2021-02-27 70 浏览
朋友搵到新工,當然要慶祝下,決定食放題燒肉慶祝呢間燒肉店1730時間幾抵食,但記得要bk位,因為目測得4張枱呢間真係好岩懶人,只要簡野食,再將送到既串燒擺係爐到轉一陣,就可以食喇😆😆極度方便好多野食,我地好彩今日戰鬥力幾強,每樣都試下,講下我最鐘意既款先,首推一定係牛舌,長方體既size,咬落去口感十足,而且鮮嫩多汁😋 另外推介係豬五花,雖然十級邪惡,但滿口油脂溶化既感覺真係令人好滿足餐廳提供幾款調味料,肉類配韓式梨汁燒烤汁最正!另外一定要試雞蛋仔,其實佢食落似迷你pancake,好食到我燒左5串,如果配蜜糖就更加好喇每人仲有一杯haagendazs雪糕,配雞蛋仔就perfect池!飲品都幾多選擇,連豆腐都有,岩晒我呢種少少健康既人
朋友搵到新工,當然要慶祝下,決定食放題燒肉慶祝

餐廳提供幾款調味料,肉類配韓式梨汁燒烤汁最正!

飲品都幾多選擇,連豆腐都有,岩晒我呢種少少健康既人
2021-01-27 151 浏览
同朋友好耐冇見,想試食啲特別啲既野,上網搵到呢間自助串燒燒烤小店,岩哂懶人既我地即卡卜位黎食。操作極之岩哂懶人,只要將 d 串燒(已經有人串好埋)放上自助爐個凹位,佢就會自動轉下轉下自己燒,夠哂方便menu 仲寫埋每樣野大概要燒幾耐串燒種類都唔會話太少,任食都唔會食極都係果幾款,有齊大部份既肉類同丸,個人推薦牛舌,雞軟骨,魚肉年糕,紫薯,台灣腸,另外比較特別仲有雞蛋仔同棉花糖可以燒添,不過雞蛋仔就唔好抱太大期望啦台面仲有唔同調味可以自己加,除左蜜糖仲有韓式梨汁,沙嗲醬,雞醬等等,真係好似去左 bbq 咁另外飲品選擇都唔少,整體上 cp 值真心高!
即卡卜位黎食。

menu 仲寫埋每樣野大概要燒幾耐

另外飲品選擇都唔少,整體上 cp 值真心高!
2021-01-06 192 浏览
🇭🇰💛串Grill 自助燒烤專門店🍢兩小時任食 事前係需要電話訂座📞店員會解釋點落單同點燒 會跟埋一盤預設既食物又介紹一下調味有代替蜜糖既燒汁 孜然粉 辣粉 鹽 椒鹽可以按自己喜好調味🧂開頭都會諗自轉燒烤🤔🤔會唔會燒好耐但開爐一段時間 熱耐左食物都快熟電爐既好處就係唔怕成身油煙味懶人燒烤🔥🔥放岩位佢就會自轉幫你燒好剩係坐定定等食就ok🤣入邊仲有張指引 等你參考下食物要燒幾耐⏲不過最後懶人都係靠自己目測👀就可以了🥤飲品自助不過選擇就唔算多 一般茶類🧃同汽水🥤都有野食有雞🐓牛🐃豬🐖 丸類 腸仔 菠蘿🍍菇類🍄都有食物比較鐘意係佢地既雞翼 五花腩 蕃薯粒🍠估唔到棉花糖 燒賣呢啲特別野佢地都有因為限二人一台既原因 反而覺得兩小時係岩岩好唔知4人一台會唔會出現爭野食既情況😛🌑以lunch 200有找係OK抵食既不過唔好expect食到好高級既食物賣的是性價比吧 因為我地食既時候冇人等入座店員都好好😍😍過左鐘都冇趕我地走仲比我地食埋先 感激🙏🏻🙏🏻 服務是很不錯的
🇭🇰💛串Grill 自助燒烤專門店🍢

