2019-04-23
放工後的大餐😍琴日新聞啱啱講完元氣爭鮮有蟲,即刻冇人排隊冇人食。好彩我寶寶醒目放工立即黎呢間攞位,叫定野食等我黎😀🥚鰻魚玉子燒玉子燒入面捲住鰻魚肉,王子燒得好滑溜,加上有鰻魚汁,成份玉子燒昇華左去另一個境界。🍩壽司冬甩一份冬甩有2件壽司一件入面有三文魚、甜蝦、帶子另一件入面有蟹肉、櫻花蝦碎壽司冬甩都鋪滿左三文魚子,牛油果🥑仲有千島醬添😋🍳黑松露海膽茶碗蒸熱辣辣既茶碗蒸,個碗蓋熱到要侍應幫手拎先得。除左一般茶碗蒸有既蟹柳等等之外,緊係有主打既黑松露同埋海膽喇☺️寶寶仲專登留番最後一啖海膽俾我添,係愛呀哈利!🍜澳洲和牛烏冬澳洲和牛煎到5/6 成熟,紅卜卜既和牛肉真係幾吸引。加上烏冬係扁身既烏冬,係寶寶既摯愛,仲有隻溫泉蛋添☺️😋🍔三文魚牛油果壽司漢堡😍😍係飯堡呀!今次仲到係日式壽司既飯堡添!以前mcdonald都有出過類似飯tastic,試過一次之後就愛上了😍😍今次就介紹多少少喇。兩塊飯堡夾住中間既三文魚🍣同牛油果🥑仲有王子蛋絲同埋沙律菜作伴。食落除左有飯香外,仲有沙律菜既爽口。
🥚鰻魚玉子燒
🍩壽司冬甩
一份冬甩有2件壽司
一件入面有三文魚、甜蝦、帶子
另一件入面有蟹肉、櫻花蝦碎
壽司冬甩都鋪滿左三文魚子,牛油果🥑仲有千島醬添😋
🍳黑松露海膽茶碗蒸
🍜澳洲和牛烏冬
澳洲和牛煎到5/6 成熟,
紅卜卜既和牛肉真係幾吸引。
加上烏冬係扁身既烏冬,
係寶寶既摯愛,仲有隻溫泉蛋添☺️😋
🍔三文魚牛油果壽司漢堡