選擇性困難復發。。。

不過,首先當然是要品嚐一下今天的主角「烤牛肉及烤海鮮」:

不同部位的牛肉,已經預先替我們切成了不同大小和形狀,方便烤熟。 除了在廣告內說的招牌M5和牛外、 還有醃成不同口味的其他口味牛肉可供點叫:如山葵味wasabi牛、七味粉辣牛、一囗牛、脆牛筋等。。。

海鮮的種類也很豐富:有鮑魚、帶子、 生蠔、青口、比目魚、蝦、雞泡魚乾和多春魚等!

另外還有雞和豬等不同的肉類可供選擇。

蔬菜的種類亦不少: 包括南瓜、粟米杯、 金菇、冬菇、雞髀菇 等等,都是健康、而且可以任食的選擇!

最後,還有很多不同種類的甜品可以任叫,還有雪糕 、雪條可以自由取用!!

放題有個好處,就是可以在同一時間提供不同選擇,一次過令兩個口味不同、要求不同的人吃得飽足 。。。 為這次來自兩個星球的人的聚會,譜出一個完美的結局!

「 吃飽了,就要回去繼續搏殺了!OJ? 亅

。。。🦉

福福郎staycation食評系列, 有全港十八區的特色餐廳介紹 ,你今日睇曬未?! 請按左上角的「福福郎貓頭鷹頭像」, 參閱我的其他文章啦!

忘了介紹我喜歡的食物的味道。。。哈哈! 現在補充:

如果要票選今餐我覺得最好吃的東西。。。頭三位 , 它們會是:

(1)首先 我會選烤比目魚。 由於比目魚的油分比較多, 在燒烤加熱的時候已經聞到很香。。。真正魚肉香氣四溢。到放入口吃時, 一口咬下去,油份充滿了我整個口腔, 魚肉很甘甜 美味, 值得推介。

(2)招牌M5和牛也很好味, 烤完後, 牛肉被半凝固的狀態的一層牛油 包裹著, 單看賣相已經 令人垂涎欲滴 。。。吃起來外皮帶點脆口、肉質依然鮮嫩好味, 也是我的至愛之一。

(3)最後想推介的是烤雞泡魚, 烤完之後有一點像吃泰式魚乾, 而且這個小東西不是很多地方有得吃, 所以 來到這 塈琱@定會試一下!
2021-09-30
庆祝纪念
纪念日
  • 比目魚西京燒
  • M5和牛西冷
2021-10-09 39 浏览
旺角優質嘅燒肉放題 而且仲有買一送一優惠!座位舒適 油煙抽風系統都做得非常唔錯「霞」放題原價每位$398已經包括一個豐富嘅刺身拼盤燒肉同埋海鮮選擇都非常多濕式熟成M5和牛西冷肉味香濃韓風瓷壺醬油牛肋肉充滿風味海鮮方面鮑魚同埋比目魚西京燒都好新鮮仲有mozzarella 芝士雞脾都係必食推介雞肉好嫩滑 加埋芝士回味無窮仲有好香口既雞泡魚乾 燒到金黃香脆就可以食另外仲有任食炸物 蝦多士炸天婦羅都非常香口!記得食埋甜品先走
旺角優質嘅燒肉放題
而且仲有買一送一優惠!
座位舒適 油煙抽風系統都做得非常唔錯

雞肉好嫩滑 加埋芝士回味無窮
仲有好香口既雞泡魚乾
燒到金黃香脆就可以食

另外仲有任食炸物
蝦多士炸天婦羅都非常香口!

