2012-01-23
八月軒年廿九, 晏畫打去話满曬, 去到旺角囉, 都試下問啦, 點知有位, 7點入去要8點3走, 要飲茶, 第一杯好味, 但之后就覺得好苦, 因為佢地好重料, 好多茶葉必食BB豬, 之前食好好味, 啖啖肉, 但今次食一入口就好大舊肥肉, 得層皮的... 第二样係海折, 好好味, 保持水準第三样係蟹肉e麵, 唔夠熱, 但好多餸, 好多蟹肉, 重有蟹子, 但本人唔鍾意食蟹子, 覺得好"醒", 同枱人就好鍾意, 所以話100分.重有炸子雞半隻, 分量都好足, 估唔到, 比起其他食市已經好好多, 其他食市叫半雙只係得幾舊, 哩道要100蚊半, 都ok啦時日4百1二人, 唔算太貴. 服務都好好, 好冇禮貌, 反而佢地對自己人就好惡. 值得推介的係甜品, 不過已經夠啦, 我地食唔到咁多, 好想食豆腐花囉
第二样係海折, 好好味, 保持水準