2023-03-23 120 浏览
今日中午黎到食燒肉放題,食完晚飯都唔駛食呀,買一送一,110款以上既食物,燒足兩個鐘,超癲!🫦味淋魚干,比目魚西京燒,鮑魚全部都任食,魚干咸咸地,燒完唔會太硬又有口感,慢慢食就岩晒;比目魚就都算厚,見到幾肥美,燒到啲魚油出晒黎,好香甜,鮑魚都大大隻,又新鮮,燒完都好鮮甜,軟嫩不老!💋A5 黑毛和牛西冷呢個只有一塊,真係唔夠喉呀,因為真係好好好正!應該係由鹿兒島直送,特別新鮮,係後腰脊肉,近臀部,所以特別有質感彈性,霜降分佈都好好,好有咬勁,燒到每一啖都有濃郁既牛肉香氣,仲好有肉汁,爽!👅四品和牛燒肉盛呢個有幾款A4和牛,無A5和牛咁靚,但都好掂呀!我覺得最好食係A4黑毛和牛三角腩,腩位肥美萬分,啲膏紋勁多,肉質係柔軟,綿滑既,好似棉花糖咁,又香牛味,好食到爆呀!👀香蒽薄切和牛呢個薄切既和牛就仲正,薄薄地,燒完點啲蔥花,豉油,生雞蛋,味道豐富,好掂!
🫦味淋魚干,比目魚西京燒,鮑魚
💋A5 黑毛和牛西冷
👅四品和牛燒肉盛
👀香蒽薄切和牛
2023-03-13 428 浏览
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🍽 八木橋日式燒肉 (旺角)📍 旺角彌敦道700號T.O.P. This is Our Place 4樓409A & 409 B號舖🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟前嗰排喺社交平台嗰度見到呢一間日式燒肉店嘅套餐做緊成人半價,咁抵就上網book咗個最貴嘅雨餐同朋友去食😆雨係可以食曬霞、雲、雪餐包含嘅食品㗎😚一去到因為訂咗位所以就可以入到坐啦,好快就上咗一個和牛拼盤,裏面包括有A5 西冷1 塊!另外A4全部都係任食㗎!講起諗起和牛浸味都流口水🤤俾大家睇吓和牛嘅花紋有幾靚~~ 頭盤仲包括鮑魚! 睇圖片就知道有幾大隻~好新鮮爽口彈牙! Haagen daz 都係任食~我起碼食咗五六杯😂😂😂 呢個價錢,除A5其他任食,真係好抵好抵好抵好抵,更加何況我覺得A5和牛唔適宜食太多,否則會覺得好油膩~A4啱啱好! 大家留意番啦,優惠都要經社交平台訂座先有,唔好就咁去啊!✨如果喜歡我的文章,可以關注我及讚好以作鼓勵喔✨
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
🍽 八木橋日式燒肉 (旺角)
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

頭盤仲包括鮑魚! 睇圖片就知道有幾大隻~好新鮮爽口彈牙!

Haagen daz 都係任食~我起碼食咗五六杯😂😂😂

大家留意番啦,優惠都要經社交平台訂座先有,唔好就咁去啊!

✨如果喜歡我的文章,可以關注我及讚好以作鼓勵喔✨
2023-03-10 325 浏览
👫🏽~ 𝐵𝑒𝑒𝑟𝑃𝑖𝑔 𝑅𝑒𝑣𝑖𝑒𝑤 ~👫🏽【 食物款式多到食唔曬 】#beerpig旺角 #beerpig日本菜好耐無食過燒肉喇~~~~~今日小編要食盡佢🤩🤩今次帶大家去TOP商場既一間日式燒肉放題啦💖想睇更多美食 & 日常分享?快啲Follow @Beerpig.Foodie 留意有咩推介啦🌟—#🍻🍖 質素:呢間燒肉分左做四款套餐|雪、雲、霞、雨|小編今日點既霞餐就包含左雪、雲餐既食物架喇🤩🍱 霞餐🍱頭盤:Mozzarella 芝士雞腿肉、韓風瓷壺醬油牛肋肉、米澤三元豚肉、鮑魚、味淋魚干頭盤 & 比目魚西京燒都只會上一次🥹味淋魚干送酒食好絕配🥩肉類:濕式·熟成M5和牛西冷、七味辛辣牛板腱、法芥牛板腱、韓風醬油牛板睷、原味牛板睷、香草羊架M5和牛西冷必食!肉質軟嫩牛味又夠重,中意食羊騷味既更加要食呢到既羊架🍤揚物:一口芝士、炸蝦多士、蝦天婦羅炸物夠曬鬆脆~🦐海鮮:半殼扇貝、沙嗲燒廣島蠔、虎蝦虎蝦好有肉地,咬落啖啖肉🍜麵食:赤坂魚蛋烏冬🌟 經社交平台 訂座仲有買一送一位既優惠🤩有優惠緊係要用盡佢—🍻 #八木橋日式燒肉 🍖📍旺角彌敦道700號T.O.P. This is Our Plac

