2019-10-01
星期日近近地去咗屋企就近嘅呢間Cafe食個Brunch!平時行過見到好full場,好彩今日唔使等位。鋪頭面積唔算好大,但係唔會好迫坐得舒服,而且有啲影相打卡位置添!佢哋每個月會換一次lunch Menu,通常有五六款lunch set俾你選擇,而今次我哋就叫咗all day breakfast同埋香茅豆腐肉碎飯!All day breakfast個all day breakfast 好大份賣相好吸引,夠晒足料!除咗黑松露炒蛋又香又滑,仲有安格斯牛添! 另外,不得不提佢中間個cream係大廚親自手打,厚得嚟又好滑好好味!香茅豆腐肉碎飯冇諗過嚟Cafe食中式嘢都可以咁好味!好surprise啲香茅肉碎炒得好香,夾埋濃郁嘅蒜香味,味道就 有少少似泰式香辣肉碎飯,簡直令我哋食過返尋味❤️食完想再叫多碟添!
All day breakfast
香茅豆腐肉碎飯