2019-03-14
近來天氣麻麻地☁️,都係唔會行咁遠,咁今日同同事就去附近MOKO看下!都幾多係連鎖餐廳,咁見到呢間🌈<丸十>🔥幾特別就去試下啦!🥰門口就已經見到一個櫃的和牛🥩啦!幾靚😍!希望價錢都靚靚啦❤️一點到都找到位,仲有卡位可以坐添!😆午餐menu 有兩類,要🔥燒的同🍲唔使燒的!價錢都大約係$100到$150到,都好似幾正👍🏻我們試左Set 1同2😆和牛❤️個樣就好正啦!我們都試左💁🏻♀️Set B!黑色重手的瓷器⚫️前菜有牛舌🐮同日式沙拉🥗!再加一碗麵豉湯🍲!款式一般,味道還不錯👍🏻上枱啦!👏🏻👏🏻👏🏻和牛紐約客定食!靚仔啊🤤牛肉汁有燒汁同檸檬🍋汁!兩個都好配合👍🏻另一個我都好想試的係❤️Set 1慢煮牛肉🥩丼伴玉子🥚定食!好靚喔🥰燈💡燈💡燈💡燈💡我最後卻選左Set2燒和牛丼伴玉子定食!❤️❤️❤️和牛鋪滿飯面,再加半生熟蛋同香葱‼️好正😆份量看似不多,但我吃到最後還是要很努力才不浪費白飯!🤤
一點到都找到位,仲有卡位可以坐添!😆
和牛❤️個樣就好正啦!我們都試左💁🏻♀️Set B!
黑色重手的瓷器⚫️
上枱啦!👏🏻👏🏻👏🏻和牛紐約客定食!
靚仔啊🤤
牛肉汁有燒汁同檸檬🍋汁!兩個都好配合👍🏻