記得食埋甜品先走
2021-10-09 29 浏览
十月係我的生日月,朋友話請我去旺角八木橋食Lunch燒肉放題慶祝,我當然冇意見啦!餐廳坐位寬敞舒適,Lunch做緊買一送一,坐落服務員先送上一份刺身,一份M5和牛及一份拼盤,拼盤有鮑魚,比目魚,雞肉,茶壺漬牛肋條及我最鍾意食的雞泡魚乾,餐廳好細心,在坐位側邊貼上燒烤方法提示客人。唔係咁多放題有雞泡魚乾食,口感好似燒魷魚,但又比燒魷魚香,真係唔錯。剌身好新鮮,我哋再order咗一次。M5和牛入口即溶,牛味濃郁,仲可以無限order添。因為疫情關係,店員話不設自取小食枱,全部用手機落單,我哋再order咗虎蝦,牛舌,牛板腱,牛肩脊,羊架,多春魚。全部都好好味,食得出餐廳選料尚盛。餐廳提供很多種類食物及甜品,因為太飽,我們只Order以上其中一些,飲品又可以自取。甜品方面又好多款,食飽後我抱住唔好蝕底的心情,食咗二支韓國雪條。這餐真係好滿意,結賬二人都唔駛五百元,真有超值的感覺!
2021-10-09 19 浏览
平時出開旺角都好鐘意行T.O.P呢個商場…多鋪頭行之餘,重點係又有野食..今日一上到4樓就比呢塊勁大招牌吸引住..行近見到午市仲有個套餐做緊買一送一..咁抵食..就即刻同朋友入去啦裝修非常寬敞..而且一入去都感覺唔到好重油煙味仲要咁啱被安排坐響飲品櫃隔離..飲品種類選擇都多..除咗茶之外仲有可樂果汁等等..一坐低店員會先奉上刺身拼盤同埋一碟烤肉拼盤..刺身質素都好新鮮…而且種類都多..除咗隻大牡丹蝦之外..其餘刺身都可以任點..拼盤包括有雞泡魚乾🎏從來未試過親手自己燒雞泡魚乾..燒出嚟熱辣辣..如果有埋沙律醬配搭就完美..比目魚西京燒🐟呢個好好味..本身都好鐘意食魚..呢塊比目魚佢燒完出嚟甜甜地..魚質嫩滑...芝士雞腿肉🧀🐓芝士燒溶後再點埋落啲雞肉度..好夾!.鮑魚燒鮑魚真係冇得輸..爽口彈牙..而且Size都唔算細隻。.米澤三元豚肉🐷薄切, 我哋燒完再點咗個生菜夾住嚟食...韓風瓷壺醬油牛肋肉🐄肉質有少少韌..但牛肉味都好重好香..好貼心地..枱面上面都有教咗你點樣燒呢一個拼盤入邊嘅時間..咁就唔使驚over cook 啦套餐仲有令人最期待嘅M5熟成和牛輕輕燒一兩分鐘..入口即溶·
平時出開旺角都好鐘意行T.O.P呢個商場…
多鋪頭行之餘,重點係又有野食..
今日一上到4樓就比呢塊勁大招牌吸引住..
行近見到午市仲有個套餐做緊買一送一..
咁抵食..就即刻同朋友入去啦

裝修非常寬敞..
而且一入去都感覺唔到好重油煙味

仲要咁啱被安排坐響飲品櫃隔離..

飲品種類選擇都多..
除咗茶之外仲有可樂果汁等等..

一坐低店員會先奉上刺身拼盤同埋一碟烤肉拼盤..
刺身質素都好新鮮…而且種類都多..
除咗隻大牡丹蝦之外..其餘刺身都可以任點..

拼盤包括有

雞泡魚乾🎏
從來未試過親手自己燒雞泡魚乾..
燒出嚟熱辣辣..如果有埋沙律醬配搭就完美..

比目魚西京燒🐟
呢個好好味..本身都好鐘意食魚..
呢塊比目魚佢燒完出嚟甜甜地..魚質嫩滑..
芝士雞腿肉🧀🐓
芝士燒溶後再點埋落啲雞肉度..好夾!

鮑魚
燒鮑魚真係冇得輸..爽口彈牙..
而且Size都唔算細隻。
米澤三元豚肉🐷
薄切, 我哋燒完再點咗個生菜夾住嚟食..
韓風瓷壺醬油牛肋肉🐄
肉質有少少韌..但牛肉味都好重好香..

好貼心地..

套餐仲有令人最期待嘅M5熟成和牛

輕輕燒一兩分鐘..入口即溶

·沙嗲汁燒生蠔🦪
蠔size大隻連埋個沙嗲汁一齊燒又好夾..
·牛油粟米🌽
呢個係平時食燒肉必點的..
·黑糖蕃薯🍠
呢個我哋encore左三次,
黑糖燒到溶嘅時候個番薯又吸晒啲味..
少少拉絲效果..好食!