#beerpig旺角 #beerpig日本菜

#🍻🍖 質素:

🍱 霞餐

頭盤 & 比目魚西京燒都只會上一次🥹味淋魚干送酒食好絕配

🍤揚物:一口芝士、炸蝦多士、蝦天婦羅
炸物夠曬鬆脆~

🦐海鮮:半殼扇貝、沙嗲燒廣島蠔、虎蝦
虎蝦好有肉地,咬落啖啖肉

🍜麵食:赤坂魚蛋烏冬

🍻 #八木橋日式燒肉 🍖
📍旺角彌敦道700號T.O.P. This is Our Place 4樓409A & 409 B號舖

#BeerPig · #啤酒豬 · #酒肉朋友
2023-03-10 257 浏览
行開T.O.P又想食燒肉, 即刻諗起八木橋日式燒肉。而家經社交平台入面既連結訂坐仲有成人買一送一優惠, 抵到暈。今次都係叫左<霞餐> , 因為<霞>可以同時食埋<雲>同<雪>既食物。一開始店員會上左比目魚同頭盤先, 頭盤有牛肋、薄切牛、鮑魚等等, 樣樣都好吸引,雖然只係上一次,但真係好正!😍M5和牛同其他食物就可以任食, 和牛控既我地即刻瘋狂點和牛。和牛油脂分布平均, 食落重牛味, 質素都有返咁上下。其他肉類仲有羊, 豬同雞, 而海鮮種類都有好多, 例如青口、帆立貝、鮑魚、虎蝦等等, 都算幾新鮮, 食落鮮滑彈牙。另外同場亦有一系列炸物同小食等客人可以邊燒邊食, 真係兩小時任食冇停口!

最近天氣凍凍地就最啱約埋friend一齊去食返個燒肉放題~朋友喺旺角附近返工就一於去最新嘅地標T.O.P入邊呢一間八木橋日式燒肉餐廳~好日都唔同朋友出嚟食飯一於就揀最貴嗰一個💡霞餐先~而家同埋朋友黎仲買一送一tim~等我介紹吓嘅嘢食俾大家啦~餐廳一開始就會送上M5熟成和牛西冷等頭盤,雖然鮑魚同比目魚只上一次,但佢既質素好高,等陣可以盡情食其他牛肉~鍾意食牛嘅朋友要留意啦, 呢度既M5和牛係任食架,而且因為我地揀霞餐,仲可以食埋雲及雪餐,食物種類夠晒多元化~除咗和牛之外,仲有各款天婦羅,扇貝,廣島蠔,虎蝦等等,都係任點任食,性價比極高~
最近天氣凍凍地就最啱約埋friend一齊去食返個燒肉放題

好日都唔同朋友出嚟食飯一於就揀最貴嗰一個💡霞餐先~
而家同埋朋友黎仲買一送一tim~
等我介紹吓嘅嘢食俾大家啦~

2023-03-05
2023-03-07 242 浏览
同朋友諗唔到食咩就成日都會心思思想食燒肉,今次朋友帶我去試咗八木橋日式燒肉,原來喺社交平台訂位有好多優惠 XD 我哋叫咗雨餐(成人半價,仲可以食埋霞、雲、雪餐有嘅嘢,最抵食),跟餐有A5 和牛,因為我地2個人食所以跟餐有一塊,如果4位或以上一齊食就有2塊。A5 和牛真係好高質,脂肪比例啱啱好,入口即溶😍 真係食到唔夠喉!跟餐仲有4品任食~有頭盤 ,仲有牛肋/薄切牛/鮑魚/魚干/比目魚任食,自己燒魚干我都真係第一次 XD 平時出街食有時燒得太乾,自己燒就可以控制返個硬度。另外仲有得任食Haagen daz😍 整體食物質素都令人好滿意,環境又舒服,正!

