2019-12-28
📍二世祖? -- Easy Joe😎呢間又係小編bookmark咗好耐嘅一間西餐廳 不過一直未抽到時間去食 lunchtime時段只限walk-in 晚餐時段就只可以book檯🙊所以想食嘅朋友仔記住book檯或者早啲去排隊呀❤當日我同朋友12:10去到餐廳門口 見到鋪頭寫住12:30開 我地喺附近兜咗一陣之後返返去餐廳門口就發現已經有唔少人排緊啦!🙊所以lunchtime時段去真係要預早去排隊喔❤--------⭐黑松露原隻虎蝦忌廉意大利粉($98)呢個意粉一上檯就聞到超香嘅黑松露嘅味❤❤意粉份量多 忌廉汁夠creamy 掛滿意粉 超滿足的🙊虎蝦肉質爽口 係剝蝦麻煩少少😂-------⭐經典芝士洋蔥牛肉漢堡配粗炸薯條($108)包體搽咗牛油略為烘過 所以外皮脆脆地 內裏散發牛油香❤不過牛肉略為細塊 而且食落都幾乾身 亦都冇乜肉汁😔反而薯條幾香脆唔錯👍--------⭐ 二世祖特濃朱古力(凍)$21(跟餐)賣相特別 有一個玻璃樽同一個細杯 可以自己倒黎飲👍朱古力味道好濃厚 亦都好細滑 值得一試❤跟餐仲有得半價!--------整體黎講食物有水準!👍店員有禮❤鋪頭門口貼咗文宣 仲有文宣卡仔
--------
⭐黑松露原隻虎蝦忌廉意大利粉($98)
-------
⭐經典芝士洋蔥牛肉漢堡配粗炸薯條($108)
--------
⭐ 二世祖特濃朱古力(凍)$21(跟餐)
--------
整體黎講食物有水準!👍店員有禮❤鋪頭門口貼咗文宣 仲有文宣卡仔比人拎🙊良心小店絕對值得支持呀!❤
--------
評分(10分滿分)
賣相:8
味道:8