大部分有汁/調味既都有用錫紙兜方便燒

另外在單點咗少少其他肉試吓
質素亦都不錯👍🏽

扇貝size都大隻..
由於平日有買一送一..
最後埋單人均$25x左右..
午市食到咁樣真係超值..又飽又滿足

2021-10-07 19 浏览
下晝放半日假,和朋友來到旺角T.O.P商場試試燒肉放題。分四個價錢,我和朋友選了霞(HKD 398),午市套餐買一送一,性價比十分高,坐得舒適,而且抽風系統和衛生良好。霞 這款包了94 款食物,第一round 會有指定款式,其實也頗多,鮑魚正常發揮,M5和牛西冷不是很嫩,反而味淋魚干,米澤三元豚肉,比目魚西京燒味道不錯!魚干燒起來很香,比普通魷魚香口,豚肉爽口,西京燒有一點甜味,魚肉質鮮嫩。之後追加一點海鮮如虎蝦、扇貝,熟食如台式腸,章魚小丸子也不錯。飲品方面很多選擇,甜品有雪糕雪條。

2021-10-07 30 浏览
餐廳位於旺角T.O.P.商場,鄰近旺角地鐵站十分方便。今次和朋友一起試食「霞」燒肉放題,有牛和海鮮,揚物等選擇,而且加$58仲可以食埋刺身!落單只要掃一掃QR code去order就搞掂👍🏻飲品可以出去出面雪櫃到任拎。一坐低店員好快就拎咗頭盤比我地,食完頭盤後可以再order其他肉類/海鮮。頭盤包括原隻鮑魚、半溶芝士雞肉、比目魚、茶壺漬牛筋條、豚肉和雞泡魚干。雖然主打燒肉放題,但仍然有無限量刺身供應,刺身種類都有成十幾款,啱晒我呢啲想試唔同款式嘅人。嗰日有叫到生蝦,希靈魚,三文魚,劍魚腩等等,全部都幾新鮮。份量適中,唔使擔心會食得太多食唔落燒肉。嗰日晏晝去,刺身都係即叫即切,每次刺身盤都有大量冰塊,唔使驚燒肉燒太耐刺身會易變壞另外,特別推薦一定要食熟成M5和牛西冷肉眼,牛至帶出和牛香味,食落好肉和油脂比例剛剛好,不會太膩!忍唔住食完又食😚除此之外,我哋都有叫到牛脊肉、牛舌、一口牛粒、牛腹胸等等。每種肉類都有分開原味、七味辛辣、韓風醬油、法芥味,可以按照喜好選擇!

• 比目魚西京燒
  • M5和牛西冷
2021-10-06 19 浏览
午市“霞”套餐一送一真係真心抵~如果想刺身都任食記住三日前預訂~疫情下比較注重餐廳嘅環境呢度空間感都幾足首先店員會想呢幾樣嘢食刺身六點~~樣樣都好新鮮最正有帶子同埋大蝦另外西京燒比目魚超好味仲有鮑魚同雞泡魚乾呢幾樣難控制嘅食物店家已經貼左指引教點樣控制火候鮑魚記住影完相之後要將個殼向返上如果唔係有機會爆就危險呢個係熟成牛(好似係)食落好重牛味,灑少少鹽食已經好正係我最愛嘅牛舌仲有好多隻味天掃羅即叫即炸,炸漿好薄身我最鍾意嘅燒菇仲有雪糕雪條~韓國呢隻蜜瓜味真係冇得輸朱古力糯米糍同朱古力泡芙都好濃郁
午市“霞”套餐一送一真係真心抵~
如果想刺身都任食記住三日前預訂~

疫情下比較注重餐廳嘅環境

店家已經貼左指引教點樣控制火候

鮑魚記住影完相之後

要將個殼向返上

如果唔係有機會爆就危險

呢個係熟成牛(好似係)

食落好重牛味,灑少少鹽食已經好正

係我最愛嘅牛舌

仲有好多隻味

天掃羅即叫即炸,炸漿好薄身

我最鍾意嘅燒菇

仲有雪糕雪條~韓國呢隻蜜瓜味真係冇得輸