我地今日食2個鐘既霞餐,重點絕對係任食既m5和牛,仲有其他唔同既任食放題,環境又闊落,正!成個餐既重點一定係任食既M5和牛,和牛上得好快,唔會拖好耐,而且上枱果陣已經係勁新鮮,鮮紅色既和牛花紋分佈好平均,燒到啲油香出晒黎,肉質鮮嫩,唔駛點燒肉汁都已經勁好食🤤另外其他牛都係任食,好似係韓式醬油牛肋肉,牛板腱呢啲都係任食,肉質都好好,唔同部位唔同質感🤭呢個餐亦有羊架都係任食,羊架好大件,好厚肉,唔會太多羊膏,比例岩岩好,燒到羊膏脆脆地,羊肉仲係嫩滑咁食就最爽啦🫣肉類方面雞肉豚肉果啲都係任食,仲有腸都係,啲黑椒腸好香好正呀,好彈牙🤓仲有海鮮都係任燒,好似有比目魚西京燒,魚肉好實但又燒得好滑好好食,好豐富呀😜

2023-06-26 106 浏览
同老公今日食燒肉,一個最貴既餐,但絕對值得,因為有和牛任食,連甜品都有Häagen-Dazs雪糕任食,真係高質到無朋友!A4和牛😻唔同部位既和牛呢度都齊,三角腩,肩胛肉,和尚頭,後腰肉,有啲聽都未聽過,最深刻係和尚頭,牛後腿内側位置,脂肪較少,但肉味香濃,食落幾有咬口,和牛肉香係口入面爆發出黎,絕對係享受和牛既極致呀!A4香蔥薄切岩手和牛😺薄切既和牛同樣出眾,和牛肉質好柔軟,牛味亦好突出,薄薄既牛肉加上香蔥去燒味道更濃,再點埋月見汁,濃香既牛味混和蛋香,簡直係另一層次呀!A5和牛西冷😽呢個係一次性既,但上枱見到果陣真係覺得好抵,因為好大塊,西冷肉質油脂分佈完美,鮮紅肉質,油花細緻均勻,一食就感受到果種幼嫩細滑,肉味又濃,爽爽的!海鮮😸唔同既海鮮都係任食,好似鮑魚,青口,扇貝呢啲,海蝦都係,全部都夠晒新鮮,啲蝦好彈牙,全部都好鮮甜,高質海鮮黎!其他肉類😼呢度雞翼黑椒腸呢啲都係任食,雞翼又係單骨雞翼又醃佐唔同既味,美味的!
A4和牛😻
A4香蔥薄切岩手和牛😺
A5和牛西冷😽
海鮮😸
其他肉類😼
2023-06-25 120 浏览
在社交平台推介下,與家人一起初試這餐廳,星日六時入座只有我們一家,感覺很奇怪,之後終於知道原因,食物冇質素、冇味道、款式少、飲品選擇也不多,仕應態度一般,不試也罷。
2023-06-25
庆祝纪念
父亲节
用餐优惠
優惠券
2023-06-24 1898 浏览
旺角👣 - 八木橋日本燒肉🥩今日要推介間位於旺角T.O.P.商場既八木橋日式燒肉放題,我地就揀左最貴個款,兩個人以上更露享有半價優惠,性價比超高🔥雨: 日本A4和牛.熟成牛之燒肉盛 ($1108/位)揀好左要邊款套餐之後,店員就送上一塊超巨型A5和牛,真係有手掌咁大塊,雪花紋超靚,日本和牛油花細膩,入口即溶🔥肉類▫️A4 黑毛和牛牛肩 ▫️A4 黑毛和牛後腰肉▫️A4 黑毛和牛和尚頭▫️A4 黑毛和牛三角腩肉類當然主攻A4 黑毛和牛啦,最欣賞佢地既和牛牛肩,雪花紋理分佈均勻,口感軟嫩,肉味香濃 🔥海鮮▫️比目魚西京燒▫️虎蝦▫️半殻扇貝▫️清酒煮蜆▫️黃金螺▫️鹽燒鯖魚 ▫️牛油香草藍青口▫️香草墨魚仔海鮮都好多款,鮑魚鮮甜彈牙,虎蝦蝦肉彈牙,鮮甜爽口,推介大家必點比目魚,肉質鮮嫩,配上特製醬汁超好食食到最後記得留肚食埋甜品先走呀,有韓式雪條 (榴槤控必試榴槤雪條),食到捧住個肚走呀📍 旺角彌敦道700號T.O.P. This is Our Place 4樓409A & 409 B號舖#香港美食 #平民美食 #旺角 #旺角美食 #香港 #美食 #hkfood #hkfoodie #openrice #hkfo
旺角👣 - 八木橋日本燒肉🥩

