2023-10-22 46 浏览
一間充滿著🇯🇵日式風情嘅居酒屋,牆上有好得意嘅日式壁畫、燈籠🏮佈置,睇得店主花過心思💝石燒日本𝐀𝟒和牛🐮黎到一定要嗌呢個黎試試𝐀𝟒 和牛,油脂分佈幾平均🥩, 店員會幫手燒,牛味好濃郁,入口滿滿既油脂感鍋燒烏冬🍲湯底好飲之餘唔重味精,配菜黎講有一隻溫泉蛋 、一條大蟹柳切半、薄切魚餅,呢個價錢來講都算幾抵食 燒生蠔🦪生蠔大隻、重蠔味 串燒🍢某啲串燒仲做緊50%off 真係超抵😱可樂餅 炸物都係啱啱炸起就上枱 食落外皮好香脆 細細舊 唔洗驚食完會滯到食唔到其他野 🍸鮮檸檬酎梳打賣相精緻,打卡一流📸,超級推介 巨峰提子🍇乳酸梳打乳酸酸度同巨峰提子甘甜結合,再加上梳打嘅清新,帶嚟驚艷口感,真系令人回味無窮🤤

石燒日本𝐀𝟒和牛🐮

鍋燒烏冬🍲

燒生蠔🦪
生蠔大隻、重蠔味

串燒🍢
某啲串燒仲做緊50%off 真係超抵😱

可樂餅

🍸鮮檸檬酎梳打
賣相精緻,打卡一流📸,超級推介

巨峰提子🍇乳酸梳打
2023-10-20 40 浏览
又一間深夜食堂,飲嘢傾偈都幾啱🤪夜晚想出嚟食少少嘢痛飲杯嘢,朋友介紹去呢間開到凌晨兩點嘅居酒屋,menu 都幾齊全咩都有得食,搞到我有少少選擇困難症,想咩都試吓就揀咗呢個令和二人前🤪🤤鍾意飲清酒嘅朋友應該幾鍾意呢度,因為佢有個八款清酒仲有指定款式半價,想咩都試吓仲可以飲清酒放題,我就小酌淺嚐就可😋試咗個清酒兵庫縣漣川蠔同鮮檸檬威士忌梳打🥃🍹令和二人前都幾多野食,特別嘅有個卡爾帕四點4刺身盛,以唔同醬汁配搭去提升刺身有唔同層次,鮮甜好味,同埋我最想食嘅壽喜燒,升級A4 和牛,濃郁嘅牛味配搭壽喜燒湯,更加惹味🤤❤️飲飽吃醉🤤🈵滿足
又一間深夜食堂,飲嘢傾偈都幾啱🤪

• 四色刺身盤
  • 壽喜燒
2023-10-20 44 浏览
嘻嘻🤭又係食日本嘢!!網上見到呢間居酒屋做緊清酒蠔湯紙火鍋及人氣清酒枝裝半價‼️嫌唔夠喉嘅朋友仲可以揀🍶清酒放題 飲到夠為止😝被吸引咗訂位😝所有客人一入店都會受鼓聲歡迎🥁環境佈置好有日本居酒屋風格(而家仲加入埋萬聖節元素🎃好有氣氛!!) 聽住店內日文歌邊點菜!心情都隨之放輕鬆😉. ✨什錦鮮魚刺身沙律 $88有角切魚生, 沙律菜, 蟹籽🥗開胃嘅清爽前菜!. ✨炸池魚仔 $38炸得香脆!一啖一條!佐酒同食應該好適合🍻. ✨鹽燒雞翼 $28@燒得香脆!啖啖帶有咸香滋味!鍾意香口食物嘅朋友話幾唔錯👌🏻👌🏻. ✨汁燒16吋日本大魷魚筒 $98好巨大嘅魷魚筒🐙好吸睛!加上搽滿咗汁料喺表面令賣相更誘人!咬落彈性十足又煙韌!!. ✨鹽燒三文魚頭 $88燒得油香滿溢🤝🏻每啖魚肉都滿滿魚油!鮫位仲充滿骨膠原😃😃. ✨日本黑毛和牛鍋燒烏冬 $98原鍋上枱保持溫熱😊和牛肉質軟熟!配上煙韌滑溜烏冬!實夠食飽飽!. ✨蘋果生芝士蛋糕 $32清爽嘅蘋果🍎x 芝士🧀味道!! 夾埋食唔會過於甜膩👌🏻👌🏻. ✨Imo Shochu Iced Tea $78✨蜜桃乳酸梳打 $33.✨加一服務費
✨什錦鮮魚刺身沙律 $88
有角切魚生, 沙律菜, 蟹籽🥗開胃嘅清爽前菜!
✨炸池魚仔 $38
✨Imo Shochu Iced Tea $78
✨蜜桃乳酸梳打 $33
✨加一服務費
2023-10-18 30 浏览
趁朋友放考試假前食個好西, 搵左旺角既令和鍋物酒場~ 叫左一個令和二人前套餐(HK$528) 已經包左好多野食~沙津:富士蘋果沙律前菜(四選二): 和牛他他&漬物四食主食: 壽喜燒鍋, 原本配美國安格斯牛, 我地就加左HK$38配個M6牛牛~伴食:除左有西式刺身四點盛, 仲有雜錦天婦羅(依個有我愛既秋葵~加分!)同珍寶吉列蠔甜品仲可以四選一~我就揀左芝士年糕, 可惜冇我愛既蕨餅比我揀🥲見佢地有成個櫃都放滿日本清酒~可惜同FD 子一齊唔舒服冇得試佢地既清酒放題🥲唯有下次連埋佢地個HK$198清酒蠔湯紙火鍋一齊食🤭

