2022-06-29
旺角行完街梗係要搵好嘢食啦,呢間和牛燒肉放題係我心水推介!佢哋啲黃牛真係好鬼死正㗎😁我哋睇完之後就覺得套餐「雲」已經好夠我哋食,但係食物款式已經有82款,真係逐樣做樣嗌都有排食啦😁😁呢個套餐有個頭盤,包咗Mozzarella 芝士雞腿肉,韓風瓷壺醬油牛肋條,米澤三元豚肉等,仲有就梗係濕式熟成M5和牛西冷,快西冷啲顏色勁靚,上到枱都同佢影咗幾張合照,哈哈😍重點係呢幾款肉嘅肉質都勁好味,真係唔捨得咁快就食晒佢🤣不過食完都唔緊要因為個套餐仲有其他肉類選擇,嗰啲牛舌同埋牛肩肉,仲有豚肉同雞肉都好好味,每款燒完都好juicy!!!食完肉類就食下其他燒物,例如洋蔥,多春魚,虎蝦,廣島蠔😳仲有餐前小食,中華沙律,螺肉等,真係滿足晒我哋唔同嘅口味🫣最後梗係探埋佢嘅甜品同雪糕啦,食飽就帶埋啲戰利品返屋企啦🤤
最後梗係探埋佢嘅甜品同雪糕啦,食飽就帶埋啲戰利品返屋企啦🤤