• 雞翼
  • 五花腩
  • 蕃薯粒
2020-12-19 79 浏览
天氣凍凍地,最適合搵啲暖粒粒嘅嘢食,鍾意燒烤但又懶得拎住支燒烤叉,呢間串燒專門店就啱晒我呢啲懶人啦。因為佢嘅特色就係已經幫你吉好晒一支支嘅食物,只要你放上佢嗰個齒輪到,佢就會自動旋轉,幫你360度慢慢燒,而且仲燒得好平均,你可以睇住佢慢慢變色,仲發出茲茲聲,嗰種感覺真係好治癒呀!一入座,店員已經為你準備好一盤串燒,仲教你點樣用個燒烤爐,點燒同加咩醬汁,而每次點完餐都超快送餐,服務好好。而食物質素,以放題來講佢絕對一啲都唔馬虎,雖然種類唔算好多但係想食嘅都應有盡有,個人特別覺得幾款串燒豬都好好食,配埋孜然粉同日本醬油,將味道進一步提升,餐廳仲提供左一張燒烤時間建議俾我地知燒幾耐最岩,但有時都已經唔知邊串打邊串了😅最後以雞蛋仔同棉花糖做一個結尾,但原來仲有一杯免費嘅雪糕,好驚喜,好滿足。

2020-12-17 86 浏览
😋味道:8.8/10📸打卡:7/10🗣服務:9/10🏡環境:8/10💵人均:$200-300💰性價比:9/10👍🏻推薦度:9/10🏃🏻‍♀️回頭率:70%.🏡 餐廳唔算大 以卡位為主 但每張枱都好闊好大 舒服好坐而且唔同一般嘅串燒店 唔會好嘈 又冇油煙味.🔍(星期一至四 1930前離座) $198呢度係放題 兩個鐘頭任叫😋仲要係自動轉 唔使自己手轉一坐低佢就上咗一個類似hightea嘅架 店員服務好好 會仔細介紹返個食法同操作隔離仲有張menu寫每樣食物要燒幾耐好細心 操作又簡單😙啱晒懶人去!😆.呢度嘅食物種類都幾多!肉素丸海鮮甜品應有盡有🤤介紹下幾款好正嘅🥰.🥩肉好高質😍諗住啲肉好似好瘦好乾但食落肉汁豐富 而且好香好滋味好鍾意食佢嘅M6和牛牛柳同烤雞粒😚肉香鎖汁 肉質又軟身特別推薦雞翼😆雞肉好嫩滑 雞皮又香又脆.🥬素方面菠蘿同雞髀菇都係我超鍾意嘅❤️燒菠蘿不嬲都好食就唔使講但呢度嘅菠蘿又甜又多汁!好似罐頭咁甜🤣雞髀菇都係好香又juicy 鍾意食菇唔可以錯過😋.🧂不得不介紹呢度嘅調味料🤪完全係將食物再昇華去另一個層次🤤燒嘅時候記住落日式燒汁!吊味得嚟又令到啲嘢食唔會好乾🥰燒完就可以點其他調
😋味道:8.8/10
店員服務好好 會仔細介紹返個食法同操作
隔離仲有張menu寫每樣食物要燒幾耐
好細心 操作又簡單😙
啱晒懶人去!😆
.呢度嘅食物種類都幾多!
肉素丸海鮮甜品應有盡有🤤

但呢度嘅菠蘿又甜又多汁!好似罐頭咁甜🤣
雞髀菇都係好香又juicy 鍾意食菇唔可以錯過😋

🧂不得不介紹呢度嘅調味料🤪
完全係將食物再昇華去另一個層次🤤
燒嘅時候記住落日式燒汁!
吊味得嚟又令到啲嘢食唔會好乾🥰
燒完就可以點其他調味料
佢有鹽、辣粉、味椒鹽同孜然粉(真係勁香😆)
醬方面仲有泰式魚露同韓式燒烤醬