沙津:富士蘋果沙律
前菜(四選二): 和牛他他&漬物四食

2023-10-17 29 浏览
日式鍋物居酒屋🤭 餐廳主打日式鍋物及日本居酒屋料理 亦有多達100款清酒、梅酒等選擇 依加仲做緊全場清酒半價優惠😝 亦有二人餐及四人餐供應᪥ 美國安格斯牛肉壽喜燒鍋200g $278鍋物上面嘅壽喜燒係火鍋形式 而$428嘅壽喜燒就係關西風 即席烹製嘅~ 壽喜燒鍋亦附送野菜豆腐盛及日本蛋 ᪥唐揚海苔魷魚 $48海苔魷魚外皮香脆可口 魷魚口感Q彈 唔錯👍🏻᪥ 石燒澳洲M6和牛(100g) $118石燒牛會由店員即席烹煮 並會詢問生熟度 M6和牛牛味香濃᪥ 蘋果汁 $18

᪥ 美國安格斯牛肉壽喜燒鍋200g $278
壽喜燒鍋亦附送野菜豆腐盛及日本蛋

᪥唐揚海苔魷魚 $48
海苔魷魚外皮香脆可口 魷魚口感Q彈 唔錯👍🏻

᪥ 石燒澳洲M6和牛(100g) $118
石燒牛會由店員即席烹煮 並會詢問生熟度 M6和牛牛味香濃

᪥ 蘋果汁 $18
🇭🇰旺角 超高質 氛圍感十足日料 座落於彌敦道613號飛達商業中心1樓,距離港鐵旺角站超近,環境超日式! ✨環境日式風格十足,燈籠,清酒燈罩,張貼的Postcard,極上體驗感! ✨一落座便有嘗試年代感feel十足的玻璃樽裝可樂,氣泡沒有過足,感覺非常好! ✨燒物真的是超級棒!三本芝麻雞翼入味十足,佐酒小菜包括中華海草與炸魚,一上來開口就超級棒! ✨「燒鳥盛宴」最棒的便是燒鳥啦,從雞尾 雞翼 雞皮 雞腎 雞軟骨 再到牛大腸 牛筋和鰻魚,每一串都各有滋味。鰻魚最佳,甜鹹適中,雞軟骨更為驚艷,一口下去,脆感十足,超滿足! ✨還有壽喜鍋,極上和牛等,當然還有: 💗清酒蠔湯紙火鍋💗清酒放題💗西日式刺身系列 完工後和朋友們一起來吧!
🇭🇰旺角 超高質 氛圍感十足日料
✨還有壽喜鍋,極上和牛等,當然還有:
💗清酒蠔湯紙火鍋
💗清酒放題
💗西日式刺身系列
完工後和朋友們一起來吧!
2023-10-15 1022 浏览
位於旺角的日式居酒屋。朋友推介這間餐廳不但有清酒放題,更有壽喜燒系列配抵食A4和牛! 但其實我是一心衝著特濃芫茜壽喜燒鍋而去的,之前在網上見到有人分享勁量的芫茜鍋,便決定要找機會去嚐嚐了!餐廳環境寬敞,充滿日式居酒屋風情,牆上掛滿色彩繽紛的卡通壁紙,天花上亦掛滿七彩燈籠,和風感濃厚。 ⋆_____ᴛᴏᴛᴀʟ ᴏʀᴅᴇʀ______⋆▫  特濃芫茜壽喜燒鍋 $268(配野菜豆腐拼盤 + 美國安格斯牛肉200ɢ)▫ 三文魚伴蘋果木煙燻醋 $88▫ 鰻魚串燒 $38▫ 汁燒牛筋串 $32▫ 明太子免治雞肉棒 $28▫ ʟᴍᴏ ꜱʜᴏᴄʜᴜ ɪᴄᴇᴅ ᴛᴇᴀ $78▫ 梅乾威士忌特飲 $58 ___⋆ ⋆ ___✿ 芫荽壽喜燒鍋 配野菜豆腐盤 + 美國安格斯牛肉芫荽控絕對不能錯過的壽喜燒鍋~ 一上桌青青綠綠的芫荽壽喜燒鍋已相當搶眼,湯底滾起後先喝一口,芫荽的獨特香氣濃郁,配上帶甜的壽喜燒汁,十分惹味;壽喜燒鍋套餐配了美國安格斯牛肉200ɢ及雜菜豆腐拼盤,牛肉的油花細緻,色澤鮮紅,脂肪比例均勻;入口肉味濃郁,口感豐富。雜菜豆腐拼盤有生菜、京蔥、豆腐、雜菌及薯粉等,十分豐富!把蔬菜放入帶甜的壽喜燒