整體食物質素都令人好滿意,環境又舒服,正!
2023-03-05
  • M5和牛西冷
2023-03-05 274 浏览
成日經過旺角,行TOP見到入面嘅一問日式燒肉,都開左一段時間,因為宜家喺社交平台 裡面個連結訂位有半價,於是就同朋友去試下。叫咗雨餐,半價左價錢都唔算好貴。雨餐可以食曬霞、雲、雪既嘢食,但係咁多選擇,當然揀左雨先喇。首先,有一客A5和牛西冷~和牛油脂睇落都幾分布平均,燒到5成熟已經好好食。另外仲有薄切牛、仲有d 炸物、海鮮,超豐富。我最鍾意蝦,彈牙又好新鮮!甜品,haagen daz都可以任食,我就揀左個Melona 椰子味雪糕,好耐冇食喇!

2023-03-04 326 浏览
路過…肚餓求其搵間野食,四眼帶位員,解說餐廳規則..說話細聲又快..好似背書咁,十分不清晰我無再問多次,因為佢已經黑黑地面..食個飯啫,我亦唔想影響自己心情叫了個最平嘅「雪」,諗住先試吓,如果好嘅,下次再約朋友,食貴個嗰餐所以..都唔會期望質素會好好,的確😅…食物款式,放題嚟計..係食過最少款,啲牛全部硬過我條命😑雞翼,秋刀魚..係成晚食物最正常嘅,一共叫咗三轉食物,只嚟得兩轉半….😆因為有半轉,係佢自己幫我cut咗一半食物🙄最後..60分鐘,已經截咗單😵甜品都叫唔切,無得食🥲…不過見隔離枱嘅賣相,都唔吸引😆😄所以唔食都無損失嘅~公平咁講,如果你燒嘢技術好,又快捷..食雞翼/對食物冇要求嘅..應該都會飽嘅二人埋單,五百幾,對我而然..相信旺角仲有好多選擇😏
路過…肚餓求其搵間野食,

我無再問多次,因為佢已經黑黑地面..
食個飯啫,我亦唔想影響自己心情

叫了個最平嘅「雪」,諗住先試吓,
如果好嘅,下次再約朋友,食貴個嗰餐

所以..都唔會期望質素會好好,

雞翼,秋刀魚..係成晚食物最正常嘅,

一共叫咗三轉食物,只嚟得兩轉半….
😆因為有半轉,係佢自己幫我cut咗一半食物🙄

最後..60分鐘,已經截咗單😵
甜品都叫唔切,無得食🥲…

不過見隔離枱嘅賣相,都唔吸引😆
😄所以唔食都無損失嘅~

公平咁講,如果你燒嘢技術好,又快捷..
食雞翼/對食物冇要求嘅..應該都會飽嘅

二人埋單,五百幾,對我而然..相信
旺角仲有好多選擇😏
2023-02-26 366 浏览
帶著外母和老婆去開旺角,見外母無試過食燒肉,見好評多打算試一試,點知中伏!已經不是食最平的「雪」,點知M5和牛肉質差,難食;其他叫的肉全部都淡而無味,一口牛細到1cmx1cmx1cm都無,燒完都唔使食;D牛舌很薄,好平的質素,唔好食,連最普通的雞亦都難食。個鐵板又黐底又唔換。整體款式不多,個名改少少分了原味、韓汁而已,但其實食落口都一樣,無肉味又沒有醃味。D蜆肉發臭,最後試過不同食物,只有泡菜、燒螺肉、和榴槤雪糕條可以接受,但要食成近400蚊一個人,性價比很低!好後悔!老婆食完鬧爆,以後都唔會去!
2023-02-25
2023-02-26 282 浏览
依間日式燒肉放題店見到都多人推介佢地嘅雪糕仲要係食哈根大師依家係fb訂位留檯仲有成人半價優惠非常值得去食睇完餐牌最後我見到佢「雨」最正又有甜品再加上半價優惠唔駛猶豫依套餐主要係食A4和牛,海鮮同甜品另外有A5和牛一塊其他食物A4和牛各部位都係兩小時任食唔嬲大佬係燒肉達人 我成晚就交俾佢免得浪費雖然只有一塊但兩個人食都唔算過份但A5嘅色+油脂+肉質真係無得彈輕輕燒下就好了 果陣油香已經出哂黎一試便愛上海鮮方面鮑魚都好新鮮又大隻比目魚佢略為薄同細塊但依d食物全部都無限嗌所以無擔心比較之下A4和牛當然已經變得普通原本以為放題任食應該食物都好普通我低估左依間餐廳 成餐飯食足兩小時無停過 無揀錯食「雨」依個set
依間日式燒肉放題店見到都多人推介