一次過叫勁多 最後燒唔切變大晒鬼😢🥺
雞翼
  • 串燒
2020-12-15 70 浏览
這間餐廳位於廣華醫院旁的食街,雖然競爭激烈,但基本上每晚都很多人排隊, 好彩朋友醒目早點訂枱,等左半個鍾就得。 入去餐廳大約共有6-7張枱。食物基本上都係清一色串燒,包括牛肉,雞肉,豬肉,疏菜,波蘿,丸類。一個價錢任食,所以對食物質素都無咩期望, 於是每樣食物都點了幾串,肉類部位和選擇都很多,但原來肉類好高質,最讚的是加一點錢有asaki生啤,最啱我呢個酒鬼。 呢度串燒方式幾特別,只需放一串串燒去燒烤爐就可以自動燒,將適合一d想傾計既朋友仔。食物黎講,牛舌,牛肉粒,和牛都幾高質,肉味算濃,又唔太肥,叫左三轉都不錯。 整體性錢性價比相當不錯,但食完後件衫有點味,去試既老友要注意一下。
2020-12-09 60 浏览
平時吃串燒,都是等餐廳廚房整俾客人食,今次在冬日間,可以係市區自己燒食物 (有BBQ的感覺!!),對住個爐暖烘烘,好舒服啊!!由於每枱都只有120分鐘用餐時間,所以餐廳都好細心,你一坐低,佢就預備了一盤牛肉給客人,一邊教學,幫你燒定兩串,佢個串燒爐係會自動旋轉,然後侍應順便教你落餐、拎飲品、醬汁使用 同埋 最重要係每樣嘢燒幾耐先好食!!佢講完,而我地又點完餐,頭2串就已經食得,就係咁簡單!而點完餐唔夠2分鐘,侍應已經送上你點的食物,真係為客人著想,爭分奪秒啊!選擇方面都很豐富,個人最推介牛舌、五花腩,因為牛舌燒完好易咬開,香味濃郁,五花腩就啖啖汁同油脂,好享受。其他食物如魚肉年糕,燒到外脆內軟,好好食!最後,有甜品時間,係呢度燒棉花糖,可以燒到顏色好均勻,比起BBQ燒的,更有水準同好食!佢另外又有燒雞蛋仔,味道比較似窩夫,帶點鹹香,外脆內軟。同埋Last Order後有 Haagen-Dazs 迷你雪糕杯食,呢餐2個人食就剛剛好,食完就捧住個肚走~~~
平時吃串燒,
都是等餐廳廚房整俾客人食,
今次在冬日間,
可以係市區自己燒食物 (有BBQ的感覺!!),
對住個爐暖烘烘,好舒服啊!!

由於每枱都只有120分鐘用餐時間,
所以餐廳都好細心,
你一坐低,佢就預備了一盤牛肉給客人,
一邊教學,幫你燒定兩串,
佢個串燒爐係會自動旋轉,
佢講完,而我地又點完餐,頭2串就已經食得,就係咁簡單!
而點完餐唔夠2分鐘,侍應已經送上你點的食物,
真係為客人著想,爭分奪秒啊!

選擇方面都很豐富,
個人最推介牛舌、五花腩,
因為牛舌燒完好易咬開,香味濃郁,
五花腩就啖啖汁同油脂,好享受。
其他食物如魚肉年糕,燒到外脆內軟,好好食!

最後,有甜品時間,
係呢度燒棉花糖,可以燒到顏色好均勻,
比起BBQ燒的,更有水準同好食!
佢另外又有燒雞蛋仔,味道比較似窩夫,帶點鹹香,外脆內軟。
呢餐2個人食就剛剛好,食完就捧住個肚走~~~
2020-12-09
2020-12-08 6416 浏览
朋友生日限聚令關係,唔敢叫太多人唯有同朋友單對單撐枱腳朋友生日當然唔可以馬虎本身太耐未bbq好想食燒野但是要入到大埔甘遠同埋通常燒燒下就冇心機燒上網見好幾篇報道都介紹串grill即刻心思思想食重點係串燒得黎,佢識自轉岩曬我呢d懶人一去到侍應就上咗一個high tea架精選左幾款食物比我們之後就介紹如何燒體貼的餐廳仲列埋每款食品需要燒幾耐非常合我們少落廚的朋友食物種類非常多豬牛雞丸菜一應俱全 連甜品小食都有樣樣都好好味,配埋調味汁/粉一絕💞牛舌非常爽口仲要係厚切㗎朋友Encore無限次和牛牛柳粒燒到7成熟非常juicy羊肉卷一啲都唔騷食完一串又一串菠蘿選用新鮮菠蘿非常多汁鮮甜除咗正餐仲有甜品 雞蛋仔一串兩粒燒到脆卜卜棉花糖 燒到外脆內溶,一拉即有拉絲效果飲飽食醉埋單時仲有驚喜一人一杯 Haagen Dazs即刻Bing Bing 眼為呢一晚餐畫上一個完美的句號
朋友生日限聚令關係,唔敢叫太多人
唯有同朋友單對單撐枱腳
朋友生日當然唔可以馬虎
本身太耐未bbq好想食燒野
但是要入到大埔甘遠同埋通常燒燒下就冇心機燒
上網見好幾篇報道都介紹串grill
即刻心思思想食
重點係串燒得黎,佢識自轉
岩曬我呢d懶人

