2021-10-11
Lunch同朋友一齊嚟呢間食燒肉放題🤪係TOP多幾方便,餐廳空間都幾大坐得好舒服😌揀咗$398既放題,而家做緊買一送一,買單都係$500左右都幾抵食!頭盤有刺身(三文魚希靈魚之類)都幾新鮮🤤,比目魚燒嚟食好jeng!😍又多肉又唔會好肥。雞肉配埋芝士都幾好食,牛肉有好多唔同部位可以揀,例如牛舌、牛肩肉,仲有一口牛同西冷,呢間比較特別嘅嘢食就係牛肉有唔同嘅配料,例如韓風醬油同辛辣味嘅牛肉,都值得一試~😜仲有唔同豚肉不過就無嗌到🤣海鮮類有鯖魚、鮑魚、蝦同扇貝等等,都好多選擇,同埋係新鮮嘅唔會有腥味,個人覺得鯖魚好好食🤣嗌左幾份🤣飲品嘅種類都算齊全,仲有任食movenpick同haagen dazs 雪糕!不過食到一個半鐘就截單架啦🤣幾鍾意餐廳入邊有解釋到某啲食物要點樣燒先好食,覺得幾貼心🤣🤣服務質素都唔差,可以再食多幾次🤭