 ⋆_____ᴛᴏᴛᴀʟ ᴏʀᴅᴇʀ______⋆
▫  特濃芫茜壽喜燒鍋 $268
(配野菜豆腐拼盤 + 美國安格斯牛肉200ɢ)
▫ 三文魚伴蘋果木煙燻醋 $88
▫ 鰻魚串燒 $38
▫ 汁燒牛筋串 $32
▫ 明太子免治雞肉棒 $28
▫ ʟᴍᴏ ꜱʜᴏᴄʜᴜ ɪᴄᴇᴅ ᴛᴇᴀ $78
▫ 梅乾威士忌特飲 $58
 ___⋆ ⋆ ___
✿ 芫荽壽喜燒鍋 配野菜豆腐盤 + 美國安格斯牛肉
雜菜豆腐拼盤有生菜、京蔥、豆腐、雜菌及薯粉等,十分豐富!把蔬菜放入帶甜的壽喜燒汁淥煮後,更是爽脆香甜。
✿ 三文魚伴蘋果木煙燻醋
店員推介餐廳另一招牌是西日式的刺身系列,因此揀選了三文魚伴蘋果木煙燻醋。
蘋果木的煙燻香氣最為濃香,配上厚切豐腴的三文魚,伴碟更有大大粒的三文魚籽及生洋蔥,搭配一同進食,口感柔軟又爽脆,味道豐富。
✿ 串燒:汁燒牛筋┆明太子免治雞肉棒┆蒲燒鰻魚串
- 汁燒牛筋一串有四件,牛筋炆得煙韌爽彈,軟稔入味。
- 明太子免治雞肉棒外皮脆香,雞肉棒內有大量軟骨,口感豐富。
- 蒲燒鰻魚厚肉嫩滑,蒲燒醬汁鹹中帶甜,融入肥美的鰻魚,更是鮮美。
✿ ᴅʀɪɴᴋꜱ: ʟᴍᴏ ꜱʜᴏᴄʜᴜ ɪᴄᴇᴅ ᴛᴇᴀ┆梅乾威士忌特飲
兩杯調酒均清爽易入口,配搭是晚的日式料理,再與好友小酙一番,又一個滿足的晚上。
2023-10-10 91 浏览
呢兩次去日本都帶住啊仔,入唔到居酒屋嘆🏮今次嚟到呢間主打清酒嘅日式餐廳首先啪兩隻✨清酒生蠔🦪新鮮juicy嘅生蠔混合甘香清酒🍶冷盤前菜:✨霜降和牛洋蔥沙律🥗生和牛入口柔软,洋蔥🧅清脆爽口✨火炙金槍魚伴蜜糖芥末醬當然唔少得,我呢啲港女最愛嘅💃🏻魚生刺身啦!金槍魚蟹籽沙律加上蜜糖芥末醬,酸酸甜甜,好開胃👍🏻熱食:清酒煮蜆🍲經清酒煮過嘅蜆,更香甜,連湯底都飲埋和牛鍋燒烏冬🥩肉質幼嫩嘅和牛,配爽口彈牙烏冬小食:燒魷魚一夜干燒到脆卜卜嘅魷魚🦑配清酒就啱本身想試埋主打嘅 清酒蠔湯紙火鍋,同多啲西日式刺身,但我老公唔食蠔,又唔食魚生,得我一個食又太孤單,所以無叫到🙈下次同朋友嚟聚會一定要試吓💜原來依加做緊限定優惠🈹全場清酒半價仲有12款或24款嘅清酒放題🍶品酒人士就最啱🤣令和 鍋物酒場🍻📍旺角彌敦道613號飛達商業中心1樓#居酒屋 #鍋物 #清酒 #放題 #日式餐廳#旺角美食 #彌敦道 #生蠔 #魚生刺身#和牛 #清酒煮蜆 #燒魷魚