非常合我們少落廚的朋友

食物種類非常多
豬牛雞丸菜一應俱全
甜品小食都有
樣樣都好好味,配埋調味汁/粉
一絕💞

除咗正餐仲有甜品
雞蛋仔
一串兩粒燒到脆卜卜

棉花糖
燒到外脆內溶,一拉即有拉絲效果

飲飽食醉埋單時仲有驚喜
一人一杯 Haagen Dazs
即刻Bing Bing 眼為呢一晚餐畫上一個完美的句號
  • 牛舌
  • 棉花糖
  • 雞蛋仔
2020-12-07 55 浏览
生日難得拎左假想食啲平時冇咩機會食既野尼間位於鬧市旺角既串燒想食好耐但次次晚市去排曬長龍一直冇機會入到去試今日就特登避開高峰時間提早五點半入座但係五點半去到舖面嘅時候 可能舖頭因為比較細 本身亦好旺場 仍然呈現幾乎客滿狀態 日日都去老闆就好熱情咁問我哋係咪第一次尼餐廳然後好仔細咁樣教我哋用佢地既自助式燒烤爐第一次見尼種自助式燒烤爐 感覺新鮮之餘又方便 唔洗怕就因為掛住食冇睇火啲肉就咁燒燶曬🤣🤣🤣餐廳係放題形式 係menu 揀完各款串燒既數目就可以遞比店員落單然後串好左既串燒就會一盤盤擺係5層架上面等你料理睇落都咪話唔壯觀!作為放題 食物種類多寡非常重要尼度種類都多 豬牛羊雞魚 樣樣俱全當然唔少得仲有蔬菜同棉花糖全部質素都好高!另外每個品項因為都細細件受熱好均勻 所以都唔會話等好耐先有得食店家亦好貼心咁標示左每個品項既料理時間方便食客參考咁多樣品項既串燒入面最最最令我驚喜既係燒雞蛋仔 與其話係雞蛋仔其實係一粒粒既雞蛋糕金黃脹卜卜既賣相本身已經好討好燒過之後又香噴噴 外脆內軟真係食唔停口 食完一串又一串!為左雞蛋仔 下次一定再encore!
生日難得拎左假
係menu 揀完各款串燒既數目
就可以遞比店員落單
然後串好左既串燒就會
一盤盤擺係5層架上面等你料理
睇落都咪話唔壯觀!
作為放題 食物種類多寡非常重要
尼度種類都多 豬牛羊雞魚 樣樣俱全
當然唔少得仲有蔬菜同棉花糖
全部質素都好高!
另外每個品項因為都細細件
與其話係雞蛋仔
其實係一粒粒既雞蛋糕
金黃脹卜卜既賣相本身已經好討好
燒過之後又香噴噴 外脆內軟
真係食唔停口 食完一串又一串!
為左雞蛋仔 下次一定再encore!
2020-12-04 52 浏览
呢幾日天氣突然開始轉涼,同朋友行行下街都覺得好凍,要食返啲熱辣辣嘅嘢暖返個身!留意到旺角有間自助串燒放題,朋友就話想試下!一坐低職員已經幫我哋開着個爐,個身即刻暖曬🐥我地未開始點餐前餐廳已經預先幫我地上左一碟食材燒住先,可以一路燒一路點餐👍🏻我哋兩個女仔就按自己喜好每樣點一兩串咁,款式都算唔少。餐廳有提供味椒粉、孜然粉、辣粉同鹽,另外都有提供燒汁。我個人就比較鍾意加燒汁,燒嘅時候搽可以令到個串燒Juicy啲👍🏻食咗咁多款,我就最中意燒牛舌同多春魚❤️牛舌彈牙好有口感,而多春魚就燒到脆卜卜好香口👍🏻因為我哋係5:30入座,每大$198加一,兩個人埋單四百幾蚊鬆d👍🏻平時兩個人係出面散叫串燒$400都未必食得飽,所以咁樣都算幾抵。

留意到旺角有間自助串燒放題,朋友就話想試下!
一坐低職員已經幫我哋開着個爐,個身即刻暖曬🐥

我哋兩個女仔就按自己喜好每樣點一兩串咁,款式都算唔少。

食咗咁多款,我就最中意燒牛舌同多春魚❤️
牛舌彈牙好有口感,而多春魚就燒到脆卜卜好香口👍🏻

牛舌(右兩串)

