2021-02-23
成日係某社交平台都比呢間台灣小店洗版, 見到有芋泥吐司即刻衝去食!!位置好近荃灣地鐵站, 食完可以慢慢行街, 就算等緊位都可以周圍行下, 好方便!叫左幾款野食, 樣樣都好好食!魯肉飯見到細SIZE同大SIZE只係爭7蚊, 點知大碗同細碗係爭勁遠!!呢碗飯真係4個人都夠食! 而且個汁帶甜, 肉粒唔算好肥, 入口即溶好有台灣既味道!!夜市鹽酥拼盤拼盤既好處就係咩都有, 有齊鹽酥雞/甜不辣/花枝丸,仲有第一次食既鹽酥四季豆, 估唔到又幾好食!肉鬆芋泥吐司黎到今日既重點! 賣相真係好吸引!好多芋泥好多肉鬆!芋泥味道清甜, 肉鬆個味反而出D!!不過可能我地影相影耐左, 吐司放到凍左先食, 所以個麵包無咁脆!本身想食埋佢個芋丸, 不過太飽食唔落, 下次再ENCORE!
叫左幾款野食, 樣樣都好好食!
魯肉飯
夜市鹽酥拼盤