🔥雨: 日本A4和牛.熟成牛之燒肉盛 ($1108/位)

🔥肉類
▫️A4 黑毛和牛牛肩 ▫️A4 黑毛和牛後腰肉
▫️A4 黑毛和牛和尚頭▫️A4 黑毛和牛三角腩

🔥海鮮
▫️比目魚西京燒▫️虎蝦▫️半殻扇貝
▫️清酒煮蜆▫️黃金螺▫️鹽燒鯖魚
▫️牛油香草藍青口▫️香草墨魚仔

#香港美食 #平民美食 #旺角 #旺角美食 #香港 #美食 #hkfood #hkfoodie #openrice #hkfoodblogger #hkfoodies #likeforlike #hk #hkig #foodshare #hkrestaurant #foodies #852food #hkfoodblog #食評 #美食推介 #八木橋日本燒肉
2023-06-14
2023-06-23 112 浏览
呢間係旺角既燒肉放題餐廳真係唔錯,裝修都係日式既,又夠大坐得好舒服。我地食雨呢個餐,最貴既餐但真係幾多野食👏🏻A4香蔥薄切岩手和牛一上枱就見到和牛真係好靚,薄薄一塊透光咁樣,但係絕對唔會因為咁薄而口感差,反而牛肉好柔嫩,油花既香味係口入面打轉,充滿牛味,再點埋月見汁同唔同醬料一齊食真係好爽呀!🫶🏻A5和牛西冷呢個係一次性既,但呢個價錢都好抵食呀,牛西冷好厚好大塊,份量十足,唔會太多肥膏,燒一燒啲油香已經滲晒出黎啦,肉質比較實,但都好有咬口,牛味又香濃,正呀!🫰🏻A4和牛唔同部位既A4和牛都係任食,三角腩,肩胛肉,和尚頭,後腰肉,唔同部位,口感都有分別,但全部都好濃牛味,一次過試到唔同部位既牛肉真係好正,勁豐富勁滿足!👍🏻海鮮我最中意佢地既鮑魚,好新鮮,燒完好爽彈,好有咬口,口感好好;佢地既比目魚都好鮮嫩,用西京汁塊燒甜甜地又好味!🤘🏻蔬菜佢地既菜都好新鮮,牛油燒雜菇同牛油金菇都好味道,新鮮既菇有啲田園既味道,用牛油燒又夠香又惹味,真係好正架!