我低估左依間餐廳

成餐飯食足兩小時無停過
無揀錯食「雨」依個set
2023-02-25 181 浏览
日式燒肉放題套餐分別又雪、雲、霞、雨,4個選擇 想嘗試更加多嘅款式,就梗係要揀雨,因為佢包括左雪、雲同埋霞🤭🤭加上特別節目,能夠好好食番餐,經社交平台連結訂座仲有成人半價如果兩個人以上有一塊A5,應該會視乎人數有唔同數量嘅牛肉。肉質,顏色都幾唔錯送酒嘅有味淋魚乾,A4岩手和牛,四品和牛燒肉,牛肋,薄切牛,鮑魚,比目魚西京燒😍😍樣樣都吸引。仲要係任食嫁。除此之外,有一系列炸物,天婦羅,面食,海鮮,小食🤭我自己覺得平有平食,貴有貴食仲要連甜品Häagen-Dazs雪糕都係任食🥰🥰所以我梗係唔少得食返幾杯啦
日式燒肉放題

套餐分別又雪、雲、霞、雨,4個選擇

仲要連甜品Häagen-Dazs雪糕都係任食🥰🥰
所以我梗係唔少得食返幾杯啦
2023-02-24 156 浏览
成日都好想食高質嘅燒肉放題,呢個就嚟到旺角呢間八木橋食燒肉放題!我哋叫咗雨餐,成人經社交平台訂位仲可以有半價添!呢個雨餐仲可以食埋霞、雲、雪入面嘅所有嘢食添!雨餐係會有A5和牛可以食,除咗A5之外,其他都係任食!佢嘅頭盤有牛肋肉,薄切牛,鮑魚等等,真係超級多嘢食!你睇佢嘅牛肉同埋海鮮都超級新鮮,上咗之後仲會有啲菇喺側邊伴碟,非常之靚,牛肉嘅油脂分布都好平均,食入口真係啖啖肉!食到最後仲有Häagen-Dazs雪糕任食!真係超級滿足!

食到最後仲有Häagen-Dazs雪糕任食!真係超級滿足!

2023-02-23 149 浏览
天氣凍就係食燒肉既好日子😛今次第一次食「八木橋餐」就揀左佢既雨餐(喺社交平台條link 訂位成人有半價優惠)套餐就有A5和牛超正,油脂分佈好平均,食落好重牛味同滑口😋 4品就任食,質素都不錯頭盤就有牛肋/薄切牛/鮑魚/魚干/比目魚。牛肋煮得好淋,鮑魚都幾大件又鮮甜Haagen daz 任食,超正😋😋岩曬我呢啲雪糕狂粉😛除咗A5和牛,其他野都係任食,最重要係揀雨餐仲可以食埋霞、雲、雪餐添~

Haagen daz 任食,超正😋😋岩曬我呢啲雪糕狂粉😛
2023-02-21 240 浏览
旺角真心有好多好正嘅燒肉店,八木橋日式燒肉係其中一間我覺得幾出色嘅。而家社交平台訂座,仲有啲特別優惠😆例如我地揀嘅雨餐係優惠左成人半價!(雨餐係可以食晒霞、雲、雪餐的)。野食方面都非常高質,我鍾意A5牛嘅脂肪分佈平均,肉質亦夠滑嫩,最緊要真係好濃嘅牛味!我地兩個人食,送一塊A5牛。頭盤仲有牛肋、薄切牛、鮑魚、魚干、比目魚~其他我食完覺得幾推介又少見嘅仲有生姜燒豚拖羅、山葵燒雞中翼、山葵燒一口牛、mozzarella芝士雞腿肉。太太太多野食同太多野想試,真心一次係食唔晒,期待下次再黎!

2023-02-20 144 浏览
次次經過旺角都見到呢間燒肉店大大個招牌🤣今次終於忍唔住入去試🤤呢度烤肉有分雪、雲、霞同雨, 大家可以根據自己喜好選擇想要嘅套餐🤗今次選擇嘅係雨餐,仲要咁啱撞正成人半價!超級抵!🥰不過優惠要經社交平台訂座先有,大家食之前記得預約左先啦😋雨餐除左A5係根據出席人數會比唔同塊數之外,霞、雲同雪餐上嘅嘢都可以任食㗎🥳一開始店員會先比頭盤我地食住先再慢慢點嘢食,包括有:牛肋肉、薄切牛、鮑魚、味淋魚干同比目魚西京燒🥩另外提提大家,4品和牛都係任食㗎!😝 油香滿滿,超美味。最開心係平時烤肉店Häagen-Dazs 雪糕係剩係有一個,但係呢度連雪糕都係任食🥹仲要甜食嘅我真係好滿足🥹唔單止可以食好多高質嘅和牛,仲要甜品都可以肆意食😙