首先啪兩隻✨清酒生蠔🦪
新鮮juicy嘅生蠔混合甘香清酒🍶

冷盤前菜:
✨霜降和牛洋蔥沙律🥗
生和牛入口柔软,洋蔥🧅清脆爽口
✨火炙金槍魚伴蜜糖芥末醬
當然唔少得,我呢啲港女最愛嘅💃🏻

熱食:
清酒煮蜆🍲
經清酒煮過嘅蜆,更香甜,連湯底都飲埋

和牛鍋燒烏冬🥩
肉質幼嫩嘅和牛,配爽口彈牙烏冬

小食:

📍旺角彌敦道613號飛達商業中心1樓

#居酒屋 #鍋物 #清酒 #放題 #日式餐廳
#旺角美食 #彌敦道 #生蠔 #魚生刺身
#和牛 #清酒煮蜆 #燒魷魚
一間充滿著日式風情嘅居酒屋,牆上有好得意嘅日式壁畫,又有好多日式嘅燈籠佈置,睇得店主一定非常之有心思!我做左功課,嚟到呢間居酒屋一定要是佢地出名嘅食品⭐清酒蠔湯紙火鍋- 呢嗰火鍋好特別,除咗有好足料嘅蠔肉之外,仲有大量嘅蔬菜同菇物,用料十足,而且仲有一大支清酒,可以自己加落煱物當中,一路煮一路有好香嘅清酒味👍。除左跟煱物有一碗白飯之外,我地仲叫左一個蟹膏飯,兩個人食份量真係啱啱好!而同樣出名嘅西日式嘅刺身系列,我同朋友就叫左兩款⭐火炙金槍魚伴蜜糖芥末醬⭐火灸和風藍耀裙邊- 刺身非常新鮮,食落好鮮味,最驚喜係火灸和風藍耀裙邊,配合柚子汁一齊食,肉質嫩滑,酸酸甜甜好開胃😋飲品🥃中野 玫瑰梅酒 120ml🍸鮮檸檬酎梳打- 飲品賣相精緻,打卡一流😃甜品🍍燒菠蘿整體餐廳食物質素唔錯,而且環境舒適,坐位又夠多氣氛又好,好似瞬間去左日本咁😝;而且我見到佢地而家做緊 promotion,有清酒放題,哩嗰勁吸引,下次可以約埋我D酒鬼再次到訪,飲返夠🍶🍶🍶🥳