我地食雨呢個餐,最貴既餐但真係幾多野食
👏🏻A4香蔥薄切岩手和牛
🫶🏻A5和牛西冷
🫰🏻A4和牛
👍🏻海鮮
🤘🏻蔬菜
2023-06-21 1437 浏览
見到呢間做緊上網訂座可享半價升級放題套餐,食肉獸覺得地點好方便,餐廳入面空間感十足,大部份係卡座位,最緊要坐得舒適,難得出黎相聚食好野,揀左雨套餐任食兩小時,包括110款特選食材,選擇夠多,最正全晚冇漏單😊😋 ❣️雨套餐 - 日本A4和牛🥩燒肉放題,精美頭盤巳包括:
🥩A5和牛西冷四品和牛燒肉盛:🥩A4 黑毛和牛後腰肉
🥩A4 黑毛和牛牛肩🥩A4黑毛和牛三角腩
🥩A4黑毛和牛和尚頭🥩A4香蔥薄切岩手和牛🥩韓風瓷壺牛肋肉🐟比目魚西京燒、鮑魚、味淋魚干 ❣️和牛油脂豐富,每款和牛的肉質口感各有不同,牛味極重,入口即化;鮑魚鮮味彈牙、比目魚燒完夠嫩滑,味淋魚干第一次自己燒,熱辣辣好惹味😊😋 🥩肉類: 除左A5和牛西冷外,其他各款A4和牛、燒豚拖羅、韓風瓷碗醬油牛肋肉等都可以追加,A4和牛肉質柔軟一定encore再encore,尤其是 A4黑毛和牛後腰肉😋

🐟海鮮:鮑魚、比目魚西京燒、味醂魚干、虎蝦、清酒煮蜆、牛油廣島蠔、帆立貝、香草藍青口等,而鮑魚、比目魚必定追加😋
🍨甜品有Haagen Dazs 杯裝雪糕、雀巢雪糕、韓國雪條、香蕉冰卷、和果子等😊🧁

🥤飲品: 各款汽水、涼粉爽、泰式拉茶、韓

❣️雨套餐 - 日本A4和牛🥩燒肉放題,精美頭盤巳包括:

🥩A4黑毛和牛三角腩
🥩A4黑毛和牛和尚頭
🥩A4香蔥薄切岩手和牛
🥩韓風瓷壺牛肋肉
🐟比目魚西京燒、鮑魚、味淋魚干

🥤飲品: 各款汽水、涼粉爽、泰式拉茶、韓式飲品等😊

🍢🍤🥗前菜、炸物 : 螺肉、煙鴨胸沙律、中華沙律、南瓜、蕃薯、炸蝦天婦羅、炸餃子棒、忌廉蟹肉薯餅、炸香芋丸、一口芝士等,甘多款熟食選擇,一路燒都未停過口😍👏🏻👏🏻