2020-12-03
牛舌(右兩串)
2020-12-03 97 浏览
傷心酸辣粉之冇波打兼二人限聚令 太傷心既關係決定要食餐好既調劑一下 黎到有好大隻連豬同Pepe既串Grill 120分鐘任飲任食和你燒要留意下鋪頭既營業時間 平日同星期日開1700到凌晨0200 而星期六開最長係1300到0200 今次決定要食平日HAPPY HOUR時段 (1930前離坐) 早係啱啱開鋪就即刻去食喇 入面冇飯粉麵、小食等熟食 係真全串燒黎架另外值得留意嘅係鋪頭唔大 加上二人限聚令 闊落既四至六人枱都只可以坐兩個人 所以想食又唔想等既話就記得book位喇坐位闊落 乾淨企理 啲野摸落冇油淋淋 加分隔咗塊珍珠板 變相仲多咗分私隱度 食落更放心 加分醬料多元化 白色無label嗰枝似日式蜜糖燒汁 係燒到咁上下既時候揸上串燒道既 其餘仲有四款粉:孜然粉、海鹽、味椒鹽、串Grill辣粉 同埋兩款醬: 泰式魚露、韓式梨汁燒烤醬本人覺得燒既時候落粉比起揸蜜糖燒汁更好食 大家不妨試下睇下邊一款啱大家口味坐低待應細心介紹用餐方法同須知 串燒款式多 仲有燒烤時間建議就唔怕燒唔熟啦野飲任飲 都有啤酒嗌 不過就要另外加$$嗌喇未落單之前 待應會先上一份頭盤 而每次落單唔可以多過60串 因為個架

坐位闊落 乾淨企理 啲野摸落冇油淋淋 加分
隔咗塊珍珠板 變相仲多咗分私隱度 食落更放心 加分

野飲任飲 都有啤酒嗌 不過就要另外加$$嗌喇

未落單之前 待應會先上一份頭盤 而每次落單唔可以多過60串 因為個架會放唔哂 無問題呀

燒到興起又食唔切住 可以放係爐上面既架 一黎可以keep住佢熱 二黎唔會燒燶 放上去同朋友share一流

睇下個爐燒到我串棉花糖幾靚仔

放串燒纖既筒 好滿呀

食完送甜品Haagen-Dazs雪糕一杯 為我呢餐串Grill畫上完美既句號呀

野食新鮮 服務又好 完全可以encore 下次再黎食過!!
今日同朋友行行吓街,覺得有啲肚餓,但又唔知食咩好,跟住突然之間聞到一陣好香嘅味,發現咗係一間串燒店,覺得好似幾吸引,跟住就行咗入去試吓。一入到去,環境同一般嘅串燒店唔同,油煙味又唔大,又唔會太嘈,亦都唔會俾人感覺好亂,個裝修亦都好簡潔同埋吸睛。呢度啲店員好好人,如果你係第一次嚟食嘅話,店員會同你逐個逐個介紹,亦都會同你講個爐係點樣運作嘅,超好人!!咁呢間串燒店係自助串燒,會有張Menu俾你自己揀,亦都會有一個飲品櫃俾你自己攞嘢飲。食物方面,我哋嗌咗好多嘢,當中最吸引嘅係雞中翼同埋牛柳粒。雞中翼並唔會好油膩,加上咁樣燒法,可以鎖住佢啲肉汁,令到佢唔會好乾。牛柳粒好彈牙,加埋佢提供嘅汁,簡直絕配!甜品方面,呢度可以燒棉花糖,外脆內軟,真係好正。而食到最尾仲有雪糕!整體來講,一定會再次嚟!!
整體來講,一定會再次嚟!!
2020-11-28 75 浏览
天氣開始轉涼,係時候食多啲熱辣辣既野食!今日去左位於旺角既串grill 食串燒😋好岩一家大細,朋友,情侶黎食!呢間店舖位於廣華醫院隔離,係油麻地地鐵站行大概6分鐘就到,好方便易搵一開始店員會好細心咁介紹成個燒烤既流程,好簡單易明食物既選擇基本上都應有盡有,係餐牌寫想食既數量俾店員,轉個頭就已經拎左俾我地,唔dump 波鐘十分快手只要將串燒放係個爐上面,佢就會自轉,參考番佢既建議燒烤時間,係食物6-7成熟時加燒烤醬,加上調味粉,食得!有幾款食物係好建議點首選係牛舌!牛吞口感細嫩,入口多汁,而且用呢種燒既方法食落有外脆內軟的感覺,十分推介!雞蛋仔都係必食!用雞蛋仔做串燒係好港式同新穎,燒完既雞蛋仔好香雞蛋味,熱辣辣咁食,好脆卜卜,好味當然唔少得燒雞翼雞肉好嫩滑,加上燒烤醬,十分滋味菠蘿十分多汁,酸酸甜甜,食左好多肉後消濟一流雞皮十分香脆可口,實在邪惡食到最後半個鐘仲有每人一杯haagen dazs 雪糕,好滿足呀基本上2個鐘都已經好夠食到所有串燒款式,同食到好飽,所以真係好抵食值得一提,呢間鋪每首歌都係播廣東話歌,好有親 切感~值得支持!