我做左功課,嚟到呢間居酒屋一定要是佢地出名嘅食品
⭐清酒蠔湯紙火鍋

而同樣出名嘅西日式嘅刺身系列,我同朋友就叫左兩款
⭐火炙金槍魚伴蜜糖芥末醬
⭐火灸和風藍耀裙邊

飲品
🥃中野 玫瑰梅酒 120ml
🍸鮮檸檬酎梳打
- 飲品賣相精緻,打卡一流😃

甜品
🍍燒菠蘿

• 清酒蠔湯紙火鍋
2023-09-01 208 浏览
今日放工我同朋友去旺角食飯,冇估到香港仲有一間隱世嘅日式居酒屋。入門嗰陣,有店員敲鼓歡迎客人,間屋裝修好日式風格同色彩,話去過日本旅行都唔差!牆上啲日文標籤睇落去好亂,但又有種有序嘅混亂感,成個設計真係好有意思!🌟 日本A4等級黑毛和牛鍋佢哋嘅和牛有200克咁多,個質地極上,好滑好嫩,有啲啱食,有豐富脂肪紋理,煮到七分熟,再蘸蛋黃,絕對係嫩滑多汁,好多油脂!好滿足!仲有個野菜豆腐盤,有南瓜、香菇、洋蔥、金針菇等新鮮蔬菜,加埋咗啲葛粉,煮熟之後會變得濃郁多汁!湯底用咗松茸壽喜燒,好濃郁,仲有啲大塊嘅松茸菇同其他嘅菇,湯底更加美味!🌟 豐州直送嘅活魚刺身有油甘魚、鯛魚同灸燒鮨群邊。油甘魚肉嫩,入口即溶,有淡淡海洋香氣。鯛魚細緻肉質同淡雅味道有名,灸燒鮨群邊帶燒烤風味,增加口感。刺身醃製用柚子醋,微妙酸甜平衡,令刺身更美味。🌟前菜-餐廳特別贈送呢個真係好值得一提,一坐低餐廳職員就主動俾咗我哋,有少少似海草海蜇咁,清爽鹹香,脆脆地,食完比較開胃!🌟 白SUNTORY 500ml香濃順滑,冰涼口感,濃郁麥芽香氣,加上大杯裝,飲咗一定過癮!香浓顺滑,冰凉口感,浓郁麦芽香气,加上大杯装,饮咗一定过瘾

🌟 日本A4等級黑毛和牛鍋

🌟 豐州直送嘅活魚刺身

🌟前菜-餐廳特別贈送

🌟 白SUNTORY 500ml

香濃順滑,冰涼口感,濃郁麥芽香氣,加上大杯裝,飲咗一定過癮!香浓顺滑,冰凉口感,浓郁麦芽香气,加上大杯装,饮咗一定过瘾!

🌟 巨峰提孑乳酸梳打

乳酸酸度同巨峰提子甘甜結合,再加上梳打嘅清新,帶嚟驚艷口感,真系令人回味無窮!超級推介!
2023-08-24
  • 刺身
2023-09-01 139 浏览
今日照樣都係旺角搵食!就喺尼敦道附近的,搵到呢間餐廳。見到網上都比較多人推薦就入咗嚟,發覺入面都比較多特色食物三文魚配他他醬:9/10分,呢樣食物我都係第一次食,三文魚都比較厚身而且比較新鮮。最大驚喜係佢嘅醬,容易入口同埋食完比較開胃!石燒牛肉8/10分,可以選擇叫佢哋幫我哋現場即燒我選左M9和牛,比較多汁水,牛味唔算太濃比較正常!海鮮烏冬鍋:8/10分,呢個唔算特別味道正常串燒居酒屋必點,大家也可以試一試。起碼唔會中伏

海鮮烏冬鍋:8/10分,呢個唔算特別味道正常

串燒居酒屋必點,大家也可以試一試。起碼唔會中伏

2023-08-26 260 浏览
今日同朋友黎食宵夜路過哩間居酒屋想試下, 一試就中曬伏 !!!三文魚頭好似就煎熟咗算數, 一啲味都冇,擺盤勁難睇 ,旁邊好似雜草咁樣,睇落去都冇曬食慾,仲要冇乜味 ,感覺就只係煎熟咗。 還算過得去就係天婦羅和明太子雞翼。清酒煮硯啲湯超級苦,好想問師傅係咪落咗成支清酒?真係難飲,出餐之前有冇試過調味?燒生蠔朋友嗰隻仲燒到黑曬,真係出去食大排檔仲好過。最好食就係啤酒同枝豆,我自己都可以煮喇,食物質素真係好差。大家見仁見智喇
三文魚頭