❣️呢個套餐除左燒肉外,仲有幾十種不同炸物、主食、蔬菜、前菜、甜品選擇,性價比高,食肉獸好滿足😍😋
2023-06-19
  • M5和牛西冷
  • 味淋魚干
  • 炸物
放工近近地去T.O.P.食燒肉做晚餐🔥揀咗去「八木橋日式燒肉」食2位「雨」套餐🌧️ 全品共110+😍.肉類🥩A5和牛西冷🐄雪花紋理分佈均勻,❄️肉質柔軟,肉味重😋四品和牛燒肉盛有A4黑毛和牛三角腩、A4黑毛和牛後腰肉🇯🇵A4黑毛和牛和尚頭、A4黑毛和牛牛肩肉🐮三角腩油花細膩,入口即溶🤤仲有香蔥薄切和牛, 燒好可以撈埋蛋漿同香蔥一齊食🥚另外,有韓風瓷碗醬油牛肋肉🧉A4岩手和牛三角腩、A4岩手和牛肩胛肉、A4岩手和牛肉眼蓋肉🐂A4岩手和牛五花腩燒肉、青檸汁燒豚拖羅🍋生姜燒豚拖羅🐖味噌燒豚拖羅🐷豚拖羅肉質軟腍,配搭唔同口味,各有千秋😗.海鮮🌊鮑魚、比目魚西京燒🐟鮑魚鮮甜彈牙😆比目魚西京燒肉質鮮嫩😜另外,有味醂魚乾🐠牛油廣島蠔🦪牛油帆立貝、虎蝦🦐清酒煮蜆🍶🐚牛油香草藍青口🧈🌿幾款都食到少少鮮味,不妨一試😉.炸物🥢香芋丸💜炸餃子棒🥟香芋丸芋頭餡超香甜👍🏻.甜品🍮有Haagen Dazs 杯裝雪糕🍨無限任食嘅雀巢雪糕及韓國雪條🍦朱古力糯米滋🍫香蕉冰卷等🍌.飲品🥤有汽水、涼茶🎋🌼泰式拉茶🇹🇭無糖茶🍵🫖
炸物🥢香芋丸💜炸餃子棒🥟香芋丸芋頭餡超香甜👍🏻
飲品🥤有汽水、涼茶🎋🌼泰式拉茶🇹🇭無糖茶🍵🫖
  • 炸物
  • 甜品
  • 海鮮
🌃 餐廳位於旺角T.O.P.商場, 鄰近於旺角港鐵站B3出口, 餐廳全日主打日式烤肉放題, 餐廳設計走日式和風路線, 座位卡座為主,坐得份外舒適, 雖然係日式烤肉放題, 但係採用圓形鐵板燒設計,並非日式網燒,但是可使受熱更均勻。.🤠通粉foodie 於平日下午七時入座, 選了最高級的"雨"餐, 係日本A4燒肉放題,總共有超過110款燒物可選擇, 價錢正價$1108, 讚好社交平台專頁可享半價優惠,即$559,另可2小時升級至4小時任食(*設有限額)。.🐄 "雨"餐可享一次性精選頭盤, 包括A5和牛西冷、四品和牛燒肉盛、 韓風瓷壺醬油牛肋肉、香蔥薄切和牛、 鮑魚、 味淋魚乾、 比目魚西京燒。.💟 最吸引小編嘅地方係A5和牛西冷,以我所知出面食都要幾百蚊一塊, 而家呢個套餐就可以食到, 西冷肉質紋理非常之靚, 肉質比較嫩滑而有彈性,肉味好重, 呢一個係只係頭盤一次性。.💟 而另外日本A4個各款部位和牛就可以任食了, 四品和牛燒肉盛有三角腩、後腰肉、和尚頭、牛肩肉, 而小編最鍾意係三角腩嘅部份, 三角腩嘅油花分佈十分細膩,滿滿嘅和牛油脂, 燒到七分熟嘅時候,就做到幾乎入口即溶嘅效果😋,仲有香

💟 而另外日本A4個各款部位和牛就可以任食了, 四品和牛燒肉盛有三角腩、後腰肉、和尚頭、牛肩肉, 而小編最鍾意係三角腩嘅部份, 三角腩嘅油花分佈十分細膩,滿滿嘅和牛油脂, 燒到七分熟嘅時候,就做到幾乎入口即溶嘅效果😋,仲有香蔥薄切和牛, 輕輕燒完仲可以撈埋蛋漿同香蔥一齊食, 這種滿足感難以形容😋。
💟 此外仲有瓷壺醬油牛肋肉、 鮑魚、 味淋魚乾、 比目魚西京燒 都係唔錯嘅, 需要特別讚一讚係比目魚西京燒,燒完嘅肉質仲好嫩口, 味道十分鮮甜。

🐙🐚🦀🦐🦑 除咗"雨"餐之外, 都可以任食埋其他套餐嘅燒物, 小編都揀咗唔少海鮮, 包括 牛油廣島蠔、牛油帆立貝、虎蝦、清酒煮蜆、黃金螺、 牛油香草藍青口, 雖然來自較平嘅套餐, 但仍然keep住一個高質嘅水準👍

