2021-07-02
公司附近有呢間鋪都未黎過, 今日見佢好多特價, 所以黎覓食下。忌廉芝士三文魚反卷 ( $60 ) 估唔到咁大卷, 從來未見過夾咁大舊CREAM CHEESE, XD😂同樣地, 三文魚都好大舊, 男人既食量剛好!💪鹽燒冬菇串 ($13) 鹽燒牛舌串 ($23)我會形容呢到既串燒大件夾抵食! 出面好多地方最多都係3粒冬菇仔, 呢到俾夠4大粒!!😱牛舌一樣非常厚, 口感比較淋D, 唔會好乾好硬🤤松葉蟹味噌甲羅燒 (特價$48) 濱燒北寄貝 (特價 $38)見到覺得好抵食, 叫左呢2款黎試下。店員連燒烤爐上, 係你面前即刻燒, 不過要留意燒見佢地就走開㗎啦, 自己記得睇火。🙈甲羅燒好好食, 好多配料口感豐富又好香, 係滿滿一個㗎!!🤤🤤北寄貝係碎上, 味道都甜既, 不過唔係完整一大隻, 想叫既要留意番。食完準備埋單個陣, 店員問我地食唔食雪糕, 原來6點後既客人全部都會送雪糕, 開心。😋
忌廉芝士三文魚反卷 ( $60 )
同樣地, 三文魚都好大舊, 男人既食量剛好!💪
鹽燒冬菇串 ($13) 鹽燒牛舌串 ($23)
牛舌一樣非常厚, 口感比較淋D, 唔會好乾好硬🤤
松葉蟹味噌甲羅燒 (特價$48)
濱燒北寄貝 (特價 $38)