2023-03-13 413 浏览
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🍽 八木桥日式烧肉 (旺角)📍 旺角弥敦道700号T.O.P. This is Our Place 4楼409A & 409 B号舖🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟前𠮶排喺社交平台𠮶度见到呢一间日式烧肉店嘅套餐做紧成人半价,咁抵就上网book咗个最贵嘅雨餐同朋友去食😆雨系可以食晒霞、云、雪餐包含嘅食品㗎😚一去到因为订咗位所以就可以入到坐啦,好快就上咗一个和牛拼盘,里面包括有A5 西冷1 块!另外A4全部都系任食㗎!讲起谂起和牛浸味都流口水🤤俾大家睇吓和牛嘅花纹有几靓~~ 头盘仲包括鲍鱼! 睇图片就知道有几大只~好新鲜爽口弹牙! Haagen daz 都系任食~我起码食咗五六杯😂😂😂 呢个价钱,除A5其他任食,真系好抵好抵好抵好抵,更加何况我觉得A5和牛唔适宜食太多,否则会觉得好油腻~A4啱啱好! 大家留意番啦,优惠都要经社交平台订座先有,唔好就咁去啊!✨如果喜欢我的文章,可以关注我及赞好以作鼓励喔✨
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
🍽 八木桥日式烧肉 (旺角)
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

头盘仲包括鲍鱼! 睇图片就知道有几大只~好新鲜爽口弹牙!

Haagen daz 都系任食~我起码食咗五六杯😂😂😂

大家留意番啦,优惠都要经社交平台订座先有,唔好就咁去啊!

✨如果喜欢我的文章,可以关注我及赞好以作鼓励喔✨