👉 最後都試咗唔少飲品、甜品同埋雪糕, 可以任食到 Haagen Dazs 杯裝雪糕,為呢一餐作個完美嘅作結😍

📍 八木橋日式燒肉
2023-05-31 427 浏览
負評 遲上菜 30分鐘前last order 但round 2 既野仲未上齊 燒要時間的 得30分鐘 一定燒唔切 3,4 round 加埋12條左右多春魚 然後同職員追單 職員話多春魚賣晒 得返5條 我地覺得係講大話 分明趕客走 因為售罄app 會顯示 但多春魚沒有顯示 賣晒仲叫任食🙃 然後見到職員 跌左啲粟米係盤到 用手執返粟米入個兜入面 確認預約前 餐廳會很好地 wtsapp confirm 然後問你 要唔要甜品 如果要就有九折加甜品但要取消在OpenRice 的booking 如果message 30分鐘內不留言反對當你OK 我諗呢個就係令到OpenRice 極少負評的原因 唔知點解咁多人食 但比$300-400 食呢啲質素 想哭! 不過餐附送西京燒又真係幾好食!不過只有一舊
  • 比目魚西京燒
今次試咗佢哋嘅M5和牛燒肉放題 - 霞套餐😆星期一至四成人仲有買一送一優惠添 佢哋做緊全日半價優惠 性價比好高🤡除咗放題之外 每個套餐都會包咗個頭盤 而霞套餐就包咗以下嘅嘢👇👇👇濕式•熟成M5和牛西冷、Mozzarella芝士雞腿肉、韓風瓷壺醬油牛肋肉、米澤三元豚肉、鮑魚、味淋魚干、比目魚西京燒佢仲好貼心咁每張檯都貼咗頭盤各項食物要燒幾耐嘅提示俾大家 跟住提示燒就唔怕會老啦🥰頭盤最期待梗係佢嘅M5和牛啦 果然冇令我失望🤩夠牛味得嚟又夠嫩 冇筋唔會食到成口渣👍要留意返霞套餐仲可以無限追加M5和牛真係勁抵!除咗M5和牛西冷之外 霞套餐一共包咗94樣品項俾大家揀 炸嘢、海鮮、雞牛豬羊 樣樣齊 真係多到食唔曬🤣 整體質素都唔錯 以呢個價錢黎講算幾抵食👍🏻

今次試咗佢哋嘅M5和牛燒肉放題 - 霞套餐😆
星期一至四成人仲有買一送一優惠添
佢哋做緊全日半價優惠 性價比好高🤡

👇👇👇

頭盤最期待梗係佢嘅M5和牛啦 果然冇令我失望🤩

夠牛味得嚟又夠嫩 冇筋唔會食到成口渣👍
要留意返霞套餐仲可以無限追加M5和牛真係勁抵!

2023-05-24 319 浏览
雖然食放題都預咗會漏單,但無諗過呢間餐廳漏得咁嚴重,點咗3 round,前兩round冇嚟齊嘢食都算,last order前落嘅最後一round直情無咗蹤影…食物尚算不錯,但上菜有點慢,同食得好急~職員一夠90分鐘就叫我哋交台…幫襯過一次,唔會再幫襯!
幫襯過一次,唔會再幫襯!
2023-05-23
2023-05-22 321 浏览
每個月總係心思思食高質燒肉放題,今次預早訂坐去咗旺角八木橋日式燒肉有半價優惠 套餐 - 日本A4和牛燒肉放題半價優惠(限兩位成人以上)訂座升級免費4小時任食,名額有限(星期一至日午市(5:00pm前離座)及星期一至日晚市(必須10:00pm前離座)套餐有110品任揀,有唔同部位靚牛岩哂燒肉控😂🥩原塊A5和牛扒西冷,平時係靚超市買起碼要四百蚊左右一塊,絕對係回本位之一,油脂豐富,完美降霜,牛味極重,口味軟嫩👍🐮A4牛款式都好多選擇有A4黑毛和牛和尚頭、A4黑毛和牛後腰肉、A4黑毛和牛牛肩、A4黑毛和牛三角腩,三角腩油膩特別豐富A4香蔥薄切岩手和牛,包住蒜香粒同蔥粒,或配蛋漿食都係咁夾韓風瓷壺牛肋肉特別醃製,夠惹味😊海鮮回本位仲有任燒好爽口鮑魚,肉質嫩滑嘅比目魚西京燒,仲有味淋魚干添另外仲有各款口味牛板腱、即炸揚物 即做天婦羅、前菜、沙律同甜品等,當然仲有Haagen-Dazs雪糕任食🎈八木橋日式燒肉🎈旺角彌敦道700號T.O.P. This is Our Place 4樓409A & 409 B號舖

