2017-09-02
唉。。失望得不得了是日就點左 紅燒牛肉麵,乜乜豬沙律,鹽酥雞,珍珠奶茶首先舊牛個味係幾唔錯,但我睇住我老公咬左一啖食都冇食就掉返低,佢話咬都咬唔開,,我仲笑佢冇牙,點知我一試,真係點咬點扯都咬唔開好啦,我一路食我果碟又係咬唔開同冇味嘅豬肉片,想喊之際,我老公已經停晒手,成碗麵推埋左一邊,就知不妙,佢話係冇味 ...我努力食埋我堆菜之後,再嚐試想食咁啲啲麵,食左2啖,我都真係頂唔順。。。到食個雞,味道好濃唔洗落佢比嘅粉個味已經好好,但佢粉好厚。。最後杯真珠奶茶,老公就話係成餐係最好杯野飲,但我就覺得味道怪怪的。。。可能你會覺得點解我剩點一杯野飲,我原本係想點佢3杯最特色嘅紫乜乜乜冰飲,但佢竟然同我講話冇果3杯野點,話冰機壞,我心諗咁點解其他果啲普通款沙冰又有先係冇得點哩杯野已經好失望落單點4樣都漏1樣,啲野食仲要咁。。走都走唔切
是日就點左 紅燒牛肉麵,乜乜豬沙律,鹽酥雞,珍珠奶茶