2021-02-23 42 浏览
平時食黎食去都係雞煲羊腩煲今次我要試下新野 就係黑椒豬手煲!!!今次過咗二鍋頭喺尖沙咀新開分店 二鍋頭係火鍋仼食 $198/位 火鍋前有雞煲鴨煲羊腩煲同豬手煲揀今次揀咗黑椒豬手煲 真心骨膠原滿滿的一晚😍豬手皮軟彈煙韌真心係好入味食完豬手煲揀咗川椒麻辣湯 湯底令我好滿意平時食得太辣 但今次川椒令湯底非常香口 有麻有辣 令我食得非常開胃食材種類多達80種之多而且好多都好新鮮 特別係海鮮類👍🏻洗得乾淨之餘 又大隻 真係食到好飽 以呢個價錢 真心非常抵食👍🏻
平時食黎食去都係雞煲羊腩煲
今次我要試下新野 就係黑椒豬手煲!!!
今次過咗二鍋頭喺尖沙咀新開分店

洗得乾淨之餘 又大隻
真係食到好飽

以呢個價錢
真心非常抵食👍🏻

之前已經同朋友去過旺角嘅二鍋頭火鍋打邊爐,最近知道佢哋喺尖沙咀開咗新分店,趁着晚市放寬堂食,小編即刻同朋友去咗打邊爐🍲餐廳環境闊落,店員都非常熱情有禮貌,食物質素同樣唔錯,值得一試_今次試嘅係任飲任食2.5小時 $218有選擇困難症嘅大家就啱晒啦,一個價錢可以食均火鍋、雞煲、鴨煲,仲有特製黑椒豬手煲,火鍋更超過80款配料,同朋友都係食到飽一飽非常滿足_今次我哋就叫咗雞煲,辣度選擇了中辣,味道香口惹味有驚喜_食完雞煲就可以打邊爐,餐廳提供八款湯底選擇,今次我哋就揀咗川椒麻辣鍋,大家可以每次喺紙仔內選擇10款配料,小編覺得佢哋嘅海鮮都幾新鮮,另外仲有其他肉類丸類選擇,味道唔錯🤣_至於其他蔬菜等配料亦都可以自行出去拎,呢度汽水同埋啤酒都係任飲㗎☺️_直到最後梗係要食返杯雪糕畫上一個完美句號,雪糕款式都好多,以呢個價錢來講CP值非常高,下次會再和朋友來試

今次試嘅係任飲任食2.5小時 $218
有選擇困難症嘅大家就啱晒啦,一個價錢可以食均火鍋雞煲、鴨煲,仲有特製黑椒豬手煲,火鍋更超過80款配料,同朋友都係食到飽一飽非常滿足
_
今次我哋就叫咗雞煲,辣度選擇了中辣,味道香口惹味有驚喜