[雨] 套餐 - 日本A4和牛燒肉放題
半價優惠(限兩位成人以上)

套餐有110品任揀,有唔同部位靚牛岩哂燒肉控😂

🐮A4牛款式都好多選擇

A4香蔥薄切岩手和牛,包住蒜香粒同蔥粒,或配蛋漿食都係咁夾
韓風瓷壺牛肋肉特別醃製,夠惹味😊

🎈八木橋日式燒肉🎈

經過嚟到位於旺角T.O.P.嘅八木橋日式燒肉🍖位於4/F嘅八木橋日式燒肉係一間日式放題餐廳🇯🇵主打熟成和牛燒肉放題😋有「雪」、「雲」、「霞」、「雨」四款級數的套餐🥄以上呢四款套餐係唔同嘅價位 而且有佢專屬嘅主打頭盤😚放題料理一樣都分咗四款類別😚套餐包括牛肉、豚肉、羊肉、海鮮、炸物、野菜、飯、麵等🫣仲有甜品、雪糕、汽水無限追加🫢————————————————📌今次我哋揀咗「雨」套餐🌧️頭盤主打日本A5和牛✨ 一共有110品料理🥂桌邊仲要貼有各樣頭盤食物的建議煮法🥹一坐低侍應就會端上「雨」套餐嘅A5和牛西冷、四品和牛燒肉盛、韓風瓷碗醬油牛肋肉、香蔥薄切和牛、鮑魚、比目魚西京燒及味醂魚乾🙀❶ 前菜A5和牛西冷油脂分佈均勻 色澤嫩紅 而且肉質特別柔軟🥩肉味濃郁有層次✨ 味淋魚干煙韌有咬口 仲要夠哂鮮甜🐟❷ 海鮮類海鮮包括多春魚、牛油香草藍青口、牛油帆立貝、清酒煮海蜆、牛油燒廣島蠔及虎蝦等✨❸ 肉類🐮:有原味/韓風醬油/七味辛辣/山葵燒+牛胸腹/一口牛/肩脊肉/牛舌/牛板腱 🐓: 蒜香燒/山葵燒+雞中翼, 芝士雞腿肉, 九層塔香草雞腿肉,七味辛辣雞腿肉➍菜類有洋蔥、秋葵、冬菇、牛油金菇、黑糖番薯

————————————————

❶ 前菜

❷ 海鮮類

❸ 肉類

➍菜類
有洋蔥、秋葵、冬菇、牛油金菇、黑糖番薯燒、牛油粟米及黑松露牛油雜菌🍄

❺ 小食類
炸身即叫即炸熱辣辣🥹有章魚小丸子、香芋丸、炸薯角、炸網絲春卷、一口芝士、炸餃子棒、炸蝦多士、蟹柳天婦羅、番薯天婦羅、南瓜天婦羅、炸蝦天婦羅等🙀炸蝦多士炸得金黃脆卜卜✨帶來酥脆爽彈的雙重口感🌟一口芝士外脆內嫩😋