還算過得去就係天婦羅和明太子雞翼。
明太子雞翼

2023-08-21 188 浏览
朋友轉左新工作,諗住且同佢慶祝下,旺角會合之後,諗住揾間居酒屋可以飲下酒食下嘢慶祝一下,記得彌敦道有間「令和居酒屋」,以為是洗衣街那一間令和的分店,便諗住試下另一分店,當時大約晚上七時半左右,去到就可即時入座了,點了大約8樣菜式,到上菜然後品嘗,結論是不是放題的餐廳,卻只有一般放題的食物質素,食物唔係冧就唔熱,基本上沒有一道菜式會想再食,焗牛舌送上黎入口已唔熱、蝦天婦羅又冧又唔熱、燒茄子更加似蒸出黎又淡而無味、刺身更加唔想食落去、近期少有食剩的一餐。
2023-08-21
2023-06-06 420 浏览
一間提供多款日式料理嘅餐廳,餐廳擺放咗好多日式嘅裝飾品,牆身貼咗好多日文字嘅poster,天花板掛滿日式燈籠,甚具日本地道親切感。:嘢食種類方面應有盡有,鍋物、刺身、小食、串燒、壽司,你想食既款式都有咁濟:🔺芫茜控必試既芫茜雞絲沙律,滿滿嘅芫荽絕對令你心心眼🐟刺身新鮮肥美,表面充滿油脂,令笠笠🍲牛肉烏冬,配一條蟹柳一粒溫泉蛋,飽肚之選🍢如果係同朋友促膝談心,就可以叫返兩杯清酒,再叫埋串燒,呢度串燒款式都幾多,有金菇肥牛、雞肉、冬菇、鰻魚、多春魚,即叫即燒。唔飲清酒都可以嗌果汁,芒果汁好有驚喜,芒果味濃郁。

🔺芫茜控必試既芫茜雞絲沙律,滿滿嘅芫荽絕對令你心心眼

🐟刺身新鮮肥美,表面充滿油脂,令笠笠

🍲牛肉烏冬,配一條蟹柳一粒溫泉蛋,飽肚之選

唔飲清酒都可以嗌果汁,芒果汁好有驚喜,芒果味濃郁。
2023-06-02 2139 浏览
近排食過最好食既日本餐廳🤩🤩燒和牛他他 💰$78呢個可以話係成餐飯入面最好食既🥹🥹🥹 真係must eat item!!!! 佢有啲truffle係生牛肉他他上面 小小香唔算好重黑松露味 但配埋生洋蔥 完全帶出咗佢個精髓! 令到個他他唔腥之餘 再加埋啲酸酸甜甜嘅醬汁 係極度開胃嘅前菜精選之一三文魚伴蘋果木煙燻醋 💰$44厚度切得啱啱好 上邊配有大粒魚子 底層夾住生洋蔥 三文魚嘅柔軟 魚子咬落好似爆珠咁 加埋生洋蔥嘅爽脆 成個口感層次非常豐富 蘋果木煙燻醋係存在感唔高嘅輔助 冇喧賓奪主 但又令到三文魚唔需要點豉油Wasabi都好食芝麻雞翼 💰$19 (50%off)係同朋友係日本懷念既味道呀 雞翼炸得好香又入味 而且佢夠大隻 入面啲雞肉仲係嫩滑既 和牛鍋燒烏冬 💰$98冬天食呢個真係勁暖胃 湯底幾好飲之餘又唔好重味精 日式烏冬就一向都食落滑捋捋 配菜黎講有一隻溫泉蛋 三片和牛 一條大蟹柳切半 薄切魚餅 呢個價錢來講都算幾抵食蟹肉可樂餅/南瓜芝士餅 💰$19@1兩款炸物都係啱啱炸起就上枱 食落外皮好香脆 size適中 唔洗驚食完會滯到食唔到其他野某啲串燒仲做緊50%off 真係超抵!!鹽燒

近排食過最好食既日本餐廳🤩🤩

燒和牛他他 💰$78

三文魚伴蘋果木煙燻醋 💰$44

芝麻雞翼 💰$19 (50%off)

和牛鍋燒烏冬 💰$98

蟹肉可樂餅/南瓜芝士餅 💰$19@1

某啲串燒仲做緊50%off 真係超抵!!
鹽燒雞皮/鹽燒雞軟骨 💰$13@1

呢個價錢真係超抵食 但呢兩款串燒就不過不失啦~

Nihon Margarita 💰$88
尼杯雞尾酒睇名就知偏日式 唔係好飲到tequila既味 杯口黐一層細鹽同青檸 酸酸鹹鹹咁 容易入口 同點嘅菜式都非常配搭 開胃解膩😆😆

Macha Chocolate 💰$78
飲落有小小似薄荷朱古力 當中帶有淡淡既Sake香🍶