一開始店員會好細心咁介紹成個燒烤既流程,好簡單易明

有幾款食物係好建議點

首選係牛舌!

雞蛋仔都係必食!

當然唔少得燒雞翼
雞肉好嫩滑,加上燒烤醬,十分滋味

菠蘿十分多汁,酸酸甜甜,食左好多肉後消濟一流

雞皮十分香脆可口,實在邪惡

旺角廣華街既串grill雖然環境唔係好大,只有兩個侍應,但服務態度非常好👍🏻上菜之前仲好細心咁介紹有咩特色食物種類都算多,豬牛羊雞海鮮丸同菜,仲有甜品可以燒,不過要注意係枱面最多只可以有60串串燒------M6和牛牛柳牛肉唔多選擇但勝在份量都夠,食兩三串都feel到飽飽地,餐廳亦都有調味料供大家自由調味,鍾意給淡幾鹹,都由你話事🤣美國豬肉眼一開始以為豬肉好難燒,結果燒落,發現原來好易熟,而且味道都唔差,又有口感配埋餐廳特製嘅燒汁取代蜜糖,食落真係一流🤤另外餐廳仲有雞蛋仔棉花糖等其他食物,可供選擇,食到飽飽地嘅時候,都可以轉燒呢啲,又係一種唔錯嘅口味😋

------
M6和牛牛柳

美國豬肉眼

2020-11-24
2020-11-25 24 浏览
第一次食呢種自助燒烤,見到啲串燒放落去個爐度就會自己識轉覺得好amazing!同埋超治癒❤️一坐低店員就送上一盆唔同種類嘅拼盤,然後好詳盡咁介紹店入邊嘅玩法😛、調味料、燒汁等,服務態度好到加零一,真係大大加左分。餐牌仲有張係教你每一樣食物要燒嘅最佳時間,相當貼心。個爐係無火用電發熱嘅,一啲油煙味都冇,值得一讚。醬汁不單止種類繁多,而且感覺到小店嘅用心。店員會教你燒到差唔多就掃上日式醬汁,燒完仲有多種調味粉/醬,有孜然粉、味椒鹽、辣粉、泰式魚露同韓式梨汁燒烤醬,當中我覺得韓式梨汁燒烤醬最為出色😋調味架嘅擺放同中式醬汁個樽都feel到鋪頭嘅細心同心思。另外覺得別出心裁嘅係擺放食物嘅架,一方面好打卡able,另一方面都十分方便好用,店員會教你每層最多可以放12支,5層所以叫60串就啱啱好,而且串住食物嘅鐵支比起竹籤更加容易起到啲肉出嚟,但又唔會燙親。食物出得好快,而且質素都意外地高汁,一開始燒牛以為比較韌,後來發現係我哋燒得太耐,原來啲牛牛味都幾出,肉質鮮嫩,好juicy,而且調味好足好惹味,另外牛舌好爽口,燒冬菇、菠蘿、燒蘆筍同燒貢丸我都非常欣賞🤤食物高質而且種類豐富,飲品任飲不在話下,臨尾

個爐係無火用電發熱嘅,一啲油煙味都冇,值得一讚。

食物高質而且種類豐富,飲品任飲不在話下,臨尾仲有杯Haagen-Dazs雪糕,真係令人感動流涕。呢間黃店唔單止超級黃,服務態度好到不得了,一定會再黎!😋