甜品
分別有日式蕨餅、朱古力糯米滋、香蕉冰卷、明月冰卷等✨自助雪櫃內仲有無限任食嘅雀巢雪糕及韓國雪條🥹

總括而言 個人覺得最出色就係前菜拼盤✨其他食品相對想比較常見及冇咁必須要食😚依間勝咗就位置方便 同埋新開算係乾淨😚
————————————————
推薦指數: 🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑🌑🌑
環境指數: 🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑🌑
服務指數: 🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑
好食指數: 🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑🌑🌑
性價比指數: 🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑🌑🌑
回訪指數: 🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑🌑🌑
2023-05-13 311 浏览
旺角區真係好多嘢食,今次就同姊妹去T.O.P嘅#八木橋日式燒肉餐廳 ~佢地有雪、雲、霞!雨套餐,今次我就揀咗最多人推介嘅《雨》套餐,仲可以點哂霞、雲、雪嘅食品✨「雨」餐燒肉放題 $1108/位 (2位或以上成人有半價優惠)頭盤有: (不是任點)🔸主打日本A5和牛🐄🐄西冷🔹四品和牛燒肉盛🔸韓風瓷碗醬油牛肋肉🔹香蔥薄切和牛🔸比目魚西京燒及味醂魚乾A5和牛雪花❄️紋理分佈細緻、好重油脂、肉質軟嫩,入口即溶,牛味好濃郁😍😍 大滿足魚乾燒完好惹味勁有咬口,送酒一流~鮑魚好大隻!彈牙又夠鮮甜!比目魚西京燒仲可以無限Encore ❤️而套餐既A4和牛就任食,包括A4岩手和牛三角腩、A4岩手和牛肩胛肉、A4岩手和牛肉眼蓋肉、A4岩手和牛五花腩燒肉、A4香蔥薄切岩手和牛、韓風瓷壺醬油牛肋肉!除左A4 和牛,其實仲有串燒、海鮮、炸物、主食任食,最正係食完有Haagen daz 作ending…真係超級滿足👏🏻👏🏻👍🏻👍🏻📍八木橋日式燒肉📍旺角彌敦道700號T.0.P. This is our Place 4樓 409A & 409B號舖

頭盤有: (不是任點)
🔸主打日本A5和牛🐄🐄西冷
🔹四品和牛燒肉盛
🔸韓風瓷碗醬油牛肋肉
🔹香蔥薄切和牛
🔸比目魚西京燒及味醂魚乾

魚乾燒完好惹味勁有咬口,送酒一流~
鮑魚好大隻!彈牙又夠鮮甜!
比目魚
西京燒仲可以無限Encore ❤️

📍八木橋日式燒肉📍
B號舖

(*真自費)我也搞不懂為什麼在T.O.P逛街,逛著逛著會變成吃燒肉放題。反正今晚又是食肉獸曰。.《八木橋日式燒肉》晚市主要分成4個級別:「雪、雲、霞,雨。」我們選了最便宜的初級雪,每位假日$218,任食90分鐘,另收加一服務費。即使是最初級的級別,食物種類也不少。單是牛已經有8款,分別是:-原味牛胸腹-韓風醬油牛胸腹-山葵燒牛胸腹❤️-七味辛辣牛胸腹❤️-原味燒一口牛-韓風醬油一口牛-山葵燒一口牛❤️.4款豬-原味燒豚拖羅-生姜燒豚拖羅❤️-味增燒豚拖羅❤️-青檸汁燒豚拖羅.5款雞-蒜香燒雞中翼-山葵燒雞中翼-Mozzarella芝士雞腿肉❤️-九層塔香草雞腿肉-七味辛辣難腿肉❤️.特別喜歡這間燒肉放題可以提供已調味的肉品,像是山葵、七味辛辣、生姜等版本,醃製得恰到好處,不單方便易燒又美味。另外還有一些揚物、野菜、前菜小吃和麵食。當然相比起較高級別的,「雪」在海鮮部分沒有很精采,只有牛油藍青口和多春魚。不過勝在高性價比,十分抵食!平價燒肉的價位而言,店內環境非常舒適,不嘈雜。上菜的擺盤乾淨衛生,燒得很安心。不過90分鐘的用膳時間略為短了一點,主要是爐具火力有點弱,需要花時間才熟透。待燒完第一輪後,就
(*真自費)

-山葵燒雞中翼
-Mozzarella芝士雞腿肉❤️
-九層塔香草雞腿肉
-七味辛辣難腿肉❤️

不過90分鐘的用膳時間略為短了一點,主要是爐具火力有點弱,需要花時間才熟透。待燒完第一輪後,就已經被暫停點菜功能了(系統會提前15分鐘停止落單),建議入座後要好好抓緊時間點菜喔~
2023-03-26