2017-06-27
呢個月大家都好忙,期待以久既生日飯終於食到啦,之前網上見到呢間以八哥做主題既餐廳,覺得幾得意,所以就揀左係度補祝生日啦~餐廳位於尖沙咀,地點就腳又易找~menu封面都係八哥,好型啊~凱撒沙律 $78擺位幾有趣,沙律菜爽甜,加埋凱撒沙律醬味道好清新,火腿亦增添了一份咸香~黑松露薯條 $38淨睇價錢已好吸引,黑松露亦落得重手,薯條用上粗薯,外脆內綿,熱辣辣,跟香氣十足巴黑松露簡直係絕配~烤焗雞翼 $78醬汁由自己揀,我地揀左比較特別既榛子蜜糖汁,榛子切成碎粒混入蜜糖檸檬汁,再與炸雞翼混合,酸酸甜甜又有粒粒脆卜卜榛子碎,味道同口感都幾特別~慢煮加拿大aaa牛肋骨配薯菜 $368成隻手臂咁長,骨細肉多,太大件唔知點落手可以請店員幫忙切開一件件!~切開後就清楚見到有幾多肉,有d位會比較肥,但呢個時候我地4個女他已經唔理咁多食左先算,因為真係好好味,牛味香濃之餘,肉質軟腍,較肥既部份入口半溶,真係好好食,我地仲連骨上痴住既肉都切嗮出來食清光,推介必食!謝謝好姊妹又一年同我慶生~以後每年都要有你地啊!
餐廳位於尖沙咀,地點就腳又易找~
menu封面都係八哥,好型啊~
凱撒沙律 $78
黑松露薯條 $38
烤焗雞翼 $78
慢煮加拿大aaa牛肋骨配薯菜 $368
謝謝好姊妹又一年同我慶生~以後